Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
CHAKRA - banner 0CHAKRA - banner 1CHAKRA - banner 2

CHAKRA

4.126 reviews
American • The Breeze • Serpong • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 11:00 - 00:00
Opening Hours
Monday11:00 - 00:00
Tuesday11:00 - 00:00
Wednesday11:00 - 00:00
Thursday11:00 - 00:00
Friday11:00 - 00:00
Saturday11:00 - 00:00
Sunday11:00 - 00:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of CHAKRA

CHAKRA - menu 0
CHAKRA - menu 1
CHAKRA - menu 2
CHAKRA - menu 3
CHAKRA - menu 4

Photos of CHAKRA

The Breeze, Green Office Park Kav. 1, Jl. Boulevard BSD Raya, BSD CityShow In Google Maps >
Description
Chakra Is A New Romantic And Tranquil Place Located At The Heart Of Bsd, The Breeze. Chakra Has A Wonderful Architectural Design, Surrounded By A Beautiful Lake. It Is A Place To Restore Your Positive Energy, A Hideaway From Your Busy Day, And A Nice Place To Hangout With Your Friends. Chakra Is Also Our Dream Come True By Creating The Most Unforgettable Place To Hold Wedding Ceremony, Wedding Reception, Birthday Celebration, Corporate Gathering, Reunion Place, Or High Tea Parties With Your Friends And Kids. From Wedding To Daily Life, We Have A Combination Of A Great Chef And A Nice Selection Of Desserts Around The World. It Is The Best Place To Enjoy Indulgence Of Your Life.
Services
Go Food
Live Music
Live Sports Broadcast
Take Away
Valet Parking
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of CHAKRA

5
4
3
2
1
4.1
26 ratings
 - @kokenyang
@kokenyang
in InstagramInvalid date
✨Spaghetti Aglio Olio Salmon✨ 💰Rp 70.000 rating : 8/10 Spaghettinya enaak banget masaknya pas ga terlalu lama terus salmonnya juga enaak banget di luar crunchy di dalemnya soft gitu dan ini ada pedesnya jadi kalau ga mau pedes bisa bilang aja, dan menurutku overall ini enaak, selain makanannya yg enak tempatnya juga nyaman dan enak bisa buat acara jugaa , selamat mencobaa~
✨Spaghetti Aglio Olio Salmon✨ 💰Rp 70.000
rating : 8/10
Spaghettinya enaak banget masaknya pas ga terlalu lama terus salmonnya juga enaak banget di luar crunchy di dalemnya soft gitu dan ini ada pedesnya jadi kalau ga mau pedes bisa bilang aja, dan menurutku overall ini enaak, selain makanannya yg enak tempatnya juga nyaman dan enak bisa buat acara jugaa , selamat mencobaa~
 - Firza Pramestu
Firza Pramestu
0 photo1 reviewApr 29, 2019
 - @aksomoz
@aksomoz
in InstagramInvalid date
Mondyey!!! Klo ud liat makanan enak ya gini Mood lgsg berubah klo udah ke @chakravenue apalagi sambil nikmatin Grilled 1kg steak served with potato gratin, mixed salad, sauteed mushroom served with wasabi mayo, black pepper sauce, mushroom sauce an bbq sauce, price idr 880 K (exclude tax), eits ini aku sharing sama tmn2 kok ga makan sendirian 😅 bs sharing kok 😅 Happy Monday smuanya... God Bless All • • 📍 @chakravenue • • 📷 @suyantofong • • #chakravenue #grilled #foodporn #eats #letseat
Mondyey!!! Klo ud liat makanan enak ya gini Mood lgsg berubah klo udah ke @chakravenue apalagi sambil nikmatin Grilled 1kg steak served with potato gratin, mixed salad, sauteed mushroom served with wasabi mayo, black pepper sauce, mushroom sauce an bbq sauce, price idr 880 K (exclude tax), eits ini aku sharing sama tmn2 kok ga makan sendirian 😅 bs sharing kok 😅 Happy Monday smuanya... God Bless All
•
•
📍 @chakravenue •
•
📷 @suyantofong •
•
#chakravenue #grilled #foodporn #eats #letseat
 - @biteandbrew
@biteandbrew
in InstagramInvalid date
[WIKEN COME TOO SOON] Steak always be my fav menu especialy this tomahawk steak @chakravenue .. Grilled 1kg steak served with potato gratin, mixed salad, sauteed mushroom served with wasabi mayo, black pepper sauce, mushroom sauce an bbq sauce.. yum! Let’s enjoy the night shall we? ;) . . 📷: Chakra Lounge 📍: @thebreeze_bsd 💰: 880K (exclude tax) . . #hif #handsinframe #foodinhands @aksomoz #steak #tomahawk #tomahawksteak #steakdinner #steakhouse #steakandeggs #steakandshake #steaklover #medium #mediumwell #mediumrare #anakjajan #eatandtreats #jajan
[WIKEN COME TOO SOON]
Steak always be my fav menu especialy this tomahawk steak @chakravenue ..
Grilled 1kg steak served with potato gratin, mixed salad, sauteed mushroom served with wasabi mayo, black pepper  sauce, mushroom sauce an bbq sauce.. yum! Let’s enjoy the night shall we? ;)
.
.
📷: Chakra Lounge
📍: @thebreeze_bsd 💰: 880K (exclude tax)
.
.
#hif #handsinframe #foodinhands @aksomoz 
#steak #tomahawk #tomahawksteak #steakdinner #steakhouse #steakandeggs #steakandshake #steaklover #medium #mediumwell #mediumrare #anakjajan #eatandtreats #jajan
[WIKEN COME TOO SOON]
Steak always be my fav menu especialy this tomahawk steak @chakravenue ..
Grilled 1kg steak served with potato gratin, mixed salad, sauteed mushroom served with wasabi mayo, black pepper  sauce, mushroom sauce an bbq sauce.. yum! Let’s enjoy the night shall we? ;)
.
.
📷: Chakra Lounge
📍: @thebreeze_bsd 💰: 880K (exclude tax)
.
.
#hif #handsinframe #foodinhands @aksomoz 
#steak #tomahawk #tomahawksteak #steakdinner #steakhouse #steakandeggs #steakandshake #steaklover #medium #mediumwell #mediumrare #anakjajan #eatandtreats #jajan
 - @suyantofong
@suyantofong
in InstagramInvalid date
What a long week it has been! Kerjaan numpuk ga kelar2, tapi akhirnya weekend datang juga 😤😁 Time to reward yourself for making it through the week, with this Tomahawk Steak 😋😋 Steak sekilo disajikan dengan Potato Gratin, Mixed Salad dan 3 macam saus: BBQ, Blackpepper & Mushroom [Swipe left for closer look] 👌🏼 Kalo weekend masih belum tau mau ke mana, yuk ajak temen2 ke @chakravenue buat cobain! Pesen medium well supaya lebih empuk dan nikmat 🤤 • Chakra Venue 📍The Breeze, Jl. Grand Boulevard, BSD, Serpong, Tangerang Selatan • #tomahawksteak #chakravenue #thebreezebsd . . . . . #suyantofong #foodie #steak #bsd #kulinerbsd #kulinerbsdcity #beef #food #foodporn #ceritakuliner #kuliner #dailyfoodfeed #jktfoodies #jktfoodbang #jktfooddestination #jktculinary #foodphotography #yummy #likeforlike #quiveproject
What a long week it has been! Kerjaan numpuk ga kelar2, tapi akhirnya weekend datang juga 😤😁
Time to reward yourself for making it through the week, with this Tomahawk Steak 😋😋
Steak sekilo disajikan dengan Potato Gratin, Mixed Salad dan 3 macam saus: BBQ, Blackpepper & Mushroom [Swipe left for closer look] 👌🏼
Kalo weekend masih belum tau mau ke mana, yuk ajak temen2 ke @chakravenue buat cobain! Pesen medium well supaya lebih empuk dan nikmat 🤤
•
Chakra Venue
📍The Breeze, Jl. Grand Boulevard, BSD, Serpong, Tangerang Selatan
•
#tomahawksteak #chakravenue #thebreezebsd
.
.
.
.
.
#suyantofong #foodie #steak #bsd #kulinerbsd #kulinerbsdcity #beef #food #foodporn #ceritakuliner #kuliner #dailyfoodfeed #jktfoodies #jktfoodbang #jktfooddestination #jktculinary #foodphotography #yummy #likeforlike #quiveproject
 - @eatandcapture
@eatandcapture
in InstagramInvalid date
Salah satu menu sharing yang bisa kalian pesen nih kalo lagi di @chakravenue ; namanya Tomahawk Steak 🥩 Steaknya disajikan dengan Potato Gratin yang endesh banget, Salad yang fresh 🥗, dan 3 macam house special sauces; Mushroom, BBQ, dan Blackpepper. Jangan lupa, buat pesen medium ya buat wellness nya 👌🏻 Yuk cobain! — #eatandcapture #jktfoodbang #chakravenue #chakrabsd #bsdcity #thebreeze #thebreezebsdcity #jktinfo
Salah satu menu sharing yang bisa kalian pesen nih kalo lagi di @chakravenue ; namanya Tomahawk Steak 🥩 Steaknya disajikan dengan Potato Gratin yang endesh banget, Salad yang fresh 🥗, dan 3 macam house special sauces; Mushroom, BBQ, dan Blackpepper. Jangan lupa, buat pesen medium ya buat wellness nya 👌🏻 Yuk cobain!
—
#eatandcapture #jktfoodbang #chakravenue #chakrabsd #bsdcity #thebreeze #thebreezebsdcity #jktinfo
Salah satu menu sharing yang bisa kalian pesen nih kalo lagi di @chakravenue ; namanya Tomahawk Steak 🥩 Steaknya disajikan dengan Potato Gratin yang endesh banget, Salad yang fresh 🥗, dan 3 macam house special sauces; Mushroom, BBQ, dan Blackpepper. Jangan lupa, buat pesen medium ya buat wellness nya 👌🏻 Yuk cobain!
—
#eatandcapture #jktfoodbang #chakravenue #chakrabsd #bsdcity #thebreeze #thebreezebsdcity #jktinfo

Featured in Journal

5 Restoran dengan Santapan Lezat Untuk Kumpul Keluarga di Serpong
Editor's Pick
5 Restoran dengan Santapan Lezat Untuk Kumpul Keluarga di Serpong
6 Spot Berburu Menu Daging Lezat di The Breeze BSD
Editor's Pick
6 Spot Berburu Menu Daging Lezat di The Breeze BSD
Gourmet Guide: 7 Spot Hidangan Lezat di BSD
Editor's Pick
Gourmet Guide: 7 Spot Hidangan Lezat di BSD

Featured in Guides

Romantic Restaurants
GUIDE
Romantic Restaurants