Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Martabak Factory - banner 0

Martabak Factory

4.046 reviews
Desserts • Tebet • Below 100K
CLOSED Open on Today 16:00 - 01:00
Opening Hours
Monday16:00 - 01:00
Tuesday16:00 - 01:00
Wednesday16:00 - 01:00
Thursday16:00 - 01:00
Friday16:00 - 01:00
Saturday16:00 - 01:00
Sunday16:00 - 01:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Martabak Factory

Martabak Factory - menu 0
Martabak Factory - menu 1
Martabak Factory - menu 2
Martabak Factory - menu 3
Martabak Factory - menu 4

Photos of Martabak Factory

 Martabak Factory Della Medina 626125
 Martabak Factory Della Medina 626124
Description
Martabak Factory Was First Opening In Tebet, On Feb 18Th 2015 And Getting Welcome Response From Martabak Lovers. In November 2016, They Opened The Second Branch In Food Fighters, Melawai. Their Martabak Is Soft And Delicious Even With Less Sugar, Egg And Margarine. So, Let'S Eat Martabak With No Worry! When You Craving For Martabak Everyday? But You Are Unable Eating That Big Martabak By Yourself? Hey, They Has Mini Martabak With Small Portion For One Person. Martabak Shall Not Be Boring! You Can Order Many Martabak Mini With Various Toppings With The Price As Same As One Big Martabak.
Services
Go Food
LINE Partner
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Martabak Factory

5
4
3
2
1
4.0
46 ratings
 - @ika_hi
@ika_hi
in InstagramInvalid date
After many fail attempts to make cappuccino, finally I got one. #cappucinno #hotcappuccino #coffeeaddict #indonesiancoffee #kopihitam #kopiindonesia
After many fail attempts to make cappuccino, finally I got one. 
#cappucinno #hotcappuccino #coffeeaddict #indonesiancoffee #kopihitam #kopiindonesia
 - Della Medina
Della Medina
2 photos1 reviewJan 31, 2018
5 Martabak di Tebet yang Enaknya Bikin Lidah Bergoyang
Mau coba yang ekstrem nggak? Nih cobain martabak asin dengan topping jengkol. Buat pencinta jengkol pasti ngiler banget nih ngeliatnya. Selain itu martabak manisnya juga nggak kalah hits nih. Banyak banget pilihannya dari red velvet dengan topping ice cream. Manisnya pas banget!
Mau coba yang ekstrem nggak? Nih cobain martabak asin dengan topping jengkol. Buat pencinta jengkol pasti ngiler banget nih ngeliatnya. Selain itu martabak manisnya juga nggak kalah hits nih. Banyak banget pilihannya dari red velvet dengan topping ice cream. Manisnya pas banget!
Mau coba yang ekstrem nggak? Nih cobain martabak asin dengan topping jengkol. Buat pencinta jengkol pasti ngiler banget nih ngeliatnya. Selain itu martabak manisnya juga nggak kalah hits nih. Banyak banget pilihannya dari red velvet dengan topping ice cream. Manisnya pas banget!
 - @citraelysana1408
@citraelysana1408
in InstagramInvalid date
Terimakasih banyak sahabat"ku untuk kejutan nyaa sederhana tapi bahagia bgt love love sama kalian sekali lagi terimakasih yak @vhallmoll @purnamaips @riosatriia @rendiiimoto @ekkopracipto mines nyai satu lagi huhu #birthdayparty #birthdaycake #1012018#like4like #likeforlike #followforfollow
Terimakasih banyak sahabat"ku untuk kejutan nyaa sederhana tapi bahagia bgt love love sama kalian sekali lagi terimakasih yak @vhallmoll @purnamaips @riosatriia @rendiiimoto @ekkopracipto  mines nyai satu lagi huhu 
#birthdayparty #birthdaycake #1012018#like4like #likeforlike #followforfollow
 - @sandy.edwin
@sandy.edwin
in InstagramInvalid date
Alone nan bae... 😁😂
Alone nan bae... 😁😂
 - @phay_69
@phay_69
in InstagramInvalid date
 - @sitialfia40
@sitialfia40
in InstagramInvalid date
G usah di potong deh diliatin aja 😀😀😀😀
G usah di potong deh diliatin aja 😀😀😀😀

Featured in Journal

5 Dessert Keju Hits yang Wajib Dicoba di Jakarta
Editor's Pick
5 Dessert Keju Hits yang Wajib Dicoba di Jakarta
5 Dessert Pelangi yang Bikin Harimu Semakin Berwarna
Editor's Pick
5 Dessert Pelangi yang Bikin Harimu Semakin Berwarna
5 Martabak di Tebet yang Enaknya Bikin Lidah Bergoyang
Editor's Pick
5 Martabak di Tebet yang Enaknya Bikin Lidah Bergoyang