Sign In

Search

11 reviews 81
Hours 10:00 - 01:30Open Now

About Odysseia scbd

Deciding what to eat with your friends can be frustrating.  Odysseia knows and understand that in each of us lives a soul of a foodie. So, discover the joy of exploration of what is taken best from the land, sea and air only at Odysseia.  Save your breath from 'where-to' arguments, let's eat!
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Valet Parking
  • Delivery Service
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • VIP Room
Looove the foods and the ambience!.Lovely outdoor view, the appetizer and main dish also beverages and sweet treats, all of them are so mouthwatering!
2 Likes
standard..Datang ke restoran ini buat reuni dengan teman kampus dari malaysia. Untuk tempat was good karna ada outdoornya dan ambience really nice. Untuk appetizer kita pesan escargot, salad dan asian nachos. Untuk segi appetizer yah rasanya so so aja, standard. untuk main course saya pesan rib eye . Yah kalau steak disini mnrut saya sangat standard gada yang special. untuk first experience yahh good.
Heboh banget ya minumannya, surprise banget sih waktu waitressnya dateng bawain pesenan aku. Dan rasanya enak 😊😊
4 Likes
one of favourite spot in pacific place.good either for dine in, quick espresso, or meeting. Not too noisy, able to hear your partners without having to overcome loud music. Wifi, and powerplug. Love the nasi goreng rendang wagyu.
1 Likes
They have good services, ambiance and lighting. They provides indoors and outdoors, Food are well presented, enak as well, pasta nya ga teralu creamy gitu, takaran nya pas. Menu nya ada banyak macam makanan jadi bisa makan tergantung selera and cravings that time deh
3 Likes
sumpah ini menu enak bangett.semalam di ajak dinner romantis disini.recommed untk kalian yg punya niat pengen dinner juga.tekstur beef nya sangat lembut dan bumbu meresap sempurna.aahhh pengen balik kesini lagi.
1 Likes
escargot.the escargot is worth a shot. the place is good for night, with the lamps and plants.
Nice place to chill, food is average. Better at night as it is cooler.
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1495013275163-friedcover-t.jpg
Renyahnya Kulit Ayam Ini Bakalan Bikin Kamu Ketagihan
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/03/13/ilovetaimeiid_13_3_2017_10_41_-640x427-t.jpg
8 Sajian Kulit Ayam Goreng Paling Juara
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/02/13/16585585_746162652212857_337751336189689856_n-640x426-t.jpg
Merayakan Valentine Berdua Hanya Dengan Modal Rp 300 Ribuan?

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall