29 reviews
Hours 08:00 - 21:30Closed

Photos

Jl. Kemang Raya No. 8B Show Map >
Opening Hours
Mon - Thu 08:00 - 21:00 , Fri - Sun 08:00 - 21:30
Description
Ruang Seduh is located at the back of Ak’sa.ra Kemang. Its all white interior resembles a lab with the baristas as the scientists that always create magical cup of coffee. Ruang Seduh takes pride in creating an opportunity for coffee enthusiasts to learn and make their own cup of coffee. However you can also just place your order to the barista and they will make it for you .
Services
AC
Accept Credit Cards
Parking Area
Power Plug
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Ruang Seduh

Load placeholder

Achmad Utomo
0 photos1 reviewsOct 29, 2016
Testi
Atmosfirnya cozy and chilling. Waktu itu pesan Cappucinno, a strong one, temen-temen juga ada yg mesen cappucinno dan coklat panas cuman kenapa ya kok gak panas? Angetpun juga enggak. Jadi kurang nendang aja nyeruputnya, apalagi waktu itu pas ujan. BTW, ada barang gue yg ketinggalan, tuh. Gelas gratisan dari mekdi. Hahaha!
@rizkyrdask
in InstagramOct 1, 2017
Happy International Coffee Day 2017.
Clarein
359 photos158 reviewsSep 25, 2016
enak
Tempatnya lumayan lucu, serba putih gitu, jadi ingat gambar2 instagram dengan hashtag #flatlay atau #whywhiteworks.. hehehehe... Disini waktu itu saya cuman iseng aja mampir dan cobain cold brew coffenya. Coffeenya lumayan strong sih, tapi enak juga.. Botolnya juga lucu banget.. Klo kesini lagi next time mau coba pastrynya, kata mbanya croissantnya lumayan enak soalnya hehe..
Foodietrooper Nathalia
90 photos40 reviewsJul 23, 2016
Another best keep secret in Kemang...
... has now been discovered! The place could be quite hard to find. It's right at the back of Aksara book store actually. Homey and comfy. They don't have a long list of menu here with only coffee and pastry to offer. So it's more about the ambiance than the menu case here that won all those stars from me :p
@sergiroseli
in InstagramSep 18, 2017
Found a #spot to spend some time at, loving the whites!
Gary Quincyanus
16 photos4 reviewsJan 15, 2016
Manual brew nya mantap... 😊 Suasananya jg asyik banget.
Heru widjaja
3 photos3 reviewsJan 14, 2016
Minimalist with lots of white, ruang sedih allow you to become your own barista and try coffee making with direction of in-house barista, when I was there they had 4 beans and barista erry recommend blue batak. The coffees shop share same space with kinosaurus the independent movie screener.
@dnlwkrt
in InstagramSep 7, 2017
Menyeduh kopi nikmat di Ruang Seduh

Featured in Articles

5 Tempat Paling Seru Buat Malam Mingguan di Kemang
5 Spot Nongkrong Asyik Sambil Cari Barang Unik
5 Spot di Jakarta Buat Jiwa-Jiwa yang Galau

Featured in Guides

GUIDE
Cafe

Near Ruang Seduh

Open in App