Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Shaburi Shabu Shabu - banner 0Shaburi Shabu Shabu - banner 1Shaburi Shabu Shabu - banner 2

Shaburi Shabu Shabu

4.17 reviews
Japanese • Mal Kelapa Gading 1&2 • Kelapa Gading • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Shaburi Shabu Shabu

Shaburi Shabu Shabu - menu 0
Shaburi Shabu Shabu - menu 1
Shaburi Shabu Shabu - menu 2

Photos of Shaburi Shabu Shabu

Mall Kelapa Gading 1&2, Lantai 2, Jl. Kelapa Gading BoulevardShow In Google Maps >
Description
Shaburi Shabu Shabu serves all you can eat shabu shabu with good quality meat and afordable price.
Services
free-wifi
halal
valet-parking
take-away
buffet-available
serves-alcohol
casual-dining

Reviews of Shaburi Shabu Shabu

5
4
3
2
1
4.1
7 ratings
 - Irene Wu
Irene Wu
3 photos1 reviewAug 23, 2017
Baru pertama kali cobain shaburi yg ada di MKG, kami berempat psennya all u can eat yg 1 plate daging. Kuah orginalnya gurih dan pas , suka juga dengan kuah celupannya. Utk dagingnya juga enak krn one plate jd kurang berasa, cm utk tambahan rasa kuahnya aja. Bakso, jamur dan sayurnya jg fresh. Karaage ayamnya jg enak dan juicy, ada es krim jg yg bs dipilih sesuai selera : vanilla, greentea or mix. Oya pilihan nasi bisa nasi putih biasa dan nasi jamur, nasi jamurnya menurut saya enak jg krn wangi dan dipanasin trus. Total perorang utk paket one plate+1hour = 105K nett Perorang ud dapat one plate daging + pilihan kuah + side dish all u can eat + minum
Baru pertama kali cobain shaburi yg ada di MKG, kami berempat psennya all u can eat yg 1 plate daging. 

Kuah orginalnya gurih dan pas , suka juga dengan kuah celupannya. 

Utk dagingnya juga enak krn one plate jd kurang berasa, cm utk tambahan rasa kuahnya aja. Bakso, jamur dan sayurnya jg fresh. 
Karaage ayamnya jg enak dan juicy, ada es krim jg yg bs dipilih sesuai selera : vanilla, greentea or mix. 

Oya pilihan nasi bisa nasi putih biasa dan  nasi jamur, 
nasi jamurnya menurut saya enak jg krn wangi dan dipanasin trus.

Total perorang utk paket one plate+1hour = 105K nett Perorang ud dapat one plate daging + pilihan kuah + side dish all u can eat + minum
Baru pertama kali cobain shaburi yg ada di MKG, kami berempat psennya all u can eat yg 1 plate daging. 

Kuah orginalnya gurih dan pas , suka juga dengan kuah celupannya. 

Utk dagingnya juga enak krn one plate jd kurang berasa, cm utk tambahan rasa kuahnya aja. Bakso, jamur dan sayurnya jg fresh. 
Karaage ayamnya jg enak dan juicy, ada es krim jg yg bs dipilih sesuai selera : vanilla, greentea or mix. 

Oya pilihan nasi bisa nasi putih biasa dan  nasi jamur, 
nasi jamurnya menurut saya enak jg krn wangi dan dipanasin trus.

Total perorang utk paket one plate+1hour = 105K nett Perorang ud dapat one plate daging + pilihan kuah + side dish all u can eat + minum
Baru pertama kali cobain shaburi yg ada di MKG, kami berempat psennya all u can eat yg 1 plate daging. 

Kuah orginalnya gurih dan pas , suka juga dengan kuah celupannya. 

Utk dagingnya juga enak krn one plate jd kurang berasa, cm utk tambahan rasa kuahnya aja. Bakso, jamur dan sayurnya jg fresh. 
Karaage ayamnya jg enak dan juicy, ada es krim jg yg bs dipilih sesuai selera : vanilla, greentea or mix. 

Oya pilihan nasi bisa nasi putih biasa dan  nasi jamur, 
nasi jamurnya menurut saya enak jg krn wangi dan dipanasin trus.

Total perorang utk paket one plate+1hour = 105K nett Perorang ud dapat one plate daging + pilihan kuah + side dish all u can eat + minum
 - Nadhira  Haifa
Nadhira Haifa
0 photo1 reviewApr 9, 2017
 - @rivicland
@rivicland
in InstagramNov 29, 2020
Lmyan bsa buat diet jga 😀
Lmyan bsa buat diet jga 😀
 - Eva Sandez
Eva Sandez
0 photo1 reviewJan 23, 2017
Good value shabu shabu.
Good and friendly service despite of busy dinner crowd. Most of the beef selection is good, and I am not kidding. This place is super worth it, you will not regret every penny you've gonna spend here.
 - Theresia Madyanna
Theresia Madyanna
6 photos1 reviewApr 11, 2016
My favorite resto
I love the food in this resto. One of my favorite. I tried twice. But in terms of timing, the food was served a bit late. No info from the waiter about how to cook food or how to use the shabu cooker. They also have a lunch timing during weekends. The price quite unfair for all u can eat food because there was a very limited variant on the table.
I love the food in this resto. One of my favorite. I tried twice. But in terms of timing, the food was served a bit late. No info from the waiter about how to cook food or how to use the shabu cooker. They also have a lunch timing during weekends. The price quite unfair for all u can eat food because there was a very limited variant on the table.
I love the food in this resto. One of my favorite. I tried twice. But in terms of timing, the food was served a bit late. No info from the waiter about how to cook food or how to use the shabu cooker. They also have a lunch timing during weekends. The price quite unfair for all u can eat food because there was a very limited variant on the table.
I love the food in this resto. One of my favorite. I tried twice. But in terms of timing, the food was served a bit late. No info from the waiter about how to cook food or how to use the shabu cooker. They also have a lunch timing during weekends. The price quite unfair for all u can eat food because there was a very limited variant on the table.
I love the food in this resto. One of my favorite. I tried twice. But in terms of timing, the food was served a bit late. No info from the waiter about how to cook food or how to use the shabu cooker. They also have a lunch timing during weekends. The price quite unfair for all u can eat food because there was a very limited variant on the table.
I love the food in this resto. One of my favorite. I tried twice. But in terms of timing, the food was served a bit late. No info from the waiter about how to cook food or how to use the shabu cooker. They also have a lunch timing during weekends. The price quite unfair for all u can eat food because there was a very limited variant on the table.
+ 1
 - Nabilah Rachmat
Nabilah Rachmat
0 photo1 reviewApr 8, 2016
Cozy place n fair price :)
Beberapa kali dtg sendiri ke sini,ga awkward sih soalnya mmg tempatnya cozy bgt dan gw paling suka kuah yg soy milk miso,manis" gurih gimana gitu :D Sayuran mereka fresh bgt sih,cm sayang udon di sini cepet abis dan lama buat isinya lg :(

Featured in Journal

7 Spot Makan Enak Sambil Nongkrong di Kelapa Gading
Editor's Pick
7 Spot Makan Enak Sambil Nongkrong di Kelapa Gading
5 Restoran Buffet di Kelapa Gading untuk Kamu yang Mau Makan Puas
Editor's Pick
5 Restoran Buffet di Kelapa Gading untuk Kamu yang Mau Makan Puas
5 Macam Restoran All You Can Eat Gak Bikin Hati Sakit
Food For Fun
5 Macam Restoran All You Can Eat Gak Bikin Hati Sakit