14 reviews
Hours 10:00 - 01:00Closed

Photos

Pacific Place Mall, Lantai Ground South Lobby, Jl. Jenderal Sudirman Show Map >
021 51400028
Opening Hours
Sun - Thu 10:00 - 01:00 , Fri - Sat 10:00 - 01:30
Description
Deciding what to eat with your friends can be frustrating.  Odysseia knows and understand that in each of us lives a soul of a foodie. So, discover the joy of exploration of what is taken best from the land, sea and air only at Odysseia.  Save your breath from 'where-to' arguments, let's eat!
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Power Plug
Valet Parking
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Odysseia

Load placeholder

Winny Pratiwi
87 photos3 reviews03/05/2017 11:18:23
Winny Pratiwi
87 photos3 reviews12/29/2016 11:31:03
@angelkaluara
in InstagramSep 18, 17
This week must be the longest week i've ever know. Gonna miss you and our saturdate @murakamidaishi
Winny Pratiwi
87 photos3 reviews11/13/2016 14:33:30
Looove the foods and the ambience!
Lovely outdoor view, the appetizer and main dish also beverages and sweet treats, all of them are so mouthwatering!
@claire.nadya
in InstagramSep 17, 17
Date with this girl will always be my favorite 😘😆
Peter Ronson
0 photos1 reviews10/29/2016 13:49:55
standard.
Datang ke restoran ini buat reuni dengan teman kampus dari malaysia. Untuk tempat was good karna ada outdoornya dan ambience really nice. Untuk appetizer kita pesan escargot, salad dan asian nachos. Untuk segi appetizer yah rasanya so so aja, standard. untuk main course saya pesan rib eye . Yah kalau steak disini mnrut saya sangat standard gada yang special. untuk first experience yahh good.
Larasaty Anggittya
97 photos107 reviews09/30/2016 15:40:51
Heboh banget ya minumannya, surprise banget sih waktu waitressnya dateng bawain pesenan aku. Dan rasanya enak 😊😊
Rizki Adi
3 photos14 reviews09/13/2016 08:01:07
one of favourite spot in pacific place
good either for dine in, quick espresso, or meeting. Not too noisy, able to hear your partners without having to overcome loud music. Wifi, and powerplug. Love the nasi goreng rendang wagyu.
Ett V
5 photos2 reviews06/10/2016 11:08:55
They have good services, ambiance and lighting. They provides indoors and outdoors, Food are well presented, enak as well, pasta nya ga teralu creamy gitu, takaran nya pas. Menu nya ada banyak macam makanan jadi bisa makan tergantung selera and cravings that time deh

Featured in Articles

5 Spot Jakarta di Selatan: Dinner Romantis sampai Party Semalam Suntuk
6 Spot Meeting di Jakarta Pusat yang Memacu Ide Segar Mengalir
10 Gurihnya Kulit Ayam yang Nggak Rela Dibagi-bagi

Near Odysseia

Open in App