Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
The Fctry Bistro & Bar - banner 0The Fctry Bistro & Bar - banner 1The Fctry Bistro & Bar - banner 2

The Fctry Bistro & Bar

4.211 reviews
Western • Lippo Mall Puri @ The St. Moritz • Puri Indah • 200K - 300K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday09:00 - 23:00
Tuesday09:00 - 23:00
Wednesday09:00 - 23:00
Thursday09:00 - 23:00
Friday09:00 - 00:00
Saturday09:00 - 00:00
Sunday09:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of The Fctry Bistro & Bar

The Fctry Bistro & Bar - menu 0
The Fctry Bistro & Bar - menu 1
The Fctry Bistro & Bar - menu 2
The Fctry Bistro & Bar - menu 3
The Fctry Bistro & Bar - menu 4

Photos of The Fctry Bistro & Bar

 The Fctry Bistro & Bar Sharima Umaya 626354
 The Fctry Bistro & Bar Audrey Andini 622824
 The Fctry Bistro & Bar Audrey Andini 622823
 The Fctry Bistro & Bar Ganesha Wanda Simanjuntak 621755
 The Fctry Bistro & Bar Karina Marpaung 618179
Lippo Mall Puri @ The St. Moritz, Lantai Ground, Jl. Puri Indah Boulevard Blok U No. 1Show In Google Maps >
Services
Premium
Take Away
Free Wifi
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of The Fctry Bistro & Bar

5
4
3
2
1
4.2
11 ratings
 - Sharima Umaya
Sharima Umaya
1 photo1 reviewFeb 1, 2018
Ultimate Guide: 7 Aglio Olio Paling Recommended di Jakarta
Satu lagi tempat di Jakarta Barat yang memiliki Aglio Olio yang lezat. The Fctry Bistro & Bar menyajikan Aglio Olio (80K) klasik yang disajikan dengan crispy bacon. Rasa aglio olio yang sudah gurih dilengkapi dengan crispy bacon menjadikan rasa dish ini sempurna berpadu di lidah.
Satu lagi tempat di Jakarta Barat yang memiliki Aglio Olio yang lezat. 
The Fctry Bistro & Bar menyajikan <strong>Aglio Olio (80K) </strong>klasik yang disajikan dengan <i>crispy bacon. R</i>asa aglio olio yang sudah gurih dilengkapi dengan crispy bacon menjadikan rasa <i>dish</i> ini sempurna berpadu di lidah.
 - Clarein
Clarein
0 photo1 reviewJun 25, 2016
nice & cozy
Tempatnya gak didalem mallnya, seperti di ruko gitu jadinya bisadiakses dari luar. Tempatnya tidak terlalu besar tapi gak kecil juga. Decornya lucu, simple, dan minimalist. Saat datang juga dikasih complimentary bread yang masih hangat fresh. Enak crispy diluar dan empuk didalam! Menu yang saya coba: 1. sunny side up steak (110k): Ini ada sunny side up dan steaknya. Telurnya kurang lumer jadi agak kering menurut saya. Steaknya lebar tapi tipis, terlalu keras menurut saya, jangankan digigit, dipotong aja susah! Hashbrownnya gurih garih tapi SANGAT BERMINYAK! kurang recommend sih buat yang ini.. 2. Spaghetti al funghi (85k): Ini adalah dish yang bikin rating saya jadi bagus! Spaghettinya enak bgt! Super creamy dan gurih, wangi banget sama mushroom dan rempah2nya. Porsinya juga lumayan besar. 3. dopenut banoffee (25k): Ini donut khas nya factory bistro. Donutnya memang enak sih super empuk legit. Tapi fillingnya sedikit sekali, hampir tidak ada, cuman seperti olesan diatasnya aja. Harganya juga lumayan mahal untuk per 1 dopenut. Overall makanannya lumayan enak, free wifi juga dan super cozy. Enak banget buat nongky2!
 - Jason Saputro
Jason Saputro
0 photo1 reviewJan 6, 2016
blue patty?
all's well n dandy with the entree and the gyu tan don, great prices too! well, one of us ordered the aged burger, amazing price at 80k, and the waitress asked for the patty's cooking, and my mate said medium rare. it came, eith its might and glory and our anticipation kept going up, till he cut up the burger, showing the bloody meat! it's a blue burger 😐 who eats blue patties?! was cut in half and we complained, and the waitress, instead of asking if we want a new burger, asked, shall we recook "that" burger for you? it's a half cut burger 😐 dismantling the sauced burger? cool! so i asked for a new dish, and guess, the exact same condition came out LOL bet the grill is set too hot, coz the outside of the patty was fully grilled. the buns were awefull as well 😐 cant be blamed, the menu said aged, and i think it refered to the buns, seems to be made from a year old flour. apek. my mate described it as being "cockroached" ya know, like roaches have been nestling somewhere near. he ended up not eating the thing, since i've ordered enough entrees to keep our bellies ok morals of the story, dont put up a half assed dish and try to justify it with lower prices! it's pretty, half assed
 - Felicia Kasmara
Felicia Kasmara
0 photo1 reviewNov 8, 2015
Cozy and delicious
Love their cozy environment. Love their food. Been there for countless time. My fave is the ox tongue. The best in town. Their other food is also delicious. Also the steak for sharing (650k for 4), is also very nice.
 - william shinoda
william shinoda
0 photo1 reviewOct 27, 2015
Good Decision For Brunch
Industrial interior design good for a different view in Saturday Morning... Love Dopio in here....
 - Adelene Tjoandi
Adelene Tjoandi
0 photo1 reviewSep 11, 2015
Great for BLD
I tried the food here during Breakfast, Lunch and Dinner. I have to say I'm pleased to have this newcomer in Puri area! I've been waiting for a great restaurant serving tasty food & comfortable ambience for years! Finally, Voila! Definitely recommending FCTRY! Try the house salad, my favorite!

Featured in Journal

5 Gyudon dengan Daging Berlimpah untuk Manjakan Perut yang Wajib Dicoba!
Editor's Pick
5 Gyudon dengan Daging Berlimpah untuk Manjakan Perut yang Wajib Dicoba!
7 Restoran dengan Menu Keju Pilihan
Editor's Pick
7 Restoran dengan Menu Keju Pilihan
Ultimate Guide: 7 Aglio Olio Paling Recommended  di Jakarta
Editor's Pick
Ultimate Guide: 7 Aglio Olio Paling Recommended di Jakarta