Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

29 reviews 25
Hours 08:00 - 21:00Closed
Opening HoursMon - Thu 08:00 - 21:00
Fri - Sun 08:00 - 21:30

About Ruang seduh kemang

Ruang Seduh is located at the back of Ak’sa.ra Kemang. Its all white interior resembles a lab with the baristas as the scientists that always create magical cup of coffee. Ruang Seduh takes pride in creating an opportunity for coffee enthusiasts to learn and make their own cup of coffee. However you can also just place your order to the barista and they will make it for you .
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Smoking Area
Testi.Atmosfirnya cozy and chilling. Waktu itu pesan Cappucinno, a strong one, temen-temen juga ada yg mesen cappucinno dan coklat panas cuman kenapa ya kok gak panas? Angetpun juga enggak. Jadi kurang nendang aja nyeruputnya, apalagi waktu itu pas ujan. BTW, ada barang gue yg ketinggalan, tuh. Gelas gratisan dari mekdi. Hahaha!
@sergiroseli
@sergiroseli
in Instagram
Found a #spot to spend some time at, loving the whites!
Minimalist with lots of white, ruang sedih allow you to become your own barista and try coffee making with direction of in-house barista, when I was there they had 4 beans and barista erry recommend blue batak. The coffees shop share same space with kinosaurus the independent movie screener.
@dnlwkrt
@dnlwkrt
in Instagram
Menyeduh kopi nikmat di Ruang Seduh
@farisgymnastiar
@farisgymnastiar
in Instagram
Another best keep secret in Kemang....... has now been discovered! The place could be quite hard to find. It's right at the back of Aksara book store actually. Homey and comfy. They don't have a long list of menu here with only coffee and pastry to offer. So it's more about the ambiance than the menu case here that won all those stars from me :p
3 Likes
Manual brew nya mantap... 😊 Suasananya jg asyik banget.
enak.Tempatnya lumayan lucu, serba putih gitu, jadi ingat gambar2 instagram dengan hashtag #flatlay atau #whywhiteworks.. hehehehe... Disini waktu itu saya cuman iseng aja mampir dan cobain cold brew coffenya. Coffeenya lumayan strong sih, tapi enak juga.. Botolnya juga lucu banget.. Klo kesini lagi next time mau coba pastrynya, kata mbanya croissantnya lumayan enak soalnya hehe..
3 Likes
@rizkyrdask
@rizkyrdask
in Instagram
Happy International Coffee Day 2017.
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1507269277303-cover-t.png
5 Tempat Paling Seru Buat Malam Mingguan di Kemang
https://img.qraved.co/v2/image/data/1506667571477-cover_belanja-t.png
5 Spot Nongkrong Asyik Sambil Cari Barang Unik
https://img.qraved.co/v2/image/data/1502360407978-galau1-t.jpg
5 Spot di Jakarta Buat Jiwa-Jiwa yang Galau
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall