Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

Open in App
49 reviews 89
Hours - Closed
Opening HoursSun - Thu 12:00 - 00:00
Fri - Sat 12:00 - 03:00

About H gourmet vibes senopati

H Gourmet and Vibes takes up the challenge of introducing The Big Apple’s flavor groove to The Big Durian. Never tried a Poor Boy? It involves neither of the elements in its name; rich street flavor consisting of shredded chicken and deep fried shrimp.  Smack your tongue (politely) with other American specialties such as Philly Cheesesteak and its signature (H) Stack. 
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • LINE Partner
  • Live Music
  • Parking Area
  • Valet Parking
  • Free Wifi
  • Halal
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
@jktdelicacy
@jktdelicacy
in Instagram
Fresh Made Californian Meatballs with fresh vegetables, pomme puree and smoked tomato sauce. From the newly launched menus at @Hgourmetvibes 😋 #jktdelicacy
Nice .Good place with a good ambiance Service a lil bit slow and they not often smile
If you like live music, this is your place. .Tempat serba bisa, malam kalau ada acara bisa jadi bar or dinner dan siang hari bisa buat brunch/lunch. Harganya affordable dan untuk minumanya harganya standart. Kemarin bulan november ini ada buy one get one signature cocktails and wine (selection only) but hari hari tertentu, terus ada juga buy 3 beers for 6 special di hari kamis, minusny kalo cara kamu pdkt atau hangout sama teman itu sukanya ngobrol, lebih baik cari tempat lain karena disini berisik, kalo kamu mau enjoy dengerin live music,... Read more
1 Likes
@keluarmakan
@keluarmakan
in Instagram
Fresh made Californian Meatballs with mashed potato, smoked tomato sauces and greens! You can find this new menu at @hgourmetvibes :D Keep drooling! #keluarmakan #hgourmetvibesjkt
@meandfood_
@meandfood_
in Instagram
sekali-sekali boleh dong makan steak buat memanjakan lidah😄 kemarin kita nyobain steak sandwich dari @hgourmetvibes nih😋 buat rasanya beeeh juara deh dagingnya meleleh dimulut😋 chipsnya juga nggak kalah enaknya dan porsinya bener-bener ngenyangin bgt deh👌 _______ Steak Sandwich 💰 109.000 _______ 📍H Gourmet & Vibes, Jalan Gunawarman No. 41, Senopati, Jakarta Selatan. . . . #food #foodgasm #instafood #instagood #foodpics #foodphotography #vsco #sandwich #steak #beef #yummy #nom #dessert #icecream #lunch #burger #hotdog #dinner #breakfast #likeforlike #like4like #lovefood #bestfood #coffee #foodies #foodporn #instagram #instafood #kuliner #kulinerjakarta
Shanna Murady
Shanna Murady
Product / Community
434 photos119 reviews
Unprofessional hostess.Group of 16. Not easy to find a table for, sure. We understand. When we came, the hostess promised us to seat us on a row of tables but there's a group there who doesn't seem to be leaving any time soon. However, we waited for around 30 minutes. When we waited we also asked if it's possible to get extra chairs so we don't have to move and save time, they said they were going to try and check again but they never got back to us. In this kind of situation they should have communicated clearly abo... Read more
4 Likes
@ajung.scamy
@ajung.scamy
in Instagram
monday be like.
Fav!.Sudah beberapa kali kesini buat lunch maupun dinner, gak pernah bosan karna tempatnya cozy banget, gak begitu besar so kalau weekend kesini recommended banget untuk reservasi dulu. kesini bareng pacar buat dinner. saya order phillycheese (Really GOOD!) dan pacar order lemongrass grilled chick dan pas saya coba sangat sangat biasa aja. untuk service ada beberapa server yang jutek mukanya tapi ada beberapa server yang friendly banget. overall, tempat ini recommended banget buat yang suka ada live ... Read more
Unfriendly hostess - never again .We were waiting for our table and had waited for 30 minutes when another group came and took the table we were supposed to get. Asking the waitress why, she started to yell at us. That was it, we left. Never again!
4 Likes
@jktfoodbang
@jktfoodbang
in Instagram
Cajun Fried Chicken @hgourmetvibes 😄😋 Shared By: @cicikuliner #jktfoodbang
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1509441856250-t.jpeg
5 Bakso Nyentrik di Jakarta yang Tampilannya Bikin Melongo
https://img.qraved.co/v2/image/data/1508490524975-t.png
5 Spot Nongkrong dengan Live Musik Asyik Untuk Lepaskan Penat
https://img.qraved.co/v2/image/data/1506674451420-roti2-t.jpg
5 Roti Eksis yang Isiannya Berlimpah
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall