Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Union - banner 0Union - banner 1Union - banner 2

Union

4.241 reviews
Italian • Street Gallery • Pondok Indah • 200K - 300K
OPEN NOW Today 11:00 - 24:00
Opening Hours
Monday11:00 - 00:00
Tuesday11:00 - 00:00
Wednesday11:00 - 00:00
Thursday11:00 - 00:00
Friday11:00 - 02:00
Saturday11:00 - 02:00
Sunday11:00 - 00:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Union

Union - menu 0
Union - menu 1
Union - menu 2
Union - menu 3
Union - menu 4

Photos of Union

 Union Happy Ferdian 673582
 Union Ganesha Wanda Simanjuntak 666318
 Union Ryan || Kumisbuncit 647353
 Union Karina Marpaung 647122
 Union Sharima Umaya 645363
Street Gallery, Lantai Ground, Jl. Metro Pondok IndahShow In Google Maps >
Description
Under the trade name Union Brasserie Bakery & Bar, this establishment from the creators of Loewy is known as one of the hippest place to hang out. An afternoon high tea or a dinner here will be perfect. It has got nice interior with red sofa, black tables, wooden chairs, pictures on the wall and huge glasses window. First become popular for its Red Velvet cake, Union has several distinctive menus; Pan Seared Foie Gras, Figs, Raspberries & Toasted Brioche as the starter, then choose another from their selections of Asian dishes, Cheese Platter, Cured Ham Platter, and Pasta. Herb Crusted Lamb Chop with spiced lamb sausage is a big one for main lunch. Do not miss to try the sweet pastry overseen by head bakery chef Karen Carlotta, such as Molten Chocolate Whiskey Cake. Of course, a slice of Red Velvet or their very own take of Cronuts i is a must have.
Services
Go Food
Premium
Take Away
Delivery Service
Free Wifi
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Union

5
4
3
2
1
4.2
41 ratings
 - Evelyn Woen
Evelyn Woen
0 photo1 reviewOct 25, 2018
Love the ambience
It was my first visit to Union Street Gallery Pondok Indah and I love the ambience. Accompanied by my old friends in Jakarta with Ice Cappucino and Tiramisu.
 - Ganesha Wanda Simanjuntak
Ganesha Wanda Simanjuntak
1 photo1 reviewOct 24, 2018
Untuk rasa dan tampilan tiramisunya biasa aja. But love the ambience.
Untuk rasa dan tampilan tiramisunya biasa aja. But love the ambience.
 - Ryan @kumisbuncit
Ryan @kumisbuncit
1 photo1 reviewAug 7, 2018
Union salah satu tempat buat nikmatin dessert yang enak dijakarta. Walaupun selalu waiting list tp bakal ilang capek kalo udah makan redvelvet ato ubevelvet yang 1 ini. Pokoknya yummieh banget!
Union salah satu tempat buat nikmatin dessert yang enak dijakarta. Walaupun selalu waiting list tp bakal ilang capek kalo udah makan redvelvet ato ubevelvet yang 1 ini. Pokoknya yummieh banget!
 - Karina Marpaung
Karina Marpaung
1 photo1 reviewAug 6, 2018
4 Menu Es Kopyor Kekinian yang Bikin Penasaran
Union punya cara sendiri untuk menyulap es kopyor menjadi lebih berkelas. Restoran yang dikenal luas berkat sajian red velvet cake ini menyuguhkan es kopyor dalam wujud kue berwarna merah muda yang tak hanya sedap dipandang mata namun juga mantap di lidah.
Union punya cara sendiri untuk menyulap es kopyor menjadi lebih berkelas. Restoran yang dikenal luas berkat sajian <i>red velvet cake</i> ini menyuguhkan es kopyor dalam wujud kue berwarna merah muda yang tak hanya sedap dipandang mata namun juga mantap di lidah.
 - Rosabella Sarudin
Rosabella Sarudin
0 photo1 reviewJul 20, 2018
 - Sharima Umaya
Sharima Umaya
1 photo1 reviewJul 13, 2018
Hot This Week: 5 Acara Seru Wajib Datangi Weekend Ini
Untuk menutup weekend, datang deh ke Sunday Night Live di Union, Street Gallery Pondok Indah! Setiap minggunya, Sunday Night Live yang dimulai dari pukul 21.30 malam akan menyuguhkan pertunjukan musik jazz dan soul. Minggu ini, "Laid This Nite" akan mengisi acara dan membuat kamu menyanyi dan berdansa dengan lagu-lagu yang dimainkan! Jangan lupa untuk melakukan reservasi ke +622129529781!
Untuk menutup weekend, datang deh ke Sunday Night Live di Union, Street Gallery Pondok Indah!
Setiap minggunya, Sunday Night Live yang dimulai dari pukul 21.30 malam akan menyuguhkan pertunjukan musik jazz dan soul. Minggu ini, "Laid This Nite" akan mengisi acara dan membuat kamu menyanyi dan berdansa dengan lagu-lagu yang dimainkan! 
Jangan lupa untuk melakukan reservasi ke +622129529781!

Featured in Journal

7 Paket Promo Seru Buat Rayakan Tahun Baru 2019
Editor's Pick
7 Paket Promo Seru Buat Rayakan Tahun Baru 2019
4 Menu Es Kopyor Kekinian yang Bikin Penasaran
Editor's Pick
4 Menu Es Kopyor Kekinian yang Bikin Penasaran
Hot This Week: 5 Acara Seru Wajib Datangi Weekend Ini
Editor's Pick
Hot This Week: 5 Acara Seru Wajib Datangi Weekend Ini

Featured in Guides

Best Restaurants In Pondok Indah
GUIDE
Best Restaurants In Pondok Indah