Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Paradise Dynasty - banner 0Paradise Dynasty - banner 1Paradise Dynasty - banner 2

Paradise Dynasty

4.118 reviews
Chinese • Plaza Senayan • Senayan • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Paradise Dynasty

Paradise Dynasty - menu 0
Paradise Dynasty - menu 1
Paradise Dynasty - menu 2
Paradise Dynasty - menu 3
Paradise Dynasty - menu 4

Photos of Paradise Dynasty

 Paradise Dynasty Della Medina 657107
 Paradise Dynasty Sharima Umaya 632687
 Paradise Dynasty Happy Ferdian 632303
Plaza Senayan, Lantai 5, Jl. Asia AfrikaShow In Google Maps >
Description
Paradise Dynasty is a rare to find, there are only 2 spots to find it, Plaza Senayan and Central Park. This restaurant stand under Paradise Group and serve up a plethora of northern and southern Chinese cuisine. Feel the luxurious of Chinese dynasty once you step in, beautiful oriental ornaments and well decorated dining area surrounding you. The glamour brown color and wooden furnitures will comfort you. Paradise Dynasty is a wonderful place for you to enjoy their famous eight flavoured Xiao Long Bao. Also try their simple yet delicious La Mian, handmade luscious noodle with a range of fried meat, seafood and vegetable dishes. Here you can taste the traditional richness of the cuisine of China, order La Mian with Braised Pork Belly in Signature Pork Bone Soup. Coming back for more to taste their Shanghai Dim Sum.
Services
Go Food
LINE Partner
Take Away
Free Wifi
VIP Room
Casual Dining

Reviews of Paradise Dynasty

5
4
3
2
1
4.1
18 ratings
 - Della Medina
Della Medina
1 photo1 reviewAug 29, 2018
5 Menu Telur Asin Super Gurih yang Bakalan Bikin Lidah Ketagihan
Perpaduan bakpao dengan isian telur asin memang nggak pernah salah. Pesan aja Black Widow, bakpaonya yang lembut diberi isian telur asin yang melumer. Hati-hati ya dibuat ketagihan dengan rasa manis, asin, dan gurihnya.
Perpaduan bakpao dengan isian telur asin memang nggak pernah salah. Pesan aja Black Widow, bakpaonya yang lembut diberi isian telur asin yang melumer. Hati-hati ya dibuat ketagihan dengan rasa manis, asin, dan gurihnya.
 - Della Medina
Della Medina
1 photo1 reviewJan 10, 2018
5 Makanan dengan Tampilan Aneh Tapi Enak
Sebagian dari kamu pasti menilai makanan yang satu ini lucu, tapi pasti banyak juga yang geli dengan bentuk landaknya ya? Jangan salah nih, meski terlihat sedikit menyeramkan Landak Bao dengan isian kacang merah dan nutella yang melimpah ini di jamin manisnya bisa bikin kamu happy.
Sebagian dari kamu pasti menilai makanan yang satu ini lucu, tapi pasti banyak juga yang geli dengan bentuk landaknya ya? Jangan salah nih, meski terlihat sedikit menyeramkan Landak Bao dengan isian kacang merah dan nutella yang melimpah ini di jamin manisnya bisa bikin kamu happy.
 - Richard Choi
Richard Choi
0 photo1 reviewJul 31, 2017
 - Claudio Salsedo
Claudio Salsedo
0 photo1 reviewJan 22, 2017
Rat in "da" house
Yesterday night I made a reservation at 20,00 for two (22/01/2017) and while eating at my table I saw a really BIG RAT (over 10cm) running around "free as a bird" in the middle of the super crowded dining room. The waiters and the "so called" manager didn't care at all as no really explanation was provided and I still had to pay my full bill (100,000 IDR discount..ahahahhaha) despite I left everything on the table and asked the bill immediately (that's the most incredible thing !!!!!). Basically we are talking of the worst customer service ever!!!!!! Very well done guys, congrats!!!!!! In any other countries in the world (included China where I lived for 12 years) this place would be shut down immediately with an episode like this but I guess that eating with rats is ok in here and might be the house speciality since NO ONE of the restaurant staff care about it. I will NEVER EVER came back and that's sad cause the Xiao long Bao were top-notch (maybe thanks to the secret ingredient?) and I have been a very loyal customer (once X week) for over 3 years...... SHAME ON THE MANAGEMENT !!!!!!!!! I believe that Big Apologies and immediate actions should be required asap....but I guess that nobody care and that's the way it is at RATS PARADISE DYNASTY!!!!! I will definitely spread the news to all the people that I know...just to be sure that no one of my friends will experience it!!!! Regards from a mega disappointed customer
 - Cliff Flo
Cliff Flo
1 photo1 reviewNov 12, 2016
Love!
Came here very often and they never let me down. One of the best! Thank you.
Came here very often and they never let me down. One of the best! Thank you.
 - Foodioz Yovent
Foodioz Yovent
3 photos1 reviewNov 7, 2016
Restoran Eksklusif yang wajib dikunjungi
IG: FOODIOZ Rasa: enak semua nih disini. Naso gorengnya gurih dan ga kering. Terus untuk xiao long baonya juga mantap sekali, ketebalan kulitnya pas Suasana: saya suka sekali outlet yang disini cukup eksklusif dan nuansa chinesenya kental banget. Harga: memang tidak murah sih. Tips dari saya sebaiknya cari voucher2 diskon yang cukup menguntungkan. Pelayanan: pelayanan yang cukup ramah, konsisten. Kebersihan: bersih sekali sih menurut saya.
IG: FOODIOZ Rasa: enak semua nih disini. Naso gorengnya gurih dan ga kering. Terus untuk xiao long baonya juga mantap sekali, ketebalan kulitnya pas Suasana: saya suka sekali outlet yang disini cukup eksklusif dan nuansa chinesenya kental banget. Harga: memang tidak murah sih. Tips dari saya sebaiknya cari voucher2 diskon yang cukup menguntungkan. Pelayanan: pelayanan yang cukup ramah, konsisten. Kebersihan: bersih sekali sih menurut saya.
IG: FOODIOZ Rasa: enak semua nih disini. Naso gorengnya gurih dan ga kering. Terus untuk xiao long baonya juga mantap sekali, ketebalan kulitnya pas Suasana: saya suka sekali outlet yang disini cukup eksklusif dan nuansa chinesenya kental banget. Harga: memang tidak murah sih. Tips dari saya sebaiknya cari voucher2 diskon yang cukup menguntungkan. Pelayanan: pelayanan yang cukup ramah, konsisten. Kebersihan: bersih sekali sih menurut saya.
IG: FOODIOZ Rasa: enak semua nih disini. Naso gorengnya gurih dan ga kering. Terus untuk xiao long baonya juga mantap sekali, ketebalan kulitnya pas Suasana: saya suka sekali outlet yang disini cukup eksklusif dan nuansa chinesenya kental banget. Harga: memang tidak murah sih. Tips dari saya sebaiknya cari voucher2 diskon yang cukup menguntungkan. Pelayanan: pelayanan yang cukup ramah, konsisten. Kebersihan: bersih sekali sih menurut saya.

Featured in Journal

 5 Menu Telur Asin Super Gurih yang Bakalan Bikin Lidah Ketagihan
Editor's Pick
5 Menu Telur Asin Super Gurih yang Bakalan Bikin Lidah Ketagihan
5 Restoran Chinese dengan Kelezatan Paling Autentik di Jakarta
Editor's Pick
5 Restoran Chinese dengan Kelezatan Paling Autentik di Jakarta
Ultimate Guide: 7 Restoran untuk Nikmati dari Negeri Tirai Bambu
Editor's Pick
Ultimate Guide: 7 Restoran untuk Nikmati dari Negeri Tirai Bambu