Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Pepper Lunch - banner 0Pepper Lunch - banner 1
4.03 reviews
Hours 10:00 - 22:00Closed

Menu of Pepper Lunch

Pepper Lunch - menu 0
Pepper Lunch - menu 1
Pepper Lunch - menu 2

Photos of Pepper Lunch

Pepper Lunch 1334247
Pepper Lunch 1333460
Pepper Lunch 1332353
Pepper Lunch 1326168
Pepper Lunch 1322379
Mall Taman Anggrek, Lantai 4, Jl. Tanjung Duren Timur 2 Show Map >
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Description
Pepper Lunch is an affordable DIY (Do-It Yourself) fast food steak house with upwards of 200 outlets in Japan, where it originates, and other Asian countries. True to its name, Pepper Lunch boasts a fresh, upbeat and dynamic culinary experience for everyone, through the novel concept of presenting a sizzling steak on a special iron hot plate. Using only premium meat and special ingredients, Pepper Lunch invites its customers to enjoy the fun of cooking their own meal just the way they want it.
Services
Accept Credit Cards
Valet Parking
Take Away
Parking Area
AC
Free Wifi
Halal
LINE Partner
Go Food

Reviews of Pepper Lunch

Load placeholder

Pepper Lunch - Della Medina
Della Medina
942 photos746 reviewsApr 13, 2018
5 Menu Hot Plate Enak Favoritnya Banyak Orang
Ngomongin menu hot plate, restoran yang satu ini tak pernah luput masuk ke dalam list nih. Banyak banget pilihan menu yang disajikan di atas hot plate. Menu di sini dibanderol mulai dari harga Rp 50 ribu sampai dengan Rp 207 ribu. Salmon pepper rice, cheesy omelette, atau bahkan Beef and Salmon Pepper Rice bisa menjadi opsi untuk kamu santap di sini.
 Pepper Lunch Della Medina 634697
 Pepper Lunch Della Medina 634696
Pepper Lunch - @pepperlunchid
@pepperlunchid
in InstagramApr 2, 2018
Beside beef and chicken, we also have salmon pepper rice! And from three of it, which team are you? Tell us on comment below.
.
#pepperlunchid #pepperlunchjkt #peppersteak #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta
Pepper Lunch - Nelvia Aurora
Nelvia Aurora
30 photos10 reviewsApr 19, 2017
Pepper lunch, restaurant yang bertemakan do it yourself.
Pepper lunch, restaurant yang bertemakan do it yourself dengan penyedian makanannya di atas hotplate. Karena aku gak bisa makan terlalu banyak, dan disini porsi makannya termasuk besar2, jadi nyoba pesen teriyaki chicken with egg ini, yang terdiri dari ayam teriyaki, telor, jagung, tauge dan buncis. Mamaku dan kakaku pesennya teriyaki double salmon & beef pepper rice. Salahnya, aku kelamaan ribet foto fotoin makanannya jadi gak langsung di aduk2, dan akhirnya pas uda mau makan hotplatenya uda gak terlalu panas 😅 Kalo menurut aku sih bumbu di ayamnya kurang berasa, tapi jangan sedih yang suka asin bisa ditambahin pake kecap asin yang di sediain 🙂
Teriyaki chicken with egg Pepper Lunch Nelvia Aurora 524397
Teriyaki double salmon Pepper Lunch Nelvia Aurora 524396
Beef pepper rice Pepper Lunch Nelvia Aurora 524395
Pepper Lunch - @pepperlunchid
@pepperlunchid
in InstagramApr 1, 2018
The combination of this chicken tender with teriyaki sauce is everyone's favorite. You can taste the Asian delight in every single bite! . #pepperlunchid #pepperlunchjkt #peppersteak #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta
The combination of this chicken tender with teriyaki sauce is everyone's favorite. You can taste the Asian delight in every single bite! .
#pepperlunchid #pepperlunchjkt #peppersteak #bogagroup #placestogojkt #jktgo #jktculinary #kulinerjakarta #jktfoodbang #eatandtreats #foodporn #instafood #foodstagram #feedthetummy #anakjajan #jakartakuliner #makandimana #makandijakarta
Pepper Lunch - Dea Nofika
Dea Nofika
1212 photos45 reviewsOct 24, 2014
Beef Pepper Rice dan Chicken Pepper Rice menjadi menu menu yang saya pilih jika makan bersama dengan teman teman saya di pepper lunch.
Pepper Lunch photo Mall Taman Anggrek  136563
Pepper Lunch photo Mall Taman Anggrek  231783

Featured in Articles

5 Menu Hot Plate Enak Favoritnya Banyak Orang
5 Menu Hot Plate Enak Favoritnya Banyak Orang

Near Pepper Lunch

Open in App