Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

Promo

1
1
2
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

845
323
200
111
84

Area

287
123
93
92
74

Location

43
38
31
31
30

Landmark/Mall

14
13
12
11
11

Features

638
597
576
404
325

Payment

659
637
570
564
96

845 Italian Restaurants in Jakarta

  • Italian
Sort by:
SKYE Bar & RestaurantThamrin
49 Reviews
Menara BCA, Lantai 56, Jl. MH. Thamrin
CuisinesContinental
PriceStart from 300K
Open16:00 - 01:00
Raunak Kapoor5.0

Few things on the menu...but most of the things we had were yummy and authentic. The ambience is so amazing. One of the top places in Jakarta to have dinner

+ more
MenuBook Now
BART - Bar at The RooftopThamrin
3 Reviews
Artotel Jakarta, Lantai 7, Jl. Sunda No. 3
CuisinesDrinks
Price200K - 300K
Open17:00 - 01:00
Christhin Manda4.0

Tempatnya enak banget buat kongkow , nongkrong abis pulang kerja , buat rayain ulang tahun juga cocok banget . Harganya standart lah , paling 150k - 200 abis untuk 1 orang

+ more
MenuBook Now
MammaRosyKemang
66 Reviews
Jl. Kemang Raya No. 58
CuisinesItalian
Price100K - 200K
Open10:30 - 23:00
Aoki Lucu5.0

love the truffle pasta there! a must try!

+ more
MenuBook Now
Cafe BataviaKota
11 Reviews
Taman Fatahillah, Jl. Pintu Besar Utara No 14
CuisinesIndonesian
Price100K - 200K
Open09:00 - 00:00
Kevin Saputra4.0

terpesona sama interior di seluruh sudut restonya, kelihatan klasik dan berkelas, servicenya juga oke, overall lumayan sebanding dgn harga makanannya yang agak tinggi

+ more
Menu
Luciole Bistro & BarTanjung Duren
9 Reviews
Central Park, Tribeca Park, Jl. Letjen. S. Parman Kav. 28
CuisinesAmerican
Price200K - 300K
Open11:00 - 23:00
Pratiwi Purworini5.0

Suka banget disini suasananya tenang enak buat ngobrol sama pasangan. For the food pesen fish and chips dan nasi goreng kampung. Porsinya kenyang banget dan enak rasanya ditambah harganya yg masih oke. Untuk minumannya, oreo milkshakenya bisa lebih imprpve lagi untuk intensitas ice creamnya.

+ more
MenuBook Now
Gaia by Oso Ristorante - AltitudeThamrin
9 Reviews
The Plaza, Lantai 46, Altitude, Jl. MH Thamrin
CuisinesItalian
PriceStart from 300K
Open12:00 - 22:30
Imelda Gunawan4.0

Jakarta has been drenched in tropical rain. Stuffing my belly with some good food, that was the purpose of today. So we decided to dine at Gaia. We took the 3 course lunch set; I took: spicy meat balls, chicken milanese, and coffee panna cotta. My husband took: soup of the day, swordfish and coffee panna cotta as well. Taste was good for most food, just felt like they need to put a pinch more salt to our main course. My chicken milanese was a 6, I would say, it was a bit too oily and it needed more of the creamy sauce. The panna cotta tastes good, not sweet and slightly bitter, but as to my own preference, a bit more meringue would be awesome :) But overall, it was good view, nice service, and worth the trip. Just one wish, it was a bit too cold, maybe lowering the aircon is not a bad idea ­čś┐

+ more
MenuBook Now
Social HouseThamrin
66 Reviews
Grand Indonesia Mall, Lantai 1, East Mall, Jl. MH Thamrin No. 1
CuisinesAsian
Price200K - 300K
Open08:00 - 01:00
Muhammad Ario Priyanto4.0

Good place for hang out. The foods are also nice. Service is great.

+ more
MenuBook Now
RoCA RestaurantThamrin
28 Reviews
Artotel Jakarta, Lantai Ground, Jl. Sunda No. 3
CuisinesItalian
Price100K - 200K
Open00:00 - 00:00
Herman Iswanto5.0

Love the design indeed. Found this place really nice to have a casual meeting. They have a nice place for smokers.. you can even have a meeting there LoL.. nice what..

+ more
MenuBook Now
CHAKRASerpong
25 Reviews
The Breeze, Green Office Park Kav. 1, Jl. Boulevard BSD Raya, BSD City
CuisinesAmerican
Price100K - 200K
Open11:00 - 24:00
Kevin Saputra4.0

tempatnya emang super keren terutama dari luar, sayang ga dapet dinner outdoor.. klo di dalem ruangan suasana ga terlalu cocok buat fine dining, lebih terkesan santai walau peralatan makan dan cahaya mendukung dan cukup fancy.. tapi suasananya agak berisik dan yang cukup menyita perhatian adalah: pemilihan musiknya yang rada mengganggu karna cukup keras dan macem edm2 gitu.. servisnya lumayan walau waiternya terlihat ga terlalu pengalaman... nah untuk makanannya agak kecewa karna pas kesini trnyata menunya uda banyak berubah dari yang ditulis di qraved... uda rencana mau pesen ini itu trnyata uda ga tersedia huhu.. makanan lumayan memuaskan porsinya pas, waktu itu pesen roasted chicken dan chicken mushroom risotto... tapi yang terbaik adalah beef nachosnya yang toppingnya melimpah dan super enak, ini recommended banget... overall, harganya juga terjangkau buat ukuran restoran yg fancy disini

+ more
Menu
Union DeliThamrin
256 Reviews
Grand Indonesia Mall, Lantai Ground, East Mall, Jl. MH Thamrin No. 1
CuisinesAmerican
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:00
aulia siagian5.0

the place is not too big, but the ambiance is really good. the taste for both menu I ordered are very delicious, and I don't mind to wait 25minutes for the chicken!

+ more
Menu
Ocha & BellaMenteng
18 Reviews
Jl. KH. Wahid Hasyim No. 70
CuisinesItalian
PriceStart from 300K
Open11:00 - 00:00
Renaldi Natawidjaja4.0

It's my second time here, and as expected the food was great. The highlight was the Pizza Bella, with salmon, greens, and black truffle. Everything about it was just right. My only let down was that there was a lot of noise from some renovation they were doing. It ruins an otherwise perfect dining experience.

+ more
MenuBook Now
ProntoPondok Indah
5 Reviews
Pondok Indah Mall 1, Lantai 2, Jl. Metro Pondok Indah
CuisinesItalian
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:00
Mala Fadhila3.0

pizzanya ok, saladnya enak, steak iga n ikannya so so, pelayanannya rada jutek, mungkin kesel ditanyain mulu mana pizzanya, karna pizzanya lama masaknya, ­čśť

+ more
MenuBook Now
GIA Restaurant & BarSudirman
16 Reviews
Sampoerna Strategic Square, South Tower, Lantai Ground, Jl. Jenderal Sudirman
CuisinesItalian
PriceStart from 300K
Open11:30 - 23:00
Shanna Murady4.0

Went here for the second time after going there once when it first opened. Quality has decreased a bit. My angel hair pasta was overdone and not al dente. The ravioli was much better. The bread was not warm though it's still quite tasty. Good thing their Service was great. The waiters were attentive and quick on their feet. The free flow wine was nice too :) Stayed there for a few hours just having a great conversation and drinking our vino!

+ more
MenuBook Now
Slice of HeavenThamrin
516 Reviews
Grand Indonesia Mall, Lantai 5, West Mall, Jl. MH Thamrin No. 1
CuisinesDesserts
Price100K - 200K
Open11:00 - 22:00
Reza Afrian3.0

Tempat nya ternyata sebelahan sama billiards,,, jadi kalau ada yg hobby main billiards bisa langsung main aja,,, untuk makanan lumayan enak apa lagi waffles nya,,, pelayananya yang mantap,,

+ more
MenuBook Now
UnionPondok Indah
26 Reviews
Street Gallery, Lantai Ground, Jl. Metro Pondok Indah
CuisinesAmerican
Price200K - 300K
Open11:00 - 00:00
Agatha Darmawan5.0

First time here, Union (Pondok Indah). The ambience is good, the service is good, and the Romaine Salad with parmesan chicken and truffled soft boiled egg plus potato chips and Bacon and of course a cup of hot latte is perfect. Great job Union!

+ more
Menu
Parc 19Kemang
19 Reviews
Jl. Taman Kemang No. 19
CuisinesAsian
Price200K - 300K
Open11:00 - 01:00
Anastasia Lim4.0

I liked it. Food was great. But, they have events regularly, so it won't be easy to get a sit. Too crowded!

+ more
Menu
GastromaquiaSenopati
27 Reviews
Jl. Ciniru 1 No. 1
CuisinesAsian
Price100K - 200K
Open11:00 - 22:00
Nyam Foodies5.0

makan siang yg pas and enak dimana lagi kalo bukan di @gastromaquia xixiixx di weekdays nya ada paket lunch yg super murah, ada 2 paket, paket 90k for 2 courses, sama 100k for 3 courses, dimana coursesnya di pisah menjadi 'tapas', 'main course', 'dessert'. . tapasnya banyak macam loh : 1. House Salad 2. Pincto 3. Stir Fried Clams 4. Porcini Croquet 5. Albondigas 6. Egg Truffle on Baquette . Main Course nya jg ada banyak pilihan : 1. Seafood Fideua 2. Crispy Dory with sambal matah 3. Linguine with vegetable & mushroom in red curry sauce 4. Mix seafood with salted egg yolk 5. Meatball Sandwich 6. Pan seared chicken breat stuffed with spinach and garlic . Dessert : 1. Mojito Sorbet 2. Creme Catallan . mr nyam makan seafood fideua, mie nya beda gtu, bs jd salah satu rekomendasi makan siang nyam-ers loh. enjoy lunch!

+ more
MenuBook Now
Lasagna GulungBogor Tengah
3 Reviews
Jl. Salak No. 24
CuisinesItalian
PriceBelow 100K
Open07:00 - 22:00
Maria Jennie5.0

Jauh2 dr Bekasi kesini, penasaran banget ama lasagna nya dan ternyata gak mengecewakan. Yummy banget, porsi nya ngenyangin buat ber 2. Beef nya pun pot gede...

+ more
MenuBook Now
Convivium Cafe DeliMelawai
24 Reviews
Jl. Panglima Polim 5 No. 8A
CuisinesItalian
Price100K - 200K
Open07:30 - 22:30
Kevin Saputra5.0

taun lalu pengen kesini tapi tempatnya tutup, skrg akhirnya kesampean ke tmpt yg baru, dr luar dan dalam lumayan bagus walau rada mungil tapi pencahayaan dan dekornya cantik.. servicenya juga baik, mnrt gw ga sesuai dgn komentar2 negatif di review2 kebanyakan yg blg servicenya buruk.. tempatnya nyaman dan vibesnya mendukung karna musiknya juga cukup sesuai.. kedua makanan yg sy pesan dibawah ini juga enak2 dan porsinya pas, rasanya pas dan ga trlalu banyak bumbu, walaupun harganya agak naik dan menunya beda dari yg ditampilkan di qraved ini, jadi ga kesampean pesen menu yg direncanakan hahaha... red velvetnya beneran enak walau sy bukan pecinta jenis kue ini, cream cheesenya super enak dan pas... overall, tempat yang oke banget buat casual maupun romantic dining yg ga terlalu formal

+ more
MenuBook Now
Ristorante da ValentinoSetiabudi
23 Reviews
MD Place Bulding, Lantai 11, Jl. Setiabudi Selatan No. 7
CuisinesItalian
PriceStart from 300K
Open12:00 - 00:00
Kish Gill3.0

Nowhere near as good as the original in Singapore but decent Italian fare. They had no cheeses at all on a Sat night which is unacceptable for any good Italian restaurant. Veal Milanese was excellent and pastas were good. Not worth the price though as there are equally good Italian options at cheaper prices in Jakarta.

+ more
MenuBook Now