Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Sensory Lab - banner 0Sensory Lab - banner 1Sensory Lab - banner 2

Sensory Lab

4.030 reviews
Coffee & Tea • Mal Kelapa Gading • Kelapa Gading • 100K - 200K
OPEN NOW Today 07:00 - 22:00
Opening Hours
Monday07:00 - 22:00
Tuesday07:00 - 22:00
Wednesday07:00 - 22:00
Thursday07:00 - 22:00
Friday07:00 - 22:00
Saturday07:00 - 22:00
Sunday07:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Sensory Lab

Mall Kelapa Gading 3, Lantai Ground, Jl. Kelapa Gading BoulevardShow In Google Maps >
Services
free-wifi
take-away

Reviews of Sensory Lab

5
4
3
2
1
4.0
30 ratings
 - @ryan_pilip
@ryan_pilip
in InstagramDec 4, 2020
Awalnya gak ada niatan ngupi disini, tapi berhubung cafe sebelah rame aje... Jadilah melipir kemari ☺️ Ice Cold White ini sih kayak Ice Latte B yah. Kesan pertama cicipin (no sugar ) enaak banget rasanya, komposisi nya pas, latte nya gak gitu strong.. and karena hidup itu gak cuma pahit doang 😅 so tambahin aja gula sikit, rasa nya makin teebss lah 👍🏻 #sensorylab #icewhitecoffe #coffee #latepost #gading #instapic #instalike #instago #instagood #vsco #vscocam #likeforlike #likeforfollow #cafe #weekend #saturdate #instapict #latte #instagram
Awalnya gak ada niatan ngupi disini, tapi berhubung cafe sebelah rame aje... Jadilah melipir kemari ☺️
Ice Cold White ini sih kayak Ice Latte B yah. Kesan pertama cicipin (no sugar ) enaak banget rasanya, komposisi nya pas, latte nya gak gitu strong.. and karena hidup itu gak cuma pahit doang 😅 so tambahin aja gula sikit, rasa nya makin teebss lah 👍🏻
#sensorylab #icewhitecoffe #coffee #latepost #gading #instapic #instalike #instago #instagood #vsco #vscocam #likeforlike #likeforfollow #cafe #weekend #saturdate #instapict #latte #instagram
 - @ycliem
@ycliem
in InstagramDec 4, 2020
 - @kennymarchel
@kennymarchel
in InstagramDec 4, 2020
 - @angel.jez
@angel.jez
in InstagramDec 4, 2020
Ask nicely and you’ll be given ☺️☺️☺️ happy mid of the week @sensorylab_id #sensorylab #drink #drinkgasm #drinkporn #drinkstagram #latteart #greentea #matcha #greentealover #flatlay #bunny #bunnysayhi #goodmorning #happymidoftheweek
Ask nicely and you’ll be given ☺️☺️☺️ happy mid of the week @sensorylab_id #sensorylab #drink #drinkgasm #drinkporn #drinkstagram #latteart #greentea #matcha #greentealover #flatlay #bunny #bunnysayhi #goodmorning #happymidoftheweek
 - @aa.asep82
@aa.asep82
in InstagramDec 4, 2020
Ngopi dulu...
Ngopi dulu...

Featured in Journal

7 Spot Ngopi Seru Bareng Sahabat di Mall Kelapa Gading
Editor's Pick
7 Spot Ngopi Seru Bareng Sahabat di Mall Kelapa Gading
5 Spot Nongkrong Hits di Kelapa Gading yang Jadi Incaran Influencers
Editor's Pick
5 Spot Nongkrong Hits di Kelapa Gading yang Jadi Incaran Influencers
5 Tempat Ngumpul Hits Buat Anak Gaul Kelapa Gading
Editor's Pick
5 Tempat Ngumpul Hits Buat Anak Gaul Kelapa Gading