Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - banner 0Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - banner 1Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - banner 2

Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant

4.45 reviews
Chinese • Ozone Mall • Pantai Indah Kapuk • 100K - 200K
OPEN NOW Today 11:00 - 22:00
Opening Hours
Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:00 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 22:00
Saturday11:00 - 22:00
Sunday11:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant

Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - menu 0
Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - menu 1
Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - menu 2
Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - menu 3
Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant - menu 4

Photos of Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant

 Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant Happy Ferdian 635723
 Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant Happy Ferdian 627796
 Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant Karina Marpaung 613710
 Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant Yummy Eats 552896
Ozone Mall, Lantai 2, Jl. Pantai Indah Kapuk Utara 3Show In Google Maps >
Services
Book Online
Take Away
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
VIP Room
Casual Dining

Reviews of Little Sheep Hot Pot Mongolian Restaurant

5
4
3
2
1
4.4
5 ratings
 - Happy Ferdian
Happy Ferdian
1 photo1 reviewApr 24, 2018
7 Restoran Paling Enak di Pantai Indah Kapuk Untuk Bersantap Bersama Keluarga
Sesuai dengan namanya, restoran shabu-shabu ini fokus menyajikan beragam jenis irisan daging domba. Kamu bakalan mencium harum daging domba yang menggoda saat pertama kali masuk ke restoran ini. Kuah soup yang ditawarkan oleh Little Sheep memiliki rasa super gurih yang dijamin bikin kamu nggak bisa berhenti makan. Bagi yang tidak terlalu suka makan daging domba, jangan khawatir karena disini juga tersedia pilihan lainnya seperti daging sapi dan ayam.
Sesuai dengan namanya, restoran shabu-shabu ini fokus menyajikan beragam jenis irisan daging domba. Kamu bakalan mencium harum daging domba yang menggoda saat pertama kali masuk ke restoran ini. Kuah soup yang ditawarkan oleh Little Sheep memiliki rasa super gurih yang dijamin bikin kamu nggak bisa berhenti makan. Bagi yang tidak terlalu suka makan daging domba, jangan khawatir karena disini juga tersedia pilihan lainnya seperti daging sapi dan ayam.
 - @the.lucky.belly
@the.lucky.belly
in InstagramDec 6, 2019
Spicy Broth Shabu-Shabu Halal? ✔ ____________ Syaaasyiiiing @ericekos, kamu dipanggil nih! Gila! Cuaca mendukung banget buat makan kuah-kuahan extra pedas gini😋 Apalagi kalo all-you-can-eat, bisa gak inget pulang nih berbi😥 . . Hayuuk ahh merapat ke @littlesheephotpot guys! ____________ 📍@littlesheephotpot Available in all outlets. _____________ #littlesheep #hotpot #shabushabu #szechuanhotpot #huoguo #theluckybelly #foodpornspecialist #mongolianhotpot
Spicy Broth Shabu-Shabu
Halal? ✔
____________
Syaaasyiiiing @ericekos, kamu dipanggil nih!
Gila! Cuaca mendukung banget buat makan kuah-kuahan extra pedas gini😋
Apalagi kalo all-you-can-eat, bisa gak inget pulang nih berbi😥
.
.
Hayuuk ahh merapat ke @littlesheephotpot guys!
____________
📍@littlesheephotpot 
Available in all outlets.
_____________
#littlesheep #hotpot #shabushabu #szechuanhotpot #huoguo #theluckybelly #foodpornspecialist #mongolianhotpot
 - Happy Ferdian
Happy Ferdian
1 photo1 reviewFeb 13, 2018
Ultimate Guide: 10 Restoran Shabu-Shabu di Seantero Jakarta
Sesuai dengan namanya, restoran shabu-shabu ini fokus menyajikan beragam jenis irisan daging domba. Kamu bakalan mencium harum daging domba yang menggoda saat pertama kali masuk ke restoran ini. Kuah sup yang ditawarkan oleh Little Sheep memiliki rasa super gurih, yang dijamin bikin kamu nggak bisa berhenti makan. Bagi yang tidak terlalu suka makan daging domba, jangan khawatir karena disini juga tersedia pilihan lainnya seperti daging sapi dan ayam.
Sesuai dengan namanya, restoran shabu-shabu ini fokus menyajikan beragam jenis irisan daging domba. Kamu bakalan mencium harum daging domba yang menggoda saat pertama kali masuk ke restoran ini. Kuah sup yang ditawarkan oleh Little Sheep memiliki rasa super gurih, yang dijamin bikin kamu nggak bisa berhenti makan. Bagi yang tidak terlalu suka makan daging domba, jangan khawatir karena disini juga tersedia pilihan lainnya seperti daging sapi dan ayam.
 - Yummy Eats
Yummy Eats
1 photo1 reviewJun 15, 2017
FAVORITE!
Little Sheep Mongolian Hot Pot has easily become one of my favorite hot pot restaurants. This restaurant served all you can eat menu with price around 198K. My favorite thing about Little Sheep is the broth. You may choose original, spicy, or half-half. The broth is a light herbal broth with a ton spices and flavors! I always order the Spicy broth and the pot literally comes out with hundreds of chopped up chilli peppers! It's a beautiful sight! The cuts of meat here are also impressive! Very fresh. My favorite is the thin sliced lamb. Who knew lamb would taste so damn good in hot pot? If you're looking for a unique and delicious hot pot experience, I highly recommend this place. You'll definitely get your money's worth and leave feeling full and satisfied.
Little Sheep Mongolian Hot Pot has easily become one of my favorite hot pot restaurants. This restaurant served all you can eat menu with price around 198K. My favorite thing about Little Sheep is the broth. You may choose original, spicy, or half-half. The broth is a light herbal broth with a ton spices and flavors! I always order the Spicy broth and the pot literally comes out with hundreds of chopped up chilli peppers! It's a beautiful sight! 
The cuts of meat here are also impressive! Very fresh. My favorite is the thin sliced lamb. Who knew lamb would taste so damn good in hot pot?  
If you're looking for a unique and delicious hot pot experience, I highly recommend this place. You'll definitely get your money's worth and leave feeling full and satisfied.
 - Eddy Lew
Eddy Lew
0 photo1 reviewFeb 17, 2017
Good sauce
I think the one that makes me like it is the sauces. They serve many of sauces start from garlic, chili oil, the peanut butter, sesame oil and much more which makes us confused how to mix the best sauces! Overall the original soup is quite plain but you could add soy sauce or with your mix-your-own-sauce. Beef is delicious and for others (vegetables, dumpling) is acceptable. Prices charged are accordingly or acceptable.

Featured in Journal

7 Restoran Paling Enak di Pantai Indah Kapuk Untuk Bersantap Bersama Keluarga
Editor's Pick
7 Restoran Paling Enak di Pantai Indah Kapuk Untuk Bersantap Bersama Keluarga
Ultimate Guide: 10 Restoran Shabu-Shabu di Seantero Jakarta
Editor's Pick
Ultimate Guide: 10 Restoran Shabu-Shabu di Seantero Jakarta
Sudah Coba 15 Tempat Makan Baru di Jakarta Ini?
Food For Fun
Sudah Coba 15 Tempat Makan Baru di Jakarta Ini?