Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia
48 reviews
Hours 11:00 - 01:00Open Now

Photos

Jl. Senopati No. 90 Show Map >
021 29307780
Opening Hours
Mon - Thu 11:00 - 00:00 , Fri - Sat 11:00 - 01:00
Description
Not all burgers are made equal. The gourmet burgers at Three Buns are made with the highest quality imported beef and lamb, bread baked fresh daily, and sauces and other accompaniments that are made by hand in the kitchen.In addition to burgers, Three Buns also has salads, sides and desserts. Not only a restaurant, Three Buns regularly hosts music nights, pop-ups and special arts and cultural events. 
Services
Accept Credit Cards
Parking Area
Power Plug
Take Away
Valet Parking
Vegetarian Available
Free Wifi
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Three Buns

Load placeholder

Zahla Andhika
2 photos1 reviewsJan 15, 2018
dabessttt
paraaahhh banget enaknyaa STREET TRUFF ITU UDH DABEST BGT PARAH ENAKNYAA GAADA YG NGALAHINNN ngomonginnya aja bikin ngiler nii huhu
@leofeng_hou
in InstagramJan 17, 2018
在三狗吃健康的一餐
anggun ai
0 photos11 reviewsJul 26, 2017
tempatnya asik dan di three buns kadang ada pemutaran film-film jadul yang bagus-bagus. burgernya juga enak-enak. jadi tempat favorit banget!
@victoriosr
in InstagramJan 5, 2018
Burgernya sih kecil buat gw, tp padat ampe bikin kenyang, enaaak beud 😋😍🙌🏻 thanks @ernestjw @astridanggawirya @burgersandheads #family #instagood #instalike #instadaily #photooftheday #picoftheday #enjoy #fun #time #with #me #and #friends #light #life #style
iqra rabika
33 photos36 reviewsJul 18, 2017
nice dinner time with friends
suasana three buns asyik banget buat nongkrong lama sama temen2. ternyata three buns gak cuma punya burger, tapi ada rice bowl juga. nyobain 2 rice bowl mereka korean clucker dan burning bowl. dan ternyata enak, dan bikin kenyang.
@nyonya.makan
in InstagramJan 9, 2018
Makan manis2 bisa bikin tambah manis ngga yah? 🤤 Pas lagi kesini sempet cobain dessert vanilla guerilla, jd ky burger bun mrk tp rasa chocolate dan punya kulit yg crunchy2 dan di dalamnya ada es krim vanila trus dicocol ke caramel 🤩 Tp yg paling fave adalah sticky toffee puddingnya! Walopun kliatannya biasa2 aja tp rasanya uenakkk 😍😍 klo ksini lg pasti pesen menu itu lg. Yuhuuu 🤤🤤 #NyoNyaMakan #FoodAutopsy
Chewchew Drinko
10 photos2 reviewsJan 7, 2017
First time trying here. Katanya ada burger yang enak banget dan suasananya cozy. For the ambience, yes... It's absolutely cozy. Even it's for the first time, it don't feel like that. Rasanya itu kayak udah sering banget kesini. Servicenya juga oke. For foods, I order piggie small, three fun boys and naught fries. Expecting too much for Piggie Small, sdkt kecewa krn rasa pork bellynya yang biasa aja. Tapi ketutupan sama three fun boys yg enak banget. Ingredientsnya gk keduga tp pas dimakan tenyata enak juga. Minumnya pesen Peanut Pina Colada. Ini juga enak. Jarang bs ketemu rasa yg begini. Will come back again for try another burger.
+ 1
Dony Candra
12 photos3 reviewsNov 23, 2016
We had a fun boy three, piggy small, french fries and ice tea.. we add guacamole to fun boy three burger but we still prefer piggy small (and yes, they put pork on this one). There's nothing special about their burgers but we don't mind to go again to this place next time..
+ 1
@dotoriiiiii
in InstagramDec 31, 2017
🐶🐶

Featured in Articles

Kamu Wannable Sejati Kalau Kamu Sudah Tahu Makanan Favorit Wanna One!
Gourmet Guide: 6 Hidangan Wajib Dicoba di Kawasan Senopati
7 Burger Paling Enak di Jakarta yang Bakal Bikin Kamu Ketagihan

Featured in Guides

GUIDE
Brunch Time
GUIDE
Western Restaurants
GUIDE
Burger
GUIDE
Best Restaurants In Senopati

Near Three Buns

Open in App