Sign In

Search

47 reviews 39
Hours 09:00 - 21:00Open Now

About Trafique coffee blok m

Trafique Coffee Is Where Passion, Idea And Conversation Are Continuously Shared Through A Cup Of Joe. Trafique Coffee Is A Meeting Point, Neighborhood Coffee Shop, Office Or Your Second Home. We Proudly Serve Fresh Roasted Coffee And Other Refreshing Beverages Accompanied With A Selection Of Home-Made Sweet, Light Bite And Food.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Smoking Area
  • VIP Room
Afterwork hangout place.I always enjoy my time at Trafique Coffee. They have friendly staff, cozy ambiance, tasty food and drinks. You can see below some of my favourite dishes and drinks. I'm not a coffee person though. 😊
1 Likes
ok.Dari luar tempatnya kayak rumah/kantor gitu, tapi begitu masuk, cafenya lumayan luas, mungkin bisa nampung 50 orang di 1 lantai sih lebih.. Klo hari sabtu gitu klo ga salah ada open bar, jadi bisa cobain bikin kopinya sendiri. Waktu itu saya cobain espressonya. Disini kopi cenderung aftertaste agak asam, karena saya lebih suka tipe yang pahit, saya jadi kurang suka.. Saya juga coba new york cheesecakenya. Tapi agak aneh menurut saya karena gak kaya cheesecake, lebih kayak caramel-cheese tapi ch... Read more
7 Likes
tempat ngopi yang cocok buat me time atau kerja, interior unik dan nyaman
@denhendry
@denhendry
in Instagram
Seperti biasa... pesennya cappuccino, rasanya milky banget bahkan sampe foamnya pun maniiisss banget. Kalo aku sih suka bangettt malah 😁😁 Nyaman lah berlama2 duduk ngobrol disini, tempatnya cukup luas pula.
2 Likes
@nursita_kusuma
@nursita_kusuma
in Instagram
@vollekitchen
@vollekitchen
in Instagram
Come join our tea time! Enjoy our #SignatureSavory Quattro Formaggi Macaroni Schotel and Nutella Cheesecake at Trafique Coffee, Hang Tuah, Senayan. See you around, Munchers! ____ Book your order #online: WhatsApp (phone numbers are listed on profile) & GO-FOOD Jakarta (Volle Kitchen) . - Seek our menu #offline: @filosofikopi / @TolleCoffee / @TrafiqueCoffee / @ThatsLifeCoffee ____ #VolleKitchen #SimplyDelish #SignatureSavory #BakedGoods #JakartaCulinary
@yashreddy7
@yashreddy7
in Instagram
first time.i had a meeting today here in trafique. the place was really fine. accommodate with wifi, air con, etc. and the taste was ok. not bad at all. but not as much good for the price. like mmmm 85% worth the price actually. overall, love it there 😊
1 Likes
@ger_adus
@ger_adus
in Instagram
Yang jelas ini lebih enak dari kopi bintang duyung 😎 @bonnaalkahfi
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1505460319999-bakmi-t.jpg
5 Wisata Kuliner Blok M yang Bikin Nongkrong Lebih Seru
https://img.qraved.co/v2/image/data/1501134078900-cokelat-t.jpg
6 Es Cokelat Kekinian yang Siap Bersaing dengan Es Kopi Susu!
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/25/chubbytraveller_25_4_2017_10_3-640x427-t.jpg
7 Minuman Nutella yang Ampuh untuk Memaniskan Harimu
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall