Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Puyo Silky Desserts - banner 0

Puyo Silky Desserts

3.84 reviews
Desserts • Gandaria City • Gandaria • Below 100K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Hot Promos

Puyo Silky Desserts - promo 0
Puyo Silky Desserts Cashback 20% dengan Go-Pay

Menu of Puyo Silky Desserts

Puyo Silky Desserts - menu 0

Photos of Puyo Silky Desserts

 Puyo Silky Desserts Ganesha Wanda Simanjuntak 623865
Silky Taro & Green Tea Puyo Silky Desserts Teddy Selig Jordanius 443403
 Puyo Silky Desserts Teddy Selig Jordanius 443402
Gandaria City, Lantai Upper Ground, Jl. Sultan Iskandar MudaShow In Google Maps >
Description
Puyo Desserts are made freshly everyday. We focus on the light and silky texture for people to fulfil their sweet cravings without feeling guilty. After doing a lot of experiments in order to find a perfect recipe, Puyo Desserts was first established on July, 2013 by our founders Adrian Agus (when he was 21 years old) and Eugenie Agus (when she was 19 years old). The two young entrepreneurs has finally opened their first official outlet on September, 2013. With a lot of hard work and support, Puyo Desserts has now opened numerous outlets around Jakarta, Bogor, Depok, Tangerang and Bekasi. We start by selling the Silky Desserts. After seeing it being a great success, we enhanced the recipe and create a combined product, Silky Drinks. Launching new flavours is something we do every now and then. We believe that it takes real passion to seek out the finest, best-tasting ingredients for our Silky Desserts & Silky Drinks because we want to serve our customer's 
Services
Go Food
LINE Partner
Take Away
Valet Parking
Halal

Reviews of Puyo Silky Desserts

5
4
3
2
1
3.8
4 ratings
 - @paulinacv.8
@paulinacv.8
in InstagramInvalid date
 - Teddy Selig Jordanius
Teddy Selig Jordanius
3 photos1 reviewJan 8, 2017
Tenant spesialis silky desserts ini sudah punya cabang di berbagai tempat di mall-mall Jakarta. Semuanya sudah ready, jadi biasanya pelanggan beli buat take away aja, karena tidak disediakan tempat buat dine in. Kali ini ak pilih varian Silky Green Tea dan Silky Taro (@Rp 12.5k). Yang ak suka dari dessert ini cuma teksturnya yang benar-benar lembut, bisa jadi memang selembut sutra. Untuk aroma dan varian rasanya sendiri kurang strong buatku. A nice dessert for easy time.
Tenant spesialis silky desserts ini sudah punya cabang di berbagai tempat di mall-mall Jakarta. Semuanya sudah ready, jadi biasanya pelanggan beli buat take away aja, karena tidak disediakan tempat buat dine in. Kali ini ak pilih varian Silky Green Tea dan Silky Taro (@Rp 12.5k). Yang ak suka dari dessert ini cuma teksturnya yang benar-benar lembut, bisa jadi memang selembut sutra. Untuk aroma dan varian rasanya sendiri kurang strong buatku. A nice dessert for easy time.
Tenant spesialis silky desserts ini sudah punya cabang di berbagai tempat di mall-mall Jakarta. Semuanya sudah ready, jadi biasanya pelanggan beli buat take away aja, karena tidak disediakan tempat buat dine in. Kali ini ak pilih varian Silky Green Tea dan Silky Taro (@Rp 12.5k). Yang ak suka dari dessert ini cuma teksturnya yang benar-benar lembut, bisa jadi memang selembut sutra. Untuk aroma dan varian rasanya sendiri kurang strong buatku. A nice dessert for easy time.
Tenant spesialis silky desserts ini sudah punya cabang di berbagai tempat di mall-mall Jakarta. Semuanya sudah ready, jadi biasanya pelanggan beli buat take away aja, karena tidak disediakan tempat buat dine in. Kali ini ak pilih varian Silky Green Tea dan Silky Taro (@Rp 12.5k). Yang ak suka dari dessert ini cuma teksturnya yang benar-benar lembut, bisa jadi memang selembut sutra. Untuk aroma dan varian rasanya sendiri kurang strong buatku. A nice dessert for easy time.
 - Clarein
Clarein
0 photo1 reviewSep 30, 2016
nice and soft
Puyo ini cabang nya sekarang banyak, variannya juga termasuk yang paling banyak macemnya. Klo ngelewat boothnya pasti tertarik soalnya warna warninpastel puddingnya itu lucuu banget. Saya cobain yang rasa taro dan lumayan sih. Lembut banget dan taronya wangi dan gak kemanisan. Cuman menurut saya sedikit terlalu encer sih jadi begitu masuk mulut rasaya kangsung meleleh hilang behitu saja.. Hehe Ya klo lg ngidam bgt dessert murah dan relatively sehat, boleh lah di coba hehe

Featured in Journal

8 Dessert Hits di Gandaria City Buat Obat Bad Mood di Weekend Ini
Editor's Pick
8 Dessert Hits di Gandaria City Buat Obat Bad Mood di Weekend Ini

Featured in Guides

Dessert & Snacks: Gandaria City
GUIDE
Dessert & Snacks: Gandaria City
Puyo Silky Dessert Official Account
Follow
Puyo Silky Desserts - promo 0
View QOA in Apps