Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Union - banner 0Union - banner 1Union - banner 2
4.2114 reviews
Hours 11:00 - 01:00Closed

Menu of Union

Union - menu 0
Union - menu 1
Union - menu 2
Union - menu 3
Union - menu 4

Photos of Union

Union 1306252
Union 51752
 Union Yogi Wiryawan 212789
 Union Easther Anindya 222502
 Union Claudya Indriyani Elizabeth 329347
Plaza Senayan, Lantai Ground, Sogo, Jl. Asia AfrikaShow In Google Maps >
www.unionjkt.com
Opening Hours
Mon - Fri 11:00 - 01:00, Sat - Sun 11:00 - 02:00
Description
Under the trade name Union Brasserie Bakery and Bar, this establishment from the creators of Loewy is known as one of the hippest place to hang out. An afternoon high tea or a dinner here will be perfect. It has got nice interior with red sofa, black tables, wooden chairs, pictures on the wall and huge glasses window. All with the beautiful view of the open area of Plaza Senayan First become popular for its Red Velvet cake, Union has several distinctive menus; Pan Seared Foie Gras, Figs, Raspberries & Toasted Brioche as the starter, then choose another from their selections of Asian dishes, Cheese Platter, Cured Ham Platter, and Pasta. Herb Crusted Lamb Chop with spiced lamb sausage is a big one for main lunch. Do not miss to try the sweet pastry overseen by head bakery chef Karen Carlotta, such as Molten Chocolate Whiskey Cake. Of course, a slice of Red Velvet or their very own take of Cronuts is a must have.  
Services
AC
Accept Credit Cards
Go Food
Parking Area
Premium
Take Away
Free Wifi
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Union

Load placeholder

Union - Paulina Monika
Paulina Monika
534 photos92 reviewsNov 25, 2018
Red velvet x Taro
Wohooo, Red velvet dan Taro cake union Siapa sih yang gak suka sama dua cake itu ? Atau mungkin kalian masih punya pilihan lain ? Redvelvet crumble pie yang gak kalah enak mungkin ? Jangan ditaruh disuhu ruangan terlalu lama ya guys nanti jadi lembek gitu tekstur kue nya. Untuk Redvelvetnya , ini enak banget sih, legendaris deh. Tekstur cakenya yang lembut, rasa red velvet, cream cheese dan crumble nya oke banget. Selain itu, porsinya juga gede. Untuk yang bisa habisin 1 slice cake union dalam sekali makan, aku salut banget. Untuk taro nya sendiri terdiri dari cake, cream cheese, crumble dan aroma taro nya. Di bagian bawahnya ada cake dengan tekstur agak keras gitu. Selain itu dibagian atasnya dihias dengan macaroon dan hiasan kecil berbentuk bunga yang bisa di makan. Nyamnyammm. 1 slice cake ini dibandrol dengan harga Rp 63,000 ya. Mau take away atau dine-in bisa aja kok.
 Union Paulina Monika 668705
 Union Paulina Monika 668704
 Union Paulina Monika 668703
 Union Paulina Monika 668702
 Union Paulina Monika 668701
+ 4
Union - @dhitianuansa
@dhitianuansa
in InstagramDec 31, 2016
Union - Sharima Umaya
Sharima Umaya
1041 photos819 reviewsJul 30, 2018
7 Hidangan Escargot Paling Berkelas di Ibu Kota
Apabila kamu sedang mengunjungi restoran yang digawangi Chef Adhika Maxi dan Chef Karen Carlotta ini, jangan lupa untuk memesan starter berupa Escargots, Garlic Butter (105k)! Kombinasi bekicot dengan kualitas terbaik, dengan daging yang empuk serta garlic memberikan rasa yang gurih yang nikmat terhadap hidangan yang satu ini, sangat cocok untuk dikonsumsi sebelum mulai menyantap berbagai main course yang ada di Union!
 Union Sharima Umaya 646459
Union - @suerox
@suerox
in InstagramDec 29, 2016
For pasta lover 😍
For pasta lover 😍
Union - Karina Marpaung
Karina Marpaung
3990 photos3971 reviewsJul 26, 2018
7 Dessert Terbaru di Jakarta yang Wajib Segera Diburu
Setelah beberapa waktu lalu sukses menyajikan cake dengan cita rasa menyerupai dadar gulung, kini Union merilis kreasi cake yang tak kalah menggugah selera, yakni Butterscotch Date Cake. Sepotong besar cake dengan sentuhan kurma dan butterscotch sauce ini bisa kamu dapatkan dengan modal sebesar Rp 65.000,00.
 Union Karina Marpaung 646092

Featured in Articles

14 Gerai Cake di Jakarta yang Membuat Ulang Tahun Jadi Lebih Spesial
14 Gerai Cake di Jakarta yang Membuat Ulang Tahun Jadi Lebih Spesial
7 Hidangan Escargot Paling Berkelas di Ibu Kota
7 Hidangan Escargot Paling Berkelas di Ibu Kota
7 Dessert Terbaru di Jakarta yang Wajib Segera Diburu
7 Dessert Terbaru di Jakarta yang Wajib Segera Diburu

Featured in Guides

Birthday Cake
GUIDE
Birthday Cake
Chillin' Time
GUIDE
Chillin' Time
Best Desserts Spots
GUIDE
Best Desserts Spots
Great Burger
GUIDE
Great Burger

Near Union

Open in App