Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

Promo

1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

408
60
24
21
10

Area

126
93
68
39
28

Location

47
30
28
23
14

Landmark/Mall

14
9
9
7
7

Features

318
263
225
177
150

Payment

313
309
255
252
47

408 Korean Restaurants in Jakarta

  • Korean
Sort by:
OjjuTebet
40 Reviews
Kota Kasablanka, Lantai Upper Ground, Food Society, Jl. Casablanca Raya
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:30
njepixz the ripper4.0

good tasted, good service, bisa di bilang makan budaejigae disini lebih pas dr pada ojju di tempat lain 😍

+ more
Menu
Ssikkek Korean BBQKelapa Gading
10 Reviews
Ruko Mall of Indonesia, Kelapa Gading Square, Blok A No. 5 - 6, Jl. Boulevard Barat Raya
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open11:30 - 22:00
Wendy Djohan4.0

Located outside of Mall Of Indonesia building, but within its parking area, this Korean BBQ Buffet quite surprise me with its food quality (compared to others within same price category). The Pros: - Beef quality is good, well marinated - Pork available - Service is average, responsive enough - No maximum dining time - Cheap for its category (150k incl drinks) The Cons: - Food variety is very limited - Quantity served is also very limited (I think due to not too busy time) - They only served 1 kind of fruit and pudding for lunch (but they served more dessert for dinner as told by the waiter) Ambience, music is just ok. Who will care for it for "All you can eat", right?

+ more
MenuBook Now
Chir ChirPantai Indah Kapuk
88 Reviews
Ruko Garden House Blok B20, Bukit Golf Mediterania, Jl. Raya Pantai Indah Kapuk
CuisinesKorean
Price200K - 300K
Open11:00 - 22:00
Lusyana Wijaya5.0

Yummy ! Great place to chit chat with fam and friends !

+ more
MenuBook Now
OnokabeSerpong Utara
4 Reviews
Alam Sutera Town Center, Jl. Alam Utama Kav. 26
CuisinesChinese
Price100K - 200K
Open11:00 - 22:00
Vania Sanjaya5.0

All you can eat Shabu and Grill - 151rb (Mei 2017) sudah termasuk minum free flow.. Kedua kali nya dateng kesini dan selalu puas dengan varian menunya yang banyak. Ada sapi, ayam, ikan, cumi, udang, juga pasta, masakan indonesia, running plate, dessert (jajanan pasar, es campur, es krim, marshmallow and waffle with the chocolate fontain) dan semuanya sepuasnya :) Dateng di saat bulan puasa jadi lumayan sepi. Cuma tetep reservasi untuk jaga2 For more Snapping file, Check out my instagram @vaniasanjaya

+ more
Menu
Arasseo Soju Bar & EaterySenopati
21 Reviews
Jl. Senopati No. 16
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open11:00 - 23:00
Cornellia Widiastuti4.0

If you want to know what 술집(Sul jib/drinking house) likes in Korea, you come to the right place. They run out of makgeoli when I come, so they offer me soju instead which is not disappointing. The food is good, not as authentic as It should be but my Indonesian friends (who are not big fans of Korean food) really like it, so it's a win-win. Price is a little bit expensive but they are all in senopati. 700.000 for one soju, one water (equal only), Korean beef ribs and two sundubu. The menu looks tantalizing so next time I'll try different ones. Great place to hang out, but smoking areas only (even indoor). I expect to try their makgeoli next time so I can give them full stars.

+ more
MenuBook Now
MadagaskarSenayan
6 Reviews
Plaza Senayan, Lantai 5, Jl. Asia Afrika
CuisinesIndonesian
Price100K - 200K
Open11:00 - 23:00
MenuBook Now
The Seafood TowerPantai Indah Kapuk
12 Reviews
Ruko Crown Golf, Blok A No. 29, Bukit Golf Mediterania, Jl. Marina Indah Raya
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open11:00 - 22:00
yummy yippie5.0

Seafood 3 tier Ini jualan seafood tp yg bikin beda adalah cara penyajiannya. Mereka menyajikan makanannya di panci bertingkat. Pilihannya ada yg 3, 5,7, dan 9. Setiap pilihan tier isinya berbeda2. Untuk kali ini kita pesan yang 3 tingkat. Rasanya enak dan ga amis. Untuk yg 3 tier itu paling atas isinya kerang hijau rebus dengan scallop. Lalu yg tier kedua isinya irisan daging rebus dan udang rebus. Dan yang paling bawah itu ada sup Kimchi. Dari semuanya paling juara kimchi supnya. Seger dan asem nya pas banget. Untuk seafood nya lumayan seger dan manis Follow my ig @yummyippie

+ more
MenuBook Now
Samwon HouseSetiabudi
58 Reviews
Setiabudi One, Lantai Ground, Jl. HR Rasuna Said
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open11:00 - 22:00
Jemmy Satria4.0

The bbq set is great, sauces are very nice, but need to improve beverage. really too bad the makgeolli is not always available, once it is the taste is bad. Cheers

+ more
MenuBook Now
Patbingsoo Korean Dessert HouseSerpong Utara
12 Reviews
Flavor Bliss, Jl. Alam Sutera Boulevard
CuisinesDesserts
PriceBelow 100K
Open11:00 - 22:00
Anindya Bierlee4.0

Yummy! Penasaran banget sama Spicy Chicken Wings With Cheese yang jadi tren makanan saat ini, dan ternyataa rasanya emang nggak diragukan lagi. Sayangnya kalo udah kelamaan kejunya jadi keras dan susah dimakan. Dessert banananya juga enak guys hehe tapi... Spicy Popcorn Chickennya ngga jadi recommend sih, jadi better pesen yang lain. Overall enak sih!

+ more
MenuBook Now
Jjigae HouseMuara Karang
9 Reviews
Jl. Muara Karang Raya No. 40A
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open10:00 - 00:00
Yummy Eats5.0

Ramen Dak Galbi (98K), Dakgalbi is the signature dish of Jjigae House for its dry hotpot. It's korean stir-fried chicken mix with tteok, chinese cabbage, sweet potato, cabbage, carrot, onion, leek, mozarella and ramen. I really have no complain at all, the spiciness, boldness, and cheesyness were totally fit each other 👌🏻

+ more
MenuBook Now
MujigaeKelapa Gading
30 Reviews
Mall Kelapa Gading 3, Lantai Ground, Gourmet Walk, Jl. Kelapa Gading Boulevard
CuisinesKorean
PriceBelow 100K
Open10:00 - 22:00
Yusuf Idris5.0

Kesini pas weekend, pesan bimbimbap, topokki, dan menu barunya budae jigae, enak semua. Dan maknyus bgt karena semua hot, pas banget dimakan kala hujan. Buat yang ragu sama bimbimbap telur setengah matengnya jangan khawatir, karena mangkoknya panas dan paa diaduk pasti mateng. Toppokki chickennya juara, sealu pesan ini. Kue beras khas korea yang mantap. Daripada pesan ramyun, mending pesan budae jigae. Rasa ramyun kurang enak. Recomended menu baru lah👍🏻

+ more
Menu
Legend Of NoodleSenopati
19 Reviews
Jl. Senopati No. 81
CuisinesKorean
Price200K - 300K
Open11:00 - 22:00
Yummy Eats5.0

Pesanan aku ini adalah Jjajangmyeon yang ketika datang bentuknya seperti gambar di atas, mienya terkubur dalam timbunan bawang bombay serta black bean sauce. Aduklah terlebih dahulu mie dengan bumbunya sehingga tercampur merata. Dan Jjajangmyeon-pun siap dinikmati. Rasa Jjajangmyeon-nya memuaskan! Mie-nya cukup banyak, kalau yang makannya ga terlalu banyak mungkin bisa dishare untuk dua orang. Isi dari Jjajangmyeon ini kebanyakan bawang bombay, ada juga potongan daging babi namun ga terlalu banyak. Buat yang mengira black bean sauce itu seperti kecap manis, jangan salah, Jjajangmyeon ini rasanya ga manis, dibilang asin juga ga, unik lah pokoknya. Aku jadi ketagihan dan suka ngidam, apalagi kalau habis nonton acara Korea 😄 Overall, I'm satisified with the Jjajangmyeon and I'll surely be back to Legend of Noodle for more!

+ more
MenuBook Now
Jjang Korean Noodle & GrillSenopati
29 Reviews
Jl. Wolter Monginsidi No. 39
CuisinesKorean
Price200K - 300K
Open11:00 - 22:00
Febrianisa febrianisa3.0

Mungkin resepnya disesuaikan lidah Indonesia. Tempatnya sih klasik warung makan korea. Harganya relatif bersahabat untuk mahasiswa dan ukuran di daerah senopati. Berharap menunya diimprove dalam waktu dekat. Coba bisa minum barley tea juga di sini

+ more
Menu
YooganeKaret
10 Reviews
Ciputra World, Lotte Shopping Avenue, Lantai 2, Jl. Prof Dr Satrio
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:00
eka pranita4.0

makanannya enak, harganya juga standar untuk makanan korea, ga terlalu mahal dan pas, servicenya juga oke, ga lama walaupun agak rame

+ more
MenuBook Now
Jeans Chili ChickenGandaria
7 Reviews
Gandaria City, Lantai Upper Ground, Jl. Sultan Iskandar Muda
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:00
Yummy Yippie4.0

Kesini cobain makanan nya yang paling favorit. Chilli Cheese Chicken dan Honey Chicken. Karena hanya makan berdua maka kita pesen yg small. Porsinya bisa pilih mau small, medium atau large. Maupun honey atau cheese sama2 enak. Bumbunya meresap sampe ke daging nya. Untuk yg cheese, dagingnya itu pedas tapi kejunya asin so its good combination. Untuk yg honey kulit nya crunchy banget follow my ig@yummyippie

+ more
Menu
WooYooPantai Indah Kapuk
5 Reviews
Ruko Cordoba, Blok D No. 3, Bukit Golf Mediterania, Jl. Marina Indah Raya
CuisinesDesserts
Price100K - 200K
Open13:00 - 23:00
Albert Cahyadi5.0

The decoration is nice and comfortable. Misugaru Ice cream taste unbelievable!

+ more
Menu
Wu Jang GunSenopati
7 Reviews
Jl. Wolter Monginsidi No. 34
CuisinesKorean
Price200K - 300K
Open11:00 - 22:00
Intan Rachman5.0

Best for korean bbq so far.. Love their banchan

+ more
MenuBook Now
School Food Blooming MariKaret
12 Reviews
Ciputra World, Lotte Shopping Avenue, Lantai 3, Jl. Prof Dr Satrio
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:00
eka pranita4.0

service nya baik, rasa makanannya enak walaupun agak mahal yaa tapi worth it kok. ttokpoki carbonaranya recommend yaaa enakk bangett 👍👍 . kemaren nyoba mari sama ttuk bulgogi jugaa dan enaakk kok

+ more
MenuBook Now
HaengbokSerpong Utara
5 Reviews
Jl. Boulevard Raya, Ruko 1A AA3 No.41, Gading Serpong
CuisinesKorean
Price100K - 200K
Open12:00 - 21:00
Albert .4.0

Love their 8 Flavours Syamgyeopsal. All the grill menu with sauce are well marinated. So far their Ddeobokki is the best I ever had. But unfortunately the place is kind a too hot although only 3 table filled. It makes me a little uncomfortable while eating. Overall I really like it

+ more
Menu
MujigaeSerpong Utara
11 Reviews
Summarecon Mall Serpong, Lantai Ground, Downtown Walk, Jl. Boulevard Gading Serpong
CuisinesKorean
PriceBelow 100K
Open10:00 - 24:00
Stefanny Uliarta4.0

Always come to Mujigae everytime I crave for Korean food. Their bibimbap is one of the best and has big portion with very affordable price. I also like their fried chicken and tteokpoki. Very tasty!

+ more
MenuBook Now