Sign In

Search

Operational hours and services might be altered during Ramadhan. Please do contact the restaurant for more details!21 reviews 28
Hours 10:00 - 02:00Closed
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Valet Parking
  • Free Wifi
  • Outdoor Seats
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
Steven Kim
Never gets it wrong!
Caffe Milano is another highly reliable place to enjoy a great evening meal with friends. As one of the union group Restos, I actually prefer this menu. Burrata was nice but was hungry for some more flavor either with some rocket or lemon zest but ok. The squid ink pasta with crab meat is something you should def try. Really tasty for a light pasta. Carbonara has a proper egg on it. Yum!
9 Likes
nyimas mercya
nyimas mercya
nyimas mercya
9 photos7 reviews
i think this is definitely one of my fav place
me and my friend ordered fresh puglia burrata for the antipasti, beef tenderloin and angel hair with black truffle for the main course while for desert cannoli siciliani. hampir semua yg dipesen enyakkkkk bangettt. burrata is good, baby tomatoes is even better. beef tenderloinnya juicy banget dan tendernessnya bener2 sesuai yg dimau, gk kurang gk lebih. trus angel hair black trufflenya juga enak, well it's the crowd favourite juga sih. cuma cannoli gak seperti yg dikira, kurang soft aja. the... Read more
6 Likes
Foodioz Yovent
Foodioz Yovent
Foodioz Yovent
727 photos179 reviews
Makan Mewah Italian
IG:FOODIOZ Berhubung waktu makan malam, sebaiknya kita melakukan reservasi terlebih dahulu dimana ramainya pengujung restoran ini. Yang perlu kalian tahu, Caffe Milano ini adalah restoran bagian dari Union Grup yang sudah memiliki beberapa brand restoran yang terkenal di Jakarta. Seperti konsep restoran lainnya, Caffe Milano dibagung dengan konsep Western klasik yang elegan. Warna-wanr gelap masih mendominasi seluruh ruangan dengan hiasan vintage yang cantik menghiasi restoran. Selain itu terl... Read more
+1
1 Likes
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/25/chubbytraveller_25_4_2017_10_3-640x427-t.jpg
7 Minuman Nutella yang Ampuh untuk Memaniskan Harimu
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/08/25/Screen_Shot_2016-08-25_at_4_36_39_PM-1472123966688-t.png
Ngopilah di Grand Indonesia, Biar Terlihat Lebih Keren
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/08/25/10593256_637110686440331_1706364415_n__1_-t.jpg
8 Tempat yang Cocok Buat Meeting di Grand Indonesia
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall