Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Namelaka - banner 0Namelaka - banner 1Namelaka - banner 2
4.216 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Menu of Namelaka

Namelaka - menu 0
Namelaka - menu 1
Namelaka - menu 2
Namelaka - menu 3
Namelaka - menu 4

Photos of Namelaka

Namelaka 1334123
Namelaka 1334544
Namelaka 1290798
Namelaka 1255916
Namelaka 1194268
ShopHaus, Lantai 1, Jl. Teuku Cik Ditiro No. 36Show In Google Maps >
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Services
AC
Accept Credit Cards
Go Food
Parking Area
Power Plug
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Namelaka

Load placeholder

Namelaka - Paulina Monika
Paulina Monika
415 photos65 reviewsOct 30, 2018
DESSERT
Nyamnyammm, delicious CARROT CAKE dari NAMELAKA . Emang deh ya kalo makan cake itu bikin happy 😁😁 Carrot Cake Namelaka ini terdiri dari 2 layer ya teman-teman, pas dicoba layer pertamanya itu terasa kayak cheesecake dan untuk layer kedua itu carrot cake nya. Cake ini dicover sama coklat berwarna orange yang super nyammy dan gak bikin enek. Worth to try deh !!! Sekarang kalian juga bisa dapetin carrot cake dan cake2 lainnya dari Namelaka di Onni House, Tanjung duren loh. πŸ˜†πŸ˜† . . . πŸ“@onni.jkt πŸ’Έ Rp 42,000 β­• Halal
 Namelaka Paulina Monika 666679
 Namelaka Paulina Monika 666678
 Namelaka Paulina Monika 666677
Namelaka - @nonatukangmakan
@nonatukangmakan
in InstagramMar 26, 2017
🍡🍴Thai Tea Choux (IDR 38.5K) . . If an airy and slightly crispy choux pastry, piped with the right amount of delightful Thai tea custard doesn't make you starving, I don't think we can be friends πŸ˜‚. BTW, if you do stumble upon @namelaka.id, do me a favour and try their Rum & Raisin choux. You'll be a fan πŸ˜‰ . . #foodinhands #handsinframe
🍡🍴Thai Tea Choux (IDR 38.5K)
.
.
If an airy and slightly crispy choux pastry, piped with the right amount of delightful Thai tea custard doesn't make you starving, I don't think we can be friends πŸ˜‚. BTW, if you do stumble upon @namelaka.id, do me a favour and try their Rum & Raisin choux. You'll be a fan πŸ˜‰
.
.
#foodinhands #handsinframe
Namelaka - Sharima Umaya
Sharima Umaya
1041 photos819 reviewsFeb 13, 2018
Gourmet Guide: 7 Spot Menikmati Brunch sampai Dinner di Menteng
NAMELAKA offers a lot of cute and colorful desserts, you simply don't want to miss. Selain Pigeonhole, Mockingbird, dan berbagai tempat lainnya, NAMELAKA merupakan salah satu tempat makan yang bisa kamu datengin kalau lagi bertandang ke Shophaus Menteng. NAMELAKA memiliki banyak pilihan desserts yang menggiurkan yang bisa kamu coba, sambil menikmati vibe Shophaus yang asik. Berbagai choux pastry bisa kamu beli per piecenya seharga 38.5K. Kalau kamu ingin mencoba berbagai rasa choux pastry yang ada, kamu bisa membeli 1 set choux pastry dengan harga 320k.
 Namelaka Sharima Umaya 627792
 Namelaka Sharima Umaya 627791
Namelaka - @jktfoodbang
@jktfoodbang
in InstagramJan 21, 2017
Namelaka - Anna Anggraini
Anna Anggraini
25 photos5 reviewsJan 29, 2018
cintaaaa bangeet sama cake cantik nya namelaka, ini semua enyaaaak πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜˜πŸ˜˜β™₯β™₯
 Namelaka Anna Anggraini 625755
 Namelaka Anna Anggraini 625754
 Namelaka Anna Anggraini 625753
 Namelaka Anna Anggraini 625752

Featured in Articles

Gourmet Guide: 7 Spot Menikmati Brunch sampai Dinner di Menteng
Gourmet Guide: 7 Spot Menikmati Brunch sampai Dinner di Menteng
5 Spot Dessert untuk Si Pecinta Manis
5 Spot Dessert untuk Si Pecinta Manis
5 Restoran Hits Buat Cari Menu Instagenic di Jakarta
5 Restoran Hits Buat Cari Menu Instagenic di Jakarta

Featured in Guides

Jakarta: Best Desserts Spots
GUIDE
Jakarta: Best Desserts Spots
Jakarta : Most Delish Cakes
GUIDE
Jakarta : Most Delish Cakes
Jakarta: Best Restaurants In Menteng
GUIDE
Jakarta: Best Restaurants In Menteng

Near Namelaka

Open in App