Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
MISE Jakarta - banner 0MISE Jakarta - banner 1MISE Jakarta - banner 2

MISE Jakarta

4.071 reviews
Indonesian • Menteng • 100K - 200K
OPEN NOW Today 11:00 - 23:00
Opening Hours
Monday11:00 - 23:00
Tuesday11:00 - 23:00
Wednesday11:00 - 23:00
Thursday11:00 - 23:00
Friday11:00 - 23:00
Saturday11:00 - 23:00
Sunday11:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of MISE Jakarta

 MISE Jakarta Della Medina 637912
Services
Book Online
Take Away
Free Wifi
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of MISE Jakarta

5
4
3
2
1
4.0
71 ratings
 - Della Medina
Della Medina
1 photo1 reviewMay 14, 2018
6 Kreasi Dessert Alpukat Segar untuk Berbuka Puasa
Di sini, dessert alpukatnya disajikan dengan tampilan yang cantik yang dijamin bakalan bikin kamu ingin mengabadikannya dalam bentuk foto. Avocado Texture ini dibanderol dengan harga Rp 80 ribu. Terbilang cukup mahal sih, namun dijamin kelezatannya mampu menggoyangkan lidah kamu. Porsinya juga cukup besar, jadi enak untuk dijadikan menu sharing.
Di sini, dessert alpukatnya disajikan dengan tampilan yang cantik yang dijamin bakalan bikin kamu ingin mengabadikannya dalam bentuk foto. Avocado Texture ini dibanderol dengan harga Rp 80 ribu. Terbilang cukup mahal sih, namun dijamin kelezatannya mampu menggoyangkan lidah kamu. Porsinya juga cukup besar, jadi enak untuk dijadikan menu sharing.
 - @ryan_vonco
@ryan_vonco
in InstagramInvalid date
 - @jktdelicacy
@jktdelicacy
in InstagramInvalid date
BEST LAKSA IN TOWN! . Not a bullcrab, we never really found Laksa as rich as this one from @misejakarta, even better from the traditional Laksa. We found too many new restaurants busy selling great concept but lacking consistent great food. And quite amazed when we stepped inside Mise in Menteng. This is Tiger Prawn Laksa (160k), yup quite pricy for a so called laksa. But trust me, you'll be addicted with their tasty rich thick soup. The thick noodle and the bold flavor broth reminded us of our most favorite laksa ever in a small suburb in Sydney called Eastwood. Its a small China town very close to the place we used to live back then. They consistently sell the best Laksa even 5 years later when we came back in 2016. Kok jadi curhat 😂 #jktdelicacy #misejakarta . . . . . . #laksa #laksaudang #prawnlaksa #seafoodlaksa #malaysianlaksa #jktfoodbang #eatandtreats #kulinerjakarta #foodporn #foodgasm #foodbloggers #beautifulcuisines #instagram #zomato #pictoftheday #foodlovers #buzzfeedtasty #qraved #foodsharing #foodshare #foodphotography #foodphotographer #f52grams #foodstyling #mouthwatering #delicious
BEST LAKSA IN TOWN!
.
Not a bullcrab, we never really found Laksa as rich as this one from @misejakarta, even better from the traditional Laksa. We found too many new restaurants busy selling great concept but lacking consistent great food. And quite amazed when we stepped inside Mise in Menteng.

This is Tiger Prawn Laksa (160k), yup quite pricy for a so called laksa. But trust me, you'll be addicted with their tasty rich thick soup. The thick noodle and the bold flavor broth reminded us of our most favorite laksa ever in a small suburb in Sydney called Eastwood. Its a small China town very close to the place we used to live back then. They consistently sell the best Laksa even 5 years later when we came back in 2016. Kok jadi curhat 😂

#jktdelicacy #misejakarta
.
.
.
.
.
.
#laksa #laksaudang #prawnlaksa #seafoodlaksa #malaysianlaksa #jktfoodbang #eatandtreats #kulinerjakarta #foodporn #foodgasm #foodbloggers #beautifulcuisines #instagram #zomato #pictoftheday #foodlovers #buzzfeedtasty #qraved #foodsharing #foodshare #foodphotography #foodphotographer #f52grams #foodstyling #mouthwatering #delicious
 - @boomakan
@boomakan
in InstagramInvalid date
Another hidden gem in Central Jakarta 😍😍 - Have you try @misejakarta ‘s prawn laksa? 😋😋😋 - So yummy and delicious. A bowl isn’t enough 😍😍 - 📌: Prawn Laksa 📍: @misejakarta Jl. KH Wahid Hasyim no 55A, - - #boomakan #misejakarta #prawnlaksa #laksa #udang #kuliner #delicious #halal #nomnomnom #cheese #makanmakan #kulineraddict #cuisine #kulinernusantara #sukamakan #sehat #makanbanyak #kekinian #love #makanberat #jajanan #jakartapusat #Indonesia #jakarta #nusantara #makan #bitesbymarc #audeatingout #mytastemylife #eeeeats
Another hidden gem in Central Jakarta 😍😍
-
Have you try @misejakarta ‘s prawn laksa? 😋😋😋
-
So yummy and delicious.
A bowl isn’t enough 😍😍
-
📌: Prawn Laksa
📍: @misejakarta 
Jl. KH Wahid Hasyim no 55A,
-
-
#boomakan #misejakarta #prawnlaksa #laksa #udang #kuliner #delicious #halal #nomnomnom #cheese #makanmakan #kulineraddict #cuisine #kulinernusantara #sukamakan #sehat #makanbanyak #kekinian #love #makanberat #jajanan #jakartapusat #Indonesia #jakarta #nusantara #makan #bitesbymarc #audeatingout  #mytastemylife #eeeeats
 - @novandro
@novandro
in InstagramInvalid date
Floss Gyutan Salad
Floss Gyutan Salad
 - @chubbytraveller
@chubbytraveller
in InstagramInvalid date
🥑Avocado Texture (IDR 80.000), Penuh, rame, tapi efektif banget di satu piriiiiing!😱 Tertata rapi dan cantik diatas piring hitam bulat. Disajikan agak dingin, ijo-ijonya terbuat dari alpukat rasanya gagitu manis teksturnya lembut agak light, gada rasa pahitnya yg biasa suka zonk ada di alpukat🙄 galupa coral sponge yg super keras mungkin terbuat dari gula lalu ada saus dulcey de leche alias susu kental manis yang dipanasin jd warna nya cokelat rasanya asin manis mirip banget kaya salted caramel (fav gue)!😀 Diatasnya ada chocolate soil dan vanilla bean ice cream disamping🤤😍 #chubbytraveller
🥑Avocado Texture (IDR 80.000), Penuh, rame, tapi efektif banget di satu piriiiiing!😱 Tertata rapi dan cantik diatas piring hitam bulat. Disajikan agak dingin, ijo-ijonya terbuat dari alpukat rasanya gagitu manis teksturnya lembut agak light, gada rasa pahitnya yg biasa suka zonk ada di alpukat🙄 galupa coral sponge yg super keras mungkin terbuat dari gula lalu ada saus dulcey de leche alias susu kental manis yang dipanasin jd warna nya cokelat rasanya asin manis mirip banget kaya salted caramel (fav gue)!😀 Diatasnya ada chocolate soil dan vanilla bean ice cream disamping🤤😍 #chubbytraveller

Featured in Journal

6 Kreasi Dessert Alpukat Segar untuk Berbuka Puasa
Editor's Pick
6 Kreasi Dessert Alpukat Segar untuk Berbuka Puasa
Gourmet Guide: 7 Spot Menikmati Brunch sampai Dinner di Menteng
Editor's Pick
Gourmet Guide: 7 Spot Menikmati Brunch sampai Dinner di Menteng
5 Dessert Alpukat Hits yang Lagi Jadi Primadona di Instagram
Editor's Pick
5 Dessert Alpukat Hits yang Lagi Jadi Primadona di Instagram