Sign In

Search

Promo

1
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

32
15
9
8
6

Area

12
11
3
3
2

Location

4
3
3
3
3

Landmark/Mall

2
2
1
1
1

Features

31
23
22
20
18

Payment

28
28
27
26
13

32 Continental Restaurants in Jakarta

  • Continental
Sort by:
SKYE Bar & RestaurantThamrin
48 Reviews
Menara BCA, Lantai 56, Jl. MH. Thamrin
CuisinesContinental
PriceStart from 300K
Open16:00 - 01:00
Raunak Kapoor5.0

Few things on the menu...but most of the things we had were yummy and authentic. The ambience is so amazing. One of the top places in Jakarta to have dinner

+ more
MenuBook Now
JimBARan Outdoor LoungeSudirman
24 Reviews
Ayana Midplaza Jakarta, Lantai Ground, Jl. Jenderal Sudirman
CuisinesContinental
Price200K - 300K
Open17:00 - 01:00
carrie Liu5.0

Love the food, would like to come again. Really great experience.

+ more
MenuBook Now
Monarchy BistroBogor Timur
3 Reviews
Jl. Pajajaran Indah 5 No. 37
CuisinesContinental
Price100K - 200K
Open10:00 - 22:00
Eleonora Thomas4.0

suka bgt dgn Dori fillet disini krn crispy dan sambal matahnya enak bgt dan pas rasanya...jd nambah deh nasinya hehe...pelayanannya jg cepat...bnyk spot bagus buat foto 😊

+ more
MenuBook Now
Grand CafeThamrin
7 Reviews
Grand Hyatt Jakarta Hotel, Lobby Level, Jl. MH Thamrin
CuisinesAmerican
Price200K - 300K
Open06:00 - 22:00
Lie Yen's4.0

menu2 nya lumayan banyak & pelayanan ramah 😀

+ more
MenuBook Now
La BrasserieSudirman
22 Reviews
Le Meridien Hotel, Jl. Jend. Sudirman
CuisinesAsian
PriceStart from 300K
Open05:30 - 23:30
Alfred Andy Halim4.0

quite nice place, not too crowded. have Asian, western and Indian food. worth to try

+ more
Menu
Rasa - Ayana Midplaza JakartaSudirman
3 Reviews
Ayana Midplaza Jakarta, Lantai 2, Jl. Jenderal Sudirman
CuisinesContinental
PriceStart from 300K
Open05:30 - 23:00
Mullie Marlina4.0

Restoran RASA baru saja Grand Launching pada tanggal 20 Agustus 2013 lalu. Restoran RASA menggantikan JAVA Restaurant yang pernah ada di sana. Menempati lokasi di lantai 2 Intercontinental Jakarta MidPlaza Hotel, RASA menawarkan suasana makan yang casual, simple modern namun tetap elegant dengan banyak menggunakan unsur kayu pada dekorasi ruangan resto secara keseluruhan. RASA restaurant menyediakan Buffet International Food, yang mengkombinasikan cita rasa masakan Eropa dan Asia ke dalamnya. Di area tengah terdapat open kitchen sehingga setiap pengunjung yang datang, bisa langsung berkeliling untuk memilih aneka makanan yang diinginkan. Ada sushi sashimi, soup, noodle, meat, dan banyak lagi yang lainnya. Salad selalu jadi pilihan pertamaku ketika berkunjung ke RASA. Semua sayurannya segar dan aku bisa mengkombinasikan aneka topping yang disediakan, seperti Smoked Salmon yang aku pilih pada malam itu. Di area luar resto dekat pool (kolam renang) juga tersedia BBQ Corner, di sana aku memesan Shrimp and Beef BBQ. Udangnya berukuran besar sekali, dagingnya enak dan tidak keras karena dimasak tidak terlalu kematangan. Rasa pada daging sapinya pun cukup enak, daging tidak terlalu kering dan enak untuk dinikmati. Lamb Chop dan Wagyu Beef yang aku ambil dari bagian India and South East Asia juga enak! Daging lamb chop tidak berbau, dan empuk sekali! Read more only at www.myfunfoodiary.com

+ more
MenuBook Now
Bogor CafePasar Baru
1 Review
Hotel Borobudur, Jl. Lapangan Banteng Selatan
CuisinesContinental
Price200K - 300K
Open00:00 - 00:00
Wayne Watts3.0

Wanted to find a place that had a good Thanksgiving dinner as this was my 3rd Thanksgiving here in Jakarta and the 2 previous outings sucked. After looking at the many options out there, this place sounded good so I opted to give it a try. Unfortunately, I was again very disappointed. The turkey was over cooked and dry. The stuffing, if you could call it that, was horrible. Creamed peas completely wrong. Mashed potatoes and sweet potatoes were ok. No cranberry sauce but they had a very liquidy cranberry something that didn't work. I said in the title, not too bad, because the rest of the buffet was huge, had many options and some of it was quite good. Unfortunately, that's not what I went there for but got my fill of some good food anyway. It's not as good as the buffet at Shangri La. It was also quite expensive in my opinion for what you got. I ordered a bottle of wine and it took the staff 20 minutes to bring it to us, the waitress forgot the bottle opener, 5 minutes later came back with it, then couldn't use it, then got a waiter to help her, then after all that, he didn't pour a sample to taste first.....just poured a glass LOL. Hopefully I can find a better place that knows how to make a real Thanksgiving dinner that's prepared correctly next year.

+ more
MenuBook Now
Gourmet KemangKemang
366 Reviews
Jl. Kemang Raya No. 66 - 68
CuisinesAmerican
Price200K - 300K
Open10:00 - 22:00
Christalique Suryaputri Liao5.0

So its been a while since I came here in 2009, my sister ask me to come for having lunch. {Veri Ferdiansyah} and I came around 11am and this place already had a lot of customers. After having a sit, I got two kinds of menu which are Japanese Menu and Western Menu, and I realize we order a lot, LOL! We order Salmon & Tuna Donburi, Kaisen Salad, Garlic Bread, Spicy Salmon Roll, Spaghetti Bolognaise, Crispy Country Chicken also Fruit Punch for drink and Chocolate Pudding for dessert. Overall, DAMN I REALLY LOVE IT! Taste are really good, all of sashimi are really fresh, really delicious, damn the garlic bread smells so nice. I love all the food, Kaisen Salad are 'must try' menu from Japanese Menu! The place are in the 2nd floor, 1st floor for Ranch Market, really homey and country side feel, lots of foreigner enjoy their food in here. When we came they have Halloween party for kids so dont worry for bring your kids. For the price I think reasonable for the taste and quality of the food. I promise that you'll never regret what you order cause the portion are really big!

+ more
MenuBook Now
Harmoni Restaurant - Grand CempakaCempaka Putih
0 Review
Grand Cempaka Hotel, Jl. Letjen Suprapto
CuisinesAmerican
Price100K - 200K
Open00:00 - 00:00
Menu
Prambanan Restaurant - Hotel Kartika ChandraGatot Subroto
0 Review
Kartika Chandra Hotel, Jl. Gatot Subroto
CuisinesContinental
Price200K - 300K
Open05:00 - 23:00
MenuBook Now
PalaPadi Restaurant - GranDhika HotelMelawai
2 Reviews
GrandDhika Hotel, Jl. Iskandarsyah Raya No. 65
CuisinesAsian
Price200K - 300K
Open09:00 - 22:00
Philip Olivari5.0

A great lunch.. great ambience.. having these 2 meals today.. awesome hotel also..

+ more
MenuBook Now
Victoria CafeSenayan
1 Review
Plaza Senayan, Lantai Ground, Jl. Asia Afrika
CuisinesChinese
Price200K - 300K
Open10:00 - 22:00
Jeane Veybe3.0

Banyak cemilannya, es cendolnya enak. Bulan ini (oktober 2016) ada promo lamb chop. Belum sempat nyobain karena ngiler liat BBQ Ribs.#lifeIsTasty

+ more
MenuBook Now
Frangipani CafeThamrin
1 Review
Ascott Apartment, Jl. Kebon Kacang Raya No. 2
CuisinesContinental
Price100K - 200K
Open06:30 - 22:30
Clarein 3.0

Kebanyakan yang makan disini itu tamu2 yang nginap di Ascotnya. Makanan disini beragam dari western dan indonesian food semuanya ada. Saya cobain gado2 dan teman saya coba fetuccine nya. Gado2nya menurut saya lumayan sih, bumbunya not bad, cuman memang sayur nya harus direbus sedikit lbih lama lagi. Namun karena saya memas lebih suka sayuran yang masih 'crunchy', saya masih doyan2 aja hhehe.. Fetucine nya not bad, cooked al dente style dan creamy nya dapet, aku berharap lebih bekeju sih, tapi ya not bad kok hehe Overall tempatnya juga nyaman klo buat ngobrol2 sanatai, informal business meeting, atau lg nunggu orang mau sambil ngopi/duduk2 santai..

+ more
MenuBook Now
Kafe Anjani - Hotel SantikaBeji
0 Review
Hotel Santika, Jl. Margonda Raya No. 88
CuisinesAsian
Price100K - 200K
Open06:00 - 22:30
Menu
The Harmony RestaurantSlipi
1 Review
Hotel Santika Premiere, Jl. AIPDA K.S Tubun No. 7
CuisinesContinental
Price200K - 300K
Open06:00 - 23:00
Addivia Karina5.0

So I spend my lunch time eating at The Harmony restaurant, located in Santika Premiere Hotel, Slipi. It was a buffet lunch with a lot of dishes e.g. Western, Chinese, Indonesian, Japanese, etc.. But what catches me is their Indonesian food ranges of selection. Since I'm on a diet 😄, I only tried Tengklengan Soup and a few ramesan lauk - and it's good! I also got excited when I realize they had Jamu for the beverages choices. And... I was tempted with Mie Tarik, so I decided to forget about my weight for a while and tried it with the result of an empty bowl 😂

+ more
MenuBook Now
L'avant RestaurantMangga Dua
0 Review
Le Grandeur Hotel, Jl. Mangga Dua Raya
CuisinesContinental
PriceStart from 300K
Open00:00 - 00:00
MenuBook Now
Syailendra Coffee Shop - Puri Mega HotelCempaka Putih
1 Review
Puri Mega Hotel, Jl. Raya Pramuka No. 59
CuisinesContinental
Price100K - 200K
Open00:00 - 00:00
Menu
Le Bar - Hotel Novotel Gajah MadaGajah Mada
1 Review
Hotel Novotel, Jl. Gajah Mada No. 188
CuisinesContinental
Price100K - 200K
Open07:00 - 00:00
Teddy Selig Jordanius4.0

Tempatnya sih ga terlalu luas, tp cukup cozy & nyaman. Ada live music & big screen buat event nobar sepak bola, etc. Pelayanan-nya juga cukup bagus. Waiter-nya ramah dan cepat tanggap klo gw request sesuatu. Buat mengisi sore hari, gw order cafe latte, fruit punch dan beberapa cemilan. Fruit punch dan cemilan sih rasanya biasa aja. Krn base fruit punch dr syrup dengan flavour buah2an. Cafe latte-nya mnrt gw di sini enak. Rasa coffee, milk, dan foam-nya benar2 balance. Semua pas. Overall it will be nice to enjoy my Saturday evening here. (270216)

+ more
MenuBook Now
OlamKuningan
0 Review
JS Luwansa Hotel, Jl. HR Rasuna Said
CuisinesChinese
Price200K - 300K
Open10:00 - 22:00
MenuBook Now
The Lounge - Arion Swiss BelhotelKemang
0 Review
Arion Swiss Belhotel, Jl. Kemang Raya No. 7
CuisinesContinental
Price100K - 200K
Open08:00 - 23:00
MenuBook Now