Photos

Ruko Mall of Indonesia, Kelapa Gading Square, Blok A No. 5 - 6, Jl. Boulevard Barat Raya Show Map >
021 29364049
Opening Hours
Mon - Sun 11:30 - 22:00 , undefined
Description
Ssikkek is a restaurant that provides an authentic Korean BBQ buffet with multiple choices of fresh meat, such as chicken, beef, seafood, and pork.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Delivery Service
Free Wifi
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Ssikkek Korean BBQ

Load placeholder

Wendy Djohan
0 photos1 reviewsFeb 1, 2017
High quality beef for buffet category
Located outside of Mall Of Indonesia building, but within its parking area, this Korean BBQ Buffet quite surprise me with its food quality (compared to others within same price category). The Pros: - Beef quality is good, well marinated - Pork available - Service is average, responsive enough - No maximum dining time - Cheap for its category (150k incl drinks) The Cons: - Food variety is very limited - Quantity served is also very limited (I think due to not too busy time) - They only served 1 kind of fruit and pudding for lunch (but they served more dessert for dinner as told by the waiter) Ambience, music is just ok. Who will care for it for "All you can eat", right?
Jessica Jessica
35 photos23 reviewsJan 2, 2017
Worth it!πŸ˜†πŸ˜†
Bagi saya pengalaman makan di SSIKKEK MOI menjadi salah satu pengalaman yang menyenangkan..!!πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜ dengan harga ~190.000, kt bs makan daging sepuasnya looohh..😍😍 trus ditambah lagi ada budae jjigae dan aneka minuman yg bs diambil sepuasnya juga.. hahahaha.. yang paling saya suka disini adalah samgyeopsalnya.. mau yang polos atau yang spicy keduanya enak.. udangnya pun fresh (kata mamiku, karena sy sih gak suka seafood, jd sy gak cicipin),, pokoknya kalau kamu pencinta daging, kamu layak datang ke sini. 😊 kamu bisa makan daging sepuasnya dengan rasa yang oke ditambah dengan service yang ramah n cepat tanggap. Dan yang buat sy makin heran adl ketika sy menanyakan kpd waitress brp lama durasi makannya, dia jawab tidak ada batasan waktu, bebas ambil sampai puas.. wow..😱kalau daya tampung perut sy besar, sy pasti akan nambah terus.. cuma sayangnya sy gak kuat makan banyak.. hahaha.. tp ada 1 menu yg menurut sy sih kurang enak yaitu japchae, rasanya manis doang.. jd klo mau cobain, cobain dikit aja yah, jangan banyak2, ntar nyesal loh.. haha.. Tteokkbokinya enak tuh sausnya.. gak terlalu pedas. Kalo gimbabnya sih soso lah.. intinya disini yang recomended adalah daging2nya, kalau memang niat makan daging sepuasnya yah datang kesini worth it lah. Dessert disini gak terlalu banyak jenisnya, kemarin cuma ada 1jenis buah, tteokk dipakein bubuk cinamon, ubi goreng, n jelly. Layak di coba lah ini bagi kalian pencinta daging..😁
Michel Hidajat
0 photos4 reviewsMar 17, 2016
Good value dan enak
Makan all you can eat Korean BBQ dengan harga yang terjangkau. Tersedia pork meat pula.
YUNITA YUNITA
0 photos7 reviewsSep 21, 2015
Ssikkek korean bbq all you can eat
Waktu beli lewat groupxx. Karena pembelinya banyak dr situ akhirnya kita harus waitinglist.. Omg banyak bgt yg dateng.. Jd kita antrii, makanan lumayan enak.. Tp cepet habis dagingnya krn byk yg booking jg T.T. Pelayanan oke bgt... Rapih bersih.. :)
Benny Hendrayastha
0 photos1 reviewsSep 16, 2015
ssikkek
this is a quite place and delicious one to eat.. not bad at all. I should update the price now IDR 185.000. overall i'll be back hehehe
Maria Stephanie
0 photos2 reviewsSep 1, 2015
Meet 'n Meat
it's all about korean sense of grill. for meet lovers, you must try the bbq here especially if you like pork hehehehe ... it was cozy place to have a chit chat with your besties ... you must try the combination between soju and meet ... you can also try a traditional korean side dishes like kimchi, pajeon, japchae and also the most favorite korean street snacks tteokpokki
Agus Asen
0 photos3 reviewsJul 24, 2015
nice korean food
taste good, service ok
ferliana su
0 photos1 reviewsJun 29, 2015
really not reccomended to eat in here.
George Dendeng
2 photos1 reviewsApr 23, 2015
Death by grill
If you a korean bbq lovers, you should try this. You dont need to worry to pay. Im so fulllll after ate here. Beef and pork is the best one. With a big slice, it's worth it.
Kian D
1 photos3 reviewsDec 18, 2014
the place is comfortable and has a good service. we came for lunch but not all food are available

Featured in Articles

6 Restoran All You Can Eat Buat Pesta Daging di Jakarta
Buka Puasa All-You-Can-Eat Tanpa Bikin Kantong Bolong? Tempat-Tempat ini Jawabannya!
Saatnya Puaskan Perut dengan Menu Grill Sebelum Puasa Tiba!

Featured in Guides

GUIDE
Korean Restaurants
GUIDE
Korean BBQ
GUIDE
Enak & Hemat
GUIDE
All You Can Eat

Near Ssikkek Korean BBQ

Open in App