Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
School Food Blooming Mari - banner 0School Food Blooming Mari - banner 1School Food Blooming Mari - banner 2

School Food Blooming Mari

4.227 reviews
Korean • Lotte Shopping Avenue • Karet • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of School Food Blooming Mari

School Food Blooming Mari - menu 0
School Food Blooming Mari - menu 1
School Food Blooming Mari - menu 2
School Food Blooming Mari - menu 3
School Food Blooming Mari - menu 4

Photos of School Food Blooming Mari

 School Food Blooming Mari Della Medina 628662
 School Food Blooming Mari Della Medina 628661
 School Food Blooming Mari Audrey Andini 622708
 School Food Blooming Mari Chandra Wijaya 612499
 School Food Blooming Mari Karina Marpaung 611605
Ciputra World, Lotte Shopping Avenue, Lantai 3, Jl. Prof Dr SatrioShow In Google Maps >
Description
       
Services
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Serves Alcohol
Go Food

Reviews of School Food Blooming Mari

5
4
3
2
1
4.2
27 ratings
 - lucky william
lucky william
0 photo1 reviewMay 14, 2019
 - Salwa Ahmad
Salwa Ahmad
0 photo1 reviewOct 13, 2018
My first korean food
Buat yang mau makan masakan khas korea dan tentunya halal/no pork, disini pilihan yg tepat. ga sengaja makan disini dan semua menu yang kita pesen enak sampe ludes ga bersisa hahaha. makan disini juga pas bgt kalo mau sharing sama temen temen, walaupun porsinya agak "sedikit" dengan harga yg "lumayan" tapi cukup puas dengan rasa dan kualitas masakannya. pelayanannya juga cepat (Y)
 - Della Medina
Della Medina
2 photos1 reviewFeb 21, 2018
5 Restoran Korea yang Selalu Ramai Pengunjung di Lotte Shopping Avenue
Mie Korea yang satu ini pastinya sudah nggak asing lagi nih. Ngeliat fotonya aja sudah sukses membuat ngiler. Jjajangmyeon noodle dengan potongan cumi dan saus creamy-nya memang enak banget sih. Selain itu, kamu juga bisa mencoba butter bibimbab yang dibungkus oleh telur. Penasaran? Langsung cus aja ke sini!
Mie Korea yang satu ini pastinya sudah nggak asing lagi nih. Ngeliat fotonya aja sudah sukses membuat ngiler. Jjajangmyeon
 noodle dengan potongan cumi dan saus creamy-nya memang enak banget sih. Selain itu, kamu juga bisa mencoba butter bibimbab yang dibungkus oleh telur. Penasaran? Langsung cus aja ke sini!
Mie Korea yang satu ini pastinya sudah nggak asing lagi nih. Ngeliat fotonya aja sudah sukses membuat ngiler. Jjajangmyeon
 noodle dengan potongan cumi dan saus creamy-nya memang enak banget sih. Selain itu, kamu juga bisa mencoba butter bibimbab yang dibungkus oleh telur. Penasaran? Langsung cus aja ke sini!
 - eka pranita
eka pranita
0 photo1 reviewJun 19, 2017
service nya baik, rasa makanannya enak walaupun agak mahal yaa tapi worth it kok. ttokpoki carbonaranya recommend yaaa enakk bangett 👍👍 . kemaren nyoba mari sama ttuk bulgogi jugaa dan enaakk kok
 - Agatha Felita Handoko
Agatha Felita Handoko
2 photos1 reviewSep 4, 2016
great
The food was so nice. We ordered korean sushi and the tuna one was good, totally recommended. Toppoki carbonara was also good, but its a bit boring to chew toppoki, which will make you feel bored in eating it. Overall I line this place, will definately come back for the sushi!!
The food was so nice. We ordered korean sushi and the tuna one was good, totally recommended. Toppoki carbonara was also good, but its a bit boring to chew toppoki, which will make you feel bored in eating it. Overall I line this place, will definately come back for the sushi!!
The food was so nice. We ordered korean sushi and the tuna one was good, totally recommended. Toppoki carbonara was also good, but its a bit boring to chew toppoki, which will make you feel bored in eating it. Overall I line this place, will definately come back for the sushi!!
 - Claudya Indriyani Elizabeth
Claudya Indriyani Elizabeth
0 photo1 reviewJul 16, 2016

Featured in Journal

5 Restoran Korea yang Selalu Ramai Pengunjung di Lotte Shopping Avenue
Editor's Pick
5 Restoran Korea yang Selalu Ramai Pengunjung di Lotte Shopping Avenue
5 Spot Wajib Coba di Lotte Shopping Avenue untuk yang Baru Gajian
Editor's Pick
5 Spot Wajib Coba di Lotte Shopping Avenue untuk yang Baru Gajian
7 Spot Kuliner untuk Kamu Datangi di Minggu Ini!
Blog
7 Spot Kuliner untuk Kamu Datangi di Minggu Ini!