Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

14 reviews 82
Hours 10:00 - 01:00Closed

About Odysseia scbd

Deciding what to eat with your friends can be frustrating.  Odysseia knows and understand that in each of us lives a soul of a foodie. So, discover the joy of exploration of what is taken best from the land, sea and air only at Odysseia.  Save your breath from 'where-to' arguments, let's eat!
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Valet Parking
  • Delivery Service
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • VIP Room
@claire.nadya
@claire.nadya
in Instagram
Date with this girl will always be my favorite 😘😆
standard..Datang ke restoran ini buat reuni dengan teman kampus dari malaysia. Untuk tempat was good karna ada outdoornya dan ambience really nice. Untuk appetizer kita pesan escargot, salad dan asian nachos. Untuk segi appetizer yah rasanya so so aja, standard. untuk main course saya pesan rib eye . Yah kalau steak disini mnrut saya sangat standard gada yang special. untuk first experience yahh good.
Looove the foods and the ambience!.Lovely outdoor view, the appetizer and main dish also beverages and sweet treats, all of them are so mouthwatering!
2 Likes
@angelkaluara
@angelkaluara
in Instagram
This week must be the longest week i've ever know. Gonna miss you and our saturdate @murakamidaishi
Heboh banget ya minumannya, surprise banget sih waktu waitressnya dateng bawain pesenan aku. Dan rasanya enak 😊😊
4 Likes
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1505286452733-cover_journal__3_-t.jpg
10 Gurihnya Kulit Ayam yang Nggak Rela Dibagi-bagi
https://img.qraved.co/v2/image/data/1504162635110-foto__1_-t.jpg
5 Spot Menikmati Suasana Hutan di Tengah Hutan Beton
https://img.qraved.co/v2/image/data/1495013275163-friedcover-t.jpg
Renyahnya Kulit Ayam Ini Bakalan Bikin Kamu Ketagihan

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall