Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
The Safehouse - banner 0The Safehouse - banner 1The Safehouse - banner 2
15 reviews
Hours 09:00 - 23:00Closed

Menu of The Safehouse

The Safehouse - menu 0
The Safehouse - menu 1
The Safehouse - menu 2
The Safehouse - menu 3
The Safehouse - menu 4

Photos of The Safehouse

The Safehouse 1345814
The Safehouse 1128151
The Safehouse 950646
The Safehouse 946643
The Safehouse 911470
Menara Anugrah, Jl. Lingkar Mega Kuningan Show Map >
http://www.safehouseindonesia.com/
Opening Hours
Mon - Thu 09:00 - 23:00, Fri - Sat 09:00 - 03:00
Description
Located in Kuningan, The SAFEHOUSE has become famous for Western menu. The SAFEHOUSE’s signature dishes include Grilled Tuna in Lemon + Mint Olive Oil and Slow Cooked Beef Shank Goulash. With it’s eclectic interior, The SAFEHOUSE makes the perfect restaurant for you to have great ambience, comfort food, personalize service, and great music.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Full Bar
Live Music
Parking Area
Premium
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of The Safehouse

Load placeholder

The Safehouse - Thefoodshunter .
Thefoodshunter .
175 photos48 reviewsMay 1, 2017
Pertama kali cobain makan disini, pesan bbrp makanan, kata PR nya sih yg spesial disini burger dan pasta.. aku cobain salah satu burger yg menurutku unik. Burger dengan sambel cabe ijo dan Mozarella.. rasa nya enaak berasa bgt sambal cabe ijo nya, ditambah melted cheesenya, dan berasa jg bawang merahnya.. karna mereka pakai irisan bawang merah jg.. Satu lg sunmer roll dalam nya full isian sayur, dan di sediakan dengan sweet chilli dip.. buat yg Vegetarian pasti sukaaaa bgtt. Untuk minumannya pun healthy bgt loh ada blue blooded dan antioxidant punch.. Blue blood campuran blueberries, mint leaf, lemon dan Cranberry juice, agak asem tp segerrrrr.. untuk antioxidant punch nya campuran blueberries,mango, Dan strawberry hampir sama rasa nya dengan blue blood tp ini lg segar lg 😋😋 Untuk interior nya aku suka bgt, ambience nya dengan nuansa monochrome bikin makin suka buat foto foto disini.. apalg suka ada life music bikin nongkrong makin betah deh 😁😁
 The Safehouse Thefoodshunter . 527812
 The Safehouse Thefoodshunter . 527811
 The Safehouse Thefoodshunter . 527810
 The Safehouse Thefoodshunter . 527809
 The Safehouse Thefoodshunter . 527808
+ 2
The Safehouse - @takashimatsuura
@takashimatsuura
in InstagramNov 2, 2017
The Safehouse - Steven Kim
Steven Kim
281 photos108 reviewsSep 1, 2016
Love new burgers! Service could be better
Super surprised with safehouse's new burger menu. Lamb burger and hand cut burger are well balanced with good ingredients. Def must try. Was there for lunch but would've been better if the music wasn't so loud. Music is good for the evening :) they did turn it down when asked. Overall give it a try
 The SAFEHOUSE Steven Kim 320567
 The SAFEHOUSE Steven Kim 320566
The Safehouse - @riyanberlian
@riyanberlian
in InstagramOct 11, 2017
🖤☠️
🖤☠️
The Safehouse - Puspita Yuniastuti
Puspita Yuniastuti
2894 photos2658 reviewsApr 11, 2016
5 Tempat Makan Dengan Tema Monochrome
Kalo kamu lagi pengen makan makanan italia dengan suasana yang monochrome, kamu wajib dateng ke tempat ini entah untuk breakfast, lunch atau dinner karena restoran dan bar ini buka dari jam 8 pagi sampe jam 2 pagi.
 The Safehouse Puspita Yuniastuti 597030

Featured in Articles

5 Tempat Makan Dengan Tema Monochrome
5 Tempat Makan Dengan Tema Monochrome
6 Burger Unik dengan Rasa Baru yang Bikin Susah Move On!
6 Burger Unik dengan Rasa Baru yang Bikin Susah Move On!
4 Tempat Nongkrong Buat Kamu yang Anti Valentine's Day
4 Tempat Nongkrong Buat Kamu yang Anti Valentine's Day

Featured in Guides

Nightlife in Jakarta
GUIDE
Nightlife in Jakarta
Live Music
GUIDE
Live Music
Burger
GUIDE
Burger

Near The Safehouse

Open in App