Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

114 reviews 24
Hours 10:00 - 22:00Open Now

About Zenbu restaurant house of mozaru tebet

Zenbu Means Completeness In Oneself. Zenbu Serves Healthy Japanese Food With Controlled And Balanced Nourishment To Maintain A Peak Physical And Physiological State. Zenbu Style Of Menu Is Known As Yoshoku. This Style Creatively Designed To Blend Eastern And Western Flavors To Produce An Exciting, Broad Repertoire Of Modern Japanese Cuisine.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Valet Parking
  • Free Wifi
  • Halal
  • Serves Alcohol
@sutiadji_dj
@sutiadji_dj
in Instagram
Beef Tempanyaki
Best Mozaru in town.Yaah, gak perlu dibilang lagi sih sebenarnya, tapi memang zenbu itu paling ciamik kalau urusan mozaru. Udah berapa kali kesini dan gak pernah ngecewain. Kali ini ke Zenbu yang di Kokas. Cobain spaghetti mozaru with dynamite sauce. Even pakai spaghetti, ternyata tetep aja enak. Yang agak mengganggu paling greetingsnya yang cukup kuat suaranya sehingga krg nyaman saat makan. Tapi untuk rasa sih sedeplaah #foodventure #mayritza
3 Likes
Cheese Lover Favorite.Gara-gara penasaran karena kekinian banget, akhirnya melipir untuk bukber di sini walau ngantri sampai 2 jam lamanya. Porsinya mulai dari yang small hingga large ada jadi sesuai kebutuhan kita pas makan. Rasa? Aduuuh, mantap beud deh! Japanese resto satu ini saya nobatkan jadi favorit!!!
The best tofu ever, seriously!.Sebagai pelanggan setia Zenbu, harus banget rekomendasiin resto yang satu ini! Restoran ini bertemakan modern Japanese cuisine, jadi semua makanan Jepang ada. Menu favorit dari restoran ini adalah Tobiko Tofu!!!! Nyamm.... Saat di gigit dan mayonaisenya meleleh di mulut tuh enak banget hehe. Selain itu Salmon Sashiminya juga tebal banget jadi super super worth it!
1 Likes
@rizkaoctia
@rizkaoctia
in Instagram
🍥🍥🍥🍥.Recommended! Another new way to try Japanese cuisine...from mozaru to omurice to okonomiyaki to sushi to sashimi to ramen to miso soup to ocha... A complete package. The melted cheese over your mozaru....who can deny it?! The price is also quite affordable for the portion and taste, you won't regret it. Promise.
1 Likes
@imajinalvie
@imajinalvie
in Instagram
Sushi is my 2nd favorite, you are the 1st.
@yonatannugroho
@yonatannugroho
in Instagram
Love the Salmon Omurice.I just had dinner with my beau. He had the beef tepanyaki and it tasted good. For him whose not really into Japanese food, that means five star. Lol. I had salmon omurice and salmon nigiri, also kani mayo. I know. I ate a lot! Hahaa. But it's been ages since I came here so I went crazy!
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/03/15/rempeyek_cover_1489553193078-640x425-t.jpg
7 Makanan yang Berisik Banget Saat Dikunyah
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/12/21/14607200_233620313728959_1588260051154370560_n_1482305497422-640x640-t.jpg
Manjakan Ibu di 7 Restoran Pilihan Qraved!
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/11/04/14240593_533047720234615_289668702_n__1__1478236398646-t.jpg
Serba Katsu yang Bikin Makan Makin Bernafsu

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall