Photos

Kota Kasablanka, Lantai Upper Ground, Food Society, Jl. Casablanca Raya Show Map >
021 29464916
www.zenbu.co.id
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00 , undefined
Description
Zenbu Means Completeness In Oneself. Zenbu Serves Healthy Japanese Food With Controlled And Balanced Nourishment To Maintain A Peak Physical And Physiological State. Zenbu Style Of Menu Is Known As Yoshoku. This Style Creatively Designed To Blend Eastern And Western Flavors To Produce An Exciting, Broad Repertoire Of Modern Japanese Cuisine.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Power Plug
Take Away
Valet Parking
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Zenbu Restaurant House of Mozaru

Load placeholder

Claudya Indriyani Elizabeth
635 photos266 reviews12/03/2017 06:46:06
The Pasta
First time tried the Pasta here, it was good.
@aansarapiqui
in InstagramMay 19, 17
Adri Belle Christy
15 photos11 reviews06/09/2017 04:35:32
Cheese Lover Favorite
Gara-gara penasaran karena kekinian banget, akhirnya melipir untuk bukber di sini walau ngantri sampai 2 jam lamanya. Porsinya mulai dari yang small hingga large ada jadi sesuai kebutuhan kita pas makan. Rasa? Aduuuh, mantap beud deh! Japanese resto satu ini saya nobatkan jadi favorit!!!
@imajinalvie
in InstagramMay 18, 17
Sushi is my 2nd favorite, you are the 1st.
Elle Kristyanto
17 photos17 reviews05/20/2017 20:13:47
Love the Salmon Omurice
I just had dinner with my beau. He had the beef tepanyaki and it tasted good. For him whose not really into Japanese food, that means five star. Lol. I had salmon omurice and salmon nigiri, also kani mayo. I know. I ate a lot! Hahaa. But it's been ages since I came here so I went crazy!
Chewchew Drinko
10 photos2 reviews01/07/2017 18:56:05
Best Mozaru in town
Yaah, gak perlu dibilang lagi sih sebenarnya, tapi memang zenbu itu paling ciamik kalau urusan mozaru. Udah berapa kali kesini dan gak pernah ngecewain. Kali ini ke Zenbu yang di Kokas. Cobain spaghetti mozaru with dynamite sauce. Even pakai spaghetti, ternyata tetep aja enak. Yang agak mengganggu paling greetingsnya yang cukup kuat suaranya sehingga krg nyaman saat makan. Tapi untuk rasa sih sedeplaah #foodventure #mayritza
@dendymularto
in InstagramMay 6, 17
ngemil sambil nunggu yg lembur
Anindya Bierlee
124 photos40 reviews11/16/2016 14:17:34
The best tofu ever, seriously!
Sebagai pelanggan setia Zenbu, harus banget rekomendasiin resto yang satu ini! Restoran ini bertemakan modern Japanese cuisine, jadi semua makanan Jepang ada. Menu favorit dari restoran ini adalah Tobiko Tofu!!!! Nyamm.... Saat di gigit dan mayonaisenya meleleh di mulut tuh enak banget hehe. Selain itu Salmon Sashiminya juga tebal banget jadi super super worth it!
@imamiaimamia
in InstagramMay 2, 17
🍽

Featured in Articles

7 Makanan yang Berisik Banget Saat Dikunyah
Manjakan Ibu di 7 Restoran Pilihan Qraved!
7 Makanan Serba Chicken Katsu di Jakarta yang Bikin Napsu

Near Zenbu Restaurant House of Mozaru

Open in App