Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

Promo

1
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

124
37
36
26
22

Area

289

Location

289

Landmark/Mall

13
9
9
6
3

Features

237
221
184
157
119

Payment

181
181
147
145
94

289 Restaurants in Jakarta

    Sort by:
    Bunga RampaiMenteng
    48 Reviews
    Jl. Teuku Cik Ditiro No. 35
    CuisinesBali
    Price200K - 300K
    Open11:00 - 23:00
    andrew wirawan5.0

    always love this place, but last Friday, the service is not as fantastic as before

    + more
    MenuBook Now
    Por Que NoMenteng
    69 Reviews
    De Ritz Building, Lantai 5, Jl. HOS Cokroaminoto No. 91
    CuisinesSpanish
    Price100K - 200K
    Open12:00 - 00:00
    Kevin Saputra5.0

    resto dgn konsep rooftop yang ga terlalu besar tapi sangat nyaman buat santai2, makanan spanyol yang disediakan juga unik dan enak, recommended.

    + more
    Menu
    Martabakku MentengMenteng
    17 Reviews
    Menteng Wok Street Food, Jl. HOS Cokroaminoto No. 1
    CuisinesDesserts
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 02:00
    Kevin Saputra3.0

    martabak yang agak overrated menurut saya rasanya biasa saja, tapi menunya emg sangat beragam dan harganya standar...

    + more
    Menu
    Nasi Goreng Kambing Kebon SirihMenteng
    27 Reviews
    Jl. Kebon Sirih Barat
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open17:00 - 02:00
    salim moses3.0

    porsinya sangat besar, buat saya pribadi bisa untuk sharing 2 orang. Isi di dalam nasi goreng itu sendiri ada daging kambing dan hati kambing. Untuk rasa saya bilang cukup tajam bumbu rempah yang ada di dalam nasi goreng tersebut dan agak sedikit bau kambing (which is menurut saya kambing yang enak harusnya tidak bau saat diolah). Rasanya bisa dibilang biasa saja dan overprice untuk nasi Goreng seharga 38ribu

    + more
    Menu
    Maple & OakMenteng
    24 Reviews
    De Ritz Building, Lantai Ground, Jl. HOS. Cokroaminoto No. 91
    CuisinesAustralian
    Price100K - 200K
    Open08:00 - 20:00
    William Theodore4.0

    I came here this morning with recommendation of my beloved friend. Let me start my review: The Crowd: mostly those in sports training suit but some of them in their regular casual outfit. The Decorations: The place is cozy enough and thank God it is not as crowded as mentioned. Unique, minimalist yet cozy. Food quality: Very good, but need more improvement on egg making. Because as I mentioned on the title, what I've ordered is different from the menu. As you can see on the photos I uploaded. Taste wise not too salty yet tasty. Crew Friendliness: Attentive but not flexible. When I request for Hot water, the server insisted using Equil. I don't like Equil. So I order the Green Juice. Overall: Recommended.

    + more
    MenuBook Now
    Nasi Goreng Gila GondrongMenteng
    10 Reviews
    Jl. Besuki No. 1
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open16:30 - 01:00
    Kevin Saputra4.0

    nasgor gila yang enak dan murah. sayangnya karena tmpt ini slalu ramai, jadi penjualnya uda siapin nasi goreng dlm jumlah besar jadi klo ada yg pesen tinggal ambil, bukan dimasak dari awal

    + more
    Menu
    Tugu Kunstkring PaleisMenteng
    13 Reviews
    Jl. Teuku Umar No. 1
    CuisinesBetawi
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 00:00
    Aoki Lucu3.0

    i love the food and ambiance. Feels like the olden days.

    + more
    MenuBook Now
    La VueMenteng
    2 Reviews
    The Hermitage, Jl. Cilacap No. 1
    CuisinesWestern
    Price200K - 300K
    Open13:00 - 22:00
    Raka Djani4.0

    Frankly speaking, I went to La Vue with the purpose of having a chill discussion while admiring the sunset in the city. Ambience wise it is great, and some would say it would be a great place to propose to your significant other. However in terms of food, i had the Margherita pizza and it was quite small for the price, its drinks were also on the pricier side. In all fairness i think people are interested in La Vue for the view. But it is still a quite enjoyable experience.

    + more
    MenuBook Now
    Ocha & BellaMenteng
    18 Reviews
    Jl. KH. Wahid Hasyim No. 70
    CuisinesItalian
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 00:00
    Renaldi Natawidjaja4.0

    It's my second time here, and as expected the food was great. The highlight was the Pizza Bella, with salmon, greens, and black truffle. Everything about it was just right. My only let down was that there was a lot of noise from some renovation they were doing. It ruins an otherwise perfect dining experience.

    + more
    MenuBook Now
    Seribu RasaMenteng
    13 Reviews
    Jl. Haji Agus Salim No. 128
    CuisinesIndonesian
    Price200K - 300K
    Open11:00 - 22:00
    Jessica Aminoto4.0

    Interiornya OK! tapi parkirnya kurang luas. Untuk makanannya overall OK BANNGET! Favouritku itu gulai kepala ikan dan selat popianya.

    + more
    Menu
    Lara DjonggrangMenteng
    42 Reviews
    Jl. Teuku Cik Ditiro No. 4
    CuisinesIndonesian
    Price200K - 300K
    Open11:00 - 01:00
    Mega Christanti5.0

    Tmpt makan Tugu group , sll memiliki dekor yg khas.. tempat dengan pencahayaan remang.. interior “serem” tp makanannya enak..

    + more
    Menu
    Soto Betawi H. Ma'rufMenteng
    1 Review
    MNC Tower, Food Court, Jl. Kebon Sirih
    CuisinesBetawi
    PriceBelow 100K
    Open08:00 - 20:00
    Menu
    Nasi Goreng Sabang Bang RobyMenteng
    4 Reviews
    Jl. Sabang
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open17:00 - 02:00
    Kevin Saputra4.0

    rasa nasgornya lumayan enak dan harga cukup murah, porsinya luaaaaarrr biasa bisa buat 2 orang... uniknya disini bisa pake sambel kacang sesuai selera kalo merasa cocok

    + more
    Menu
    Restoran TrioMenteng
    4 Reviews
    Jl. R.P. Soeroso Blok A No. 29
    CuisinesChinese
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 21:30
    Mega Christanti4.0

    Tempat nya tdk trll banyak meja, tdk ada AC, makanan enak

    + more
    MenuBook Now
    48 DimSum PlaceMenteng
    43 Reviews
    Jl. RP Soeroso No. 48
    CuisinesChinese
    Price100K - 200K
    Open08:00 - 22:00
    Arvid Yap4.0

    Pretty good dimsum. Most of the menu was tasty. I just wished they were in south Jakarta.

    + more
    MenuBook Now
    Martabak BossMenteng
    3 Reviews
    FAME (Food Art Menteng Est), Jl. H. Agus Salim No. 60
    CuisinesDesserts
    PriceBelow 100K
    Open12:00 - 00:00
    Jessica Aminoto4.0

    Martabak selalu membuat ku ngiler. Basically martabak dibagi menjadi 2, manis dan asin. Sekarang, martabak sudah banyak berkembang dan sangat innovatif. Salah satunya martabak boss ini. Variannya banyak banget! Martabak manisnya ada pandan, red velvet, nutella, green tea etc. Sedangkan untuk martabak asin atau martabak telurnya, ada tuna, ayam, sapi dll. Dan aku pesen adalah smoked chicken + cheese + garlic sauce dan ini sih enak banget!!

    + more
    Menu
    L'Avenue - The Hermitage HotelMenteng
    7 Reviews
    The Hermitage, Jl. Cilacap No. 1
    CuisinesFrench
    PriceStart from 300K
    Open12:00 - 22:30
    Jajan Teroes5.0

    They have the best menu and service <3 so in love hehe

    + more
    MenuBook Now
    Gelato SecretsMenteng
    4 Reviews
    Shophaus, Lantai 1, Jl. Teuku Cik Ditiro No. 36
    CuisinesDesserts
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    steveano pangaribuan igor4.0

    Nyobain yang bamboo gelato sama baileys.... love the place and ambiance they only have small station for smoking area

    + more
    Menu
    Melly's GardenMenteng
    6 Reviews
    Jl. Kebon Sirih Timur Dalam No. 37 - 39
    CuisinesDrinks
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 02:30
    Efelin Jeshicha5.0

    Kesana lagi pas hari Jumat, dan kali ini ga ada Live Music setiap Weekend, tapi walau gitu nongkrong ramean pun tetep seru, rame banget disana, smoking dan nonsmoking full. Saran sih kalau ga mau lama nunggu dapet table, kalian bisa langsung donlot dan reservasi Via Qraved.com :)

    + more
    MenuBook Now
    SpumanteMenteng
    16 Reviews
    Jl. Teuku Cik Ditiro No. 50
    CuisinesIndonesian
    Price100K - 200K
    Open08:30 - 22:00
    Sahdy Yuniar3.0

    pesanan: Piccolo, pitaya fruitbowl, infused water. it was okay, but not that great. untuk tempat nongkrong, bolehlah. sementara teman pesan hidangan kentang berpugas keju (entah apa namanya).

    + more
    Menu