Sign In

Search

Promo

1
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

121
38
35
25
22

Area

286

Location

286

Landmark/Mall

13
9
9
5
3

Features

233
220
184
157
119

Payment

180
180
146
144
91

286 Restaurants in Jakarta

    Sort by:
    Bunga RampaiMenteng
    13 Reviews
    Jl. Teuku Cik Ditiro No. 35
    CuisinesBali
    Price200K - 300K
    Open11:00 - 23:00
    andrew wirawan5.0

    always love this place, but last Friday, the service is not as fantastic as before

    + more
    MenuBook Now
    Nasi Goreng Kambing Kebon SirihMenteng
    27 Reviews
    Jl. Kebon Sirih Barat
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open17:00 - 02:00
    salim moses3.0

    porsinya sangat besar, buat saya pribadi bisa untuk sharing 2 orang. Isi di dalam nasi goreng itu sendiri ada daging kambing dan hati kambing. Untuk rasa saya bilang cukup tajam bumbu rempah yang ada di dalam nasi goreng tersebut dan agak sedikit bau kambing (which is menurut saya kambing yang enak harusnya tidak bau saat diolah). Rasanya bisa dibilang biasa saja dan overprice untuk nasi Goreng seharga 38ribu

    + more
    Menu
    Por Que NoMenteng
    69 Reviews
    De Ritz Building, Lantai 5, Jl. HOS Cokroaminoto No. 91
    CuisinesSpanish
    Price100K - 200K
    Open12:00 - 00:00
    Kevin Saputra5.0

    resto dgn konsep rooftop yang ga terlalu besar tapi sangat nyaman buat santai2, makanan spanyol yang disediakan juga unik dan enak, recommended.

    + more
    Menu
    Maple & OakMenteng
    35 Reviews
    De Ritz Building, Lantai Ground, Jl. HOS. Cokroaminoto No. 91
    CuisinesAustralian
    Price100K - 200K
    Open08:00 - 20:00
    William Theodore4.0

    I came here this morning with recommendation of my beloved friend. Let me start my review: The Crowd: mostly those in sports training suit but some of them in their regular casual outfit. The Decorations: The place is cozy enough and thank God it is not as crowded as mentioned. Unique, minimalist yet cozy. Food quality: Very good, but need more improvement on egg making. Because as I mentioned on the title, what I've ordered is different from the menu. As you can see on the photos I uploaded. Taste wise not too salty yet tasty. Crew Friendliness: Attentive but not flexible. When I request for Hot water, the server insisted using Equil. I don't like Equil. So I order the Green Juice. Overall: Recommended.

    + more
    MenuBook Now
    Nasi Goreng Gila GondrongMenteng
    9 Reviews
    Jl. Besuki No. 1
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open16:30 - 01:00
    Kevin Saputra4.0

    nasgor gila yang enak dan murah. sayangnya karena tmpt ini slalu ramai, jadi penjualnya uda siapin nasi goreng dlm jumlah besar jadi klo ada yg pesen tinggal ambil, bukan dimasak dari awal

    + more
    Menu
    Giyanti Coffee RoasteryMenteng
    16 Reviews
    Jl. Surabaya No. 20
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open09:30 - 18:00
    Teddy Selig Jordanius4.0

    Coffee shop yang satu ini punya tempat yang sangat nyaman dan dengan banyak tempat bagus buat spot foto a.k.a instagramable. Dengan membawa nuansa Bali, dari depan aja udah kerasa banget dengan dekorasi seperti patung Barong dan jalanan sempit dengan ukiran khas Bali. Coffee shop ini terdiri dari 3 section. 2 indoor buat non-smoking dan 1 outdoor buat smoking area. Beberapa menu yang kt order di sini: * Piccolo (Rp 43k), * Ice Mocca Melt (Rp 48k), * Affogato (Rp 54k), * Carrot Cake (Rp 46k). Untuk kopi-nya di sini bisa ada beberapa pilihan beans dan intesity-nya. Ak pilih Blue Batak dengan level strong. Ak paling suka ama Piccolo-nya. Taste coffe-nya bold banget, tapi have low acidity dengan taste dark chocolate. Very very recommended. Sedangkan yang ak kurang suka di sini Ice Mocca Melt-nya. Walaupun menggunakan coffee beans yang sama, rasa coffe-nya kurang berasa. Bahkan sangat-sangat watery. Di sini ak juga agak kecewa dengan pelayanannya. Mengingat harga yang cukup premium, seharusnya ada pelayanan agar memberikan experience terbaik buat para konsumennya. Saat kt complain bahwa kualitas Ice Mocca Melt-nya kurang enak, barista dan waiternya malah berkelit bahwa itu gara-gara ice yang sudah mencair, bukannya berusaha mengganti minuman tersebut agar customer bisa lebih terpuaskan. Ak berharap ke depannya Giyanti bisa memperbaiki pelayanannya ini. Overall its still a great cafe with great coffee but lack of service to customer.

    + more
    Menu
    Martabakku MentengMenteng
    334 Reviews
    Menteng Wok Street Food, Jl. HOS Cokroaminoto No. 1
    CuisinesDesserts
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 00:00
    Kevin Saputra3.0

    martabak yang agak overrated menurut saya rasanya biasa saja, tapi menunya emg sangat beragam dan harganya standar...

    + more
    Menu
    Tugu Kunstkring PaleisMenteng
    13 Reviews
    Jl. Teuku Umar No. 1
    CuisinesBetawi
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 00:00
    Aoki Lucu3.0

    i love the food and ambiance. Feels like the olden days.

    + more
    MenuBook Now
    La VueMenteng
    4 Reviews
    The Hermitage, Jl. Cilacap No. 1
    CuisinesWestern
    Price200K - 300K
    Open13:00 - 22:00
    Raka Djani4.0

    Frankly speaking, I went to La Vue with the purpose of having a chill discussion while admiring the sunset in the city. Ambience wise it is great, and some would say it would be a great place to propose to your significant other. However in terms of food, i had the Margherita pizza and it was quite small for the price, its drinks were also on the pricier side. In all fairness i think people are interested in La Vue for the view. But it is still a quite enjoyable experience.

    + more
    MenuBook Now
    Soto Betawi H. Ma'rufMenteng
    1 Review
    MNC Tower, Food Court, Jl. Kebon Sirih
    CuisinesBetawi
    PriceBelow 100K
    Open08:00 - 20:00
    Menu
    Ocha & BellaMenteng
    16 Reviews
    Jl. KH. Wahid Hasyim No. 70
    CuisinesItalian
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 01:00
    Renaldi Natawidjaja4.0

    It's my second time here, and as expected the food was great. The highlight was the Pizza Bella, with salmon, greens, and black truffle. Everything about it was just right. My only let down was that there was a lot of noise from some renovation they were doing. It ruins an otherwise perfect dining experience.

    + more
    MenuBook Now
    Restoran TrioMenteng
    3 Reviews
    Jl. R.P. Soeroso Blok A No. 29
    CuisinesChinese
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 21:30
    Barlian Bukit5.0

    udah dari kecil makan disini..makanannya enak, cuma sayang harus pakai duit cash šŸ˜‘

    + more
    MenuBook Now
    48 DimSum PlaceMenteng
    43 Reviews
    Jl. RP Soeroso No. 48
    CuisinesChinese
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 22:00
    Arvid Yap4.0

    Pretty good dimsum. Most of the menu was tasty. I just wished they were in south Jakarta.

    + more
    MenuBook Now
    Sop Buntut Cut MeutiaMenteng
    69 Reviews
    Jl. Menteng Kecil No. 4/5
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open09:00 - 21:00
    Menu
    Bakmi RoxyMenteng
    0 Review
    Jl. H. Agus Salim
    CuisinesChinese
    PriceBelow 100K
    Open17:00 - 03:00
    Menu
    L'Avenue - The Hermitage HotelMenteng
    7 Reviews
    The Hermitage, Jl. Cilacap No. 1
    CuisinesFrench
    PriceStart from 300K
    Open12:00 - 22:30
    Jajan Teroes5.0

    They have the best menu and service <3 so in love hehe

    + more
    MenuBook Now
    KaumMenteng
    3 Reviews
    Jl. Dr. Kusuma Atmaja No. 77 - 79
    CuisinesIndonesian
    Price100K - 200K
    Open17:00 - 24:00
    Aoki Lucu4.0

    The food is good. like a fusion fancy indo restaurant. Love the ambiance music and the art space is beautiful

    + more
    MenuBook Now
    Bebek BengilMenteng
    17 Reviews
    Jl. H. Agus Salim No. 132
    CuisinesBali
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    William Winardi5.0

    The original crispy duck masih jadi jagoan di sini, plus sambel matah dan kecombrangnya.

    + more
    MenuBook Now
    Pondok Sate Pak H. HeriMenteng
    2 Reviews
    Jl. KH. Agus Salim
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open09:00 - 03:00
    Menu
    Nasi Goreng Sabang Bang RobyMenteng
    4 Reviews
    Jl. Sabang
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open17:00 - 02:00
    Kevin Saputra4.0

    rasa nasgornya lumayan enak dan harga cukup murah, porsinya luaaaaarrr biasa bisa buat 2 orang... uniknya disini bisa pake sambel kacang sesuai selera kalo merasa cocok

    + more
    Menu