Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Sweet Hut - banner 0Sweet Hut - banner 1Sweet Hut - banner 2

Sweet Hut

4.732 reviews
Desserts • Serpong • Below 100K
OPEN NOW Today 11:00 - 22:00
Opening Hours
Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:00 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 23:00
Saturday11:00 - 23:00
Sunday11:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Sweet Hut

Sweet Hut - menu 0
Sweet Hut - menu 1
Sweet Hut - menu 2
Sweet Hut - menu 3
Sweet Hut - menu 4

Photos of Sweet Hut

 Sweet Hut Della Medina 668453
 Sweet Hut Nimas Arini 597261
Ruko Graha Boulevard, Blok A No. 1, Jl. Boulevard Gading SerpongShow In Google Maps >
Description
Sweet Hut Is A Malaysia-Franchise Joint And Brought Up By The Group That Managed Some Of PIK's Most Favorite Ventures Such As Agantea, Broaster's Chicken, Karaoke Pik And Sinsin. They're Only 1 Week Old And Still On Their Grand Opening Days, But From What I See, I Think They Already Have Some Loving Customers, Or At Least Curious Hungry People! Ps: Their Outlet Was Very Easy Because Of Its Eye-Catching Appearance! Red And White Color, Almost Festive. It's Located Just Beside The Pik Karaoke In The Ruko Cordoba Area. They Have Indoor And Outdoor Seating, But Sitting Outdoor During The Day Won'T Be On My List Because It's Freaking Hot, But Frankly Speaking, I Think This Is The First Time I Fell In Love With How Simple A Restaurant's Outdoor Setting (Referring To The Restaurants In Pik), I Just Love The Arrangement Of The Red Umbrellas! The Indoor Area Was Surrounded With Glass, Hence It's Such A Champ When It Comes To Taking Pics Here During The Day! Sweethut's Menu Was Mostly Dominated By The Desserts, But They Also Had Quite A Decent Range Of Beverages And Savory Selections But Mostly Rice Bowls And Comfort Food, But Since I Didn'T Try Out Their Savory Items, I Only Tried Their Desserts. The Price Range For The Dessert Ranges From Idr 35K-Idr 50K
Services
Book Online
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Sweet Hut

5
4
3
2
1
4.7
32 ratings
 - Della Medina
Della Medina
1 photo1 reviewNov 22, 2018
5 Dessert Matcha Paling Menggoda di Jakarta
Kalau kamu sedang mencari dessert yang lezat di PIK, tempat ini bisa diandalkan. Punya banyak menu dessert, cafe ini juga punya dessert matcha-nya. Pesan saja Matcha Lava Cake, dengan filling matcha yang super lumer dan bikin kamu jatuh cinta dengan rasanya. Untuk menikmati menu yang enak ini, kamu harus merogoh kocek sebesar Rp 86 ribu. Dijamin nggak akan nyesel kok setelah kamu mencoba rasanya. Nikmat!
Kalau kamu sedang mencari dessert yang lezat di PIK, tempat ini bisa diandalkan. Punya banyak menu dessert, cafe ini juga punya dessert matcha-nya. Pesan saja Matcha Lava Cake, dengan filling matcha yang super lumer dan bikin kamu jatuh cinta dengan rasanya. Untuk menikmati menu yang enak ini, kamu harus merogoh kocek sebesar Rp 86 ribu. Dijamin nggak akan nyesel kok setelah kamu mencoba rasanya. Nikmat!
 - @ello_adja
@ello_adja
in InstagramInvalid date
Sumarecon XXI cm nongol doangan..g dpt #tiket #ff8 dan akhirnya cuz ke #sweethut #gadingserpong kangen yg #manismanis bareng @aii_ummiati @nachla97
Sumarecon XXI cm nongol doangan..g dpt #tiket #ff8 dan akhirnya cuz ke #sweethut #gadingserpong kangen yg #manismanis bareng @aii_ummiati @nachla97
 - elize ang
elize ang
2 photos1 reviewApr 28, 2016
always win our heart!
sudah bbrp bulan ga kesini, hr ini ke sini to celebrate someone's birthday, and still.. this place win our heart and will always our no. 1 place to dine in!
sudah bbrp bulan ga kesini, hr ini ke sini to celebrate someone's birthday, and still.. this place win our heart and will always our no. 1 place to dine in!
sudah bbrp bulan ga kesini, hr ini ke sini to celebrate someone's birthday, and still.. this place win our heart and will always our no. 1 place to dine in!
 - Novie Naghania
Novie Naghania
0 photo1 reviewApr 28, 2016
Compliment
First stop kalau ke mall always looking for sweet hut. Beef mozzarella baked ricenya always be my favorite one. Untuk dessert aku suka sweet hut choco snow ice, coklatnya kerasa banget tp ga bikin enek. #QravedSurprise
 - Margaret Chandra
Margaret Chandra
0 photo1 reviewApr 27, 2016
mango with sago pamelo soup and soft grass jelly's taste is good👍👍👍👍👍👍 like thisssss...... the atmosphere is good also .. try it! prove it! 😍😍😍😍😍😍😍😍#qravedsurprise
 - Kevin Albertus
Kevin Albertus
2 photos1 reviewApr 26, 2016
Makanannya enak, mantap!! Bakal sering dtng sini deh .. Puding nya enk jugaaa .. Esnya lumayan lah .. Gw pikir ni snow ice tp kok teksturnya kaya es cream gt yaa .. Ga buat eneg sihh pass
Makanannya enak, mantap!! Bakal sering dtng sini deh .. Puding nya enk jugaaa .. Esnya lumayan lah .. Gw pikir ni snow ice tp kok teksturnya kaya es cream gt yaa .. Ga buat eneg sihh pass
Makanannya enak, mantap!! Bakal sering dtng sini deh .. Puding nya enk jugaaa .. Esnya lumayan lah .. Gw pikir ni snow ice tp kok teksturnya kaya es cream gt yaa .. Ga buat eneg sihh pass

Featured in Journal

5 Dessert Matcha Paling Menggoda di Jakarta
Editor's Pick
5 Dessert Matcha Paling Menggoda di Jakarta
10 Restoran yang Bakal Membuatmu Terkejut #QravedSurprise
Food For Fun
10 Restoran yang Bakal Membuatmu Terkejut #QravedSurprise