Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Melly's Garden - banner 0Melly's Garden - banner 1Melly's Garden - banner 2

Melly's Garden

4.611 reviews
Drinks • Menteng • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 11:00 - 02:30
Opening Hours
Monday11:00 - 02:30
Tuesday11:00 - 02:30
Wednesday11:00 - 02:30
Thursday11:00 - 02:30
Friday11:00 - 02:30
Saturday11:00 - 02:30
Sunday11:00 - 02:30
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Melly's Garden

Melly's Garden - menu 0
Melly's Garden - menu 1
Melly's Garden - menu 2
Melly's Garden - menu 3
Melly's Garden - menu 4

Photos of Melly's Garden

 Melly's Garden ruth stephanie 610074
 Melly's Garden Chandra Wijaya 607630
 Melly's Garden Haetam Attamimy 596025
 Melly's Garden Yuli pellu 520833
 Melly's Garden Yuli pellu 520832
Jl. Kebon Sirih Timur Dalam No. 37 - 39Show In Google Maps >
Description
Melly'S Garden Is A Very Popular Hangout Spot Near Jalan Jaksa. If You Are A Tourist Staying In The Area, It Is A Much Better Choice Than Most Of The Bars Located In The Famous Backpacker Street. It Is Quite Crowded On Most Nights, And The Waiters May Not Visit Your Table Before A Moment So Be Patient. They Have All Kind Of Cheap Snacks And Food. You Should Stick To The Local Dishes, They Taste Much Better Than Any Of The Western Ones. There Are Some Foreigners, But The Majority Of The Patrons Are Young Indonesians.
Services
Go Food
Live Music
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Melly's Garden

5
4
3
2
1
4.6
11 ratings
 - inggrid suparman
inggrid suparman
0 photo1 reviewJan 14, 2019
Tempatny enak and peweeee kalo lagi pengen minum murah dengan vibe bali ke sini pilihan yg ok! Dan i superrrr likeeee roti bakarny! 😍
 - Audrey Andini
Audrey Andini
0 photo1 reviewNov 14, 2018
cheap booze
the spot was okay nothing fancy. but the drinks are so cheap!
 - angga lala
angga lala
0 photo1 reviewNov 13, 2018
Cheap drink for life!
Best place to hang out and get some drinks if you're kinda short on budget. They have multiple gimmicky drinks that are fun to drinks with your friends.
 - sarah junita
sarah junita
1 photo1 reviewJul 12, 2018
review Dine in
tempat nya asik ,worth it lah sesuai sama jamuan yang kita dapet ,ada live music nya juga tempat oke abis ,nuansa keren abis . tapi sayang server nya pada kurang ramah gaada senyum pen gue ceburin
tempat nya asik ,worth it lah sesuai sama jamuan yang kita dapet ,ada live music nya juga tempat oke abis ,nuansa keren abis . tapi sayang server nya pada kurang ramah gaada senyum pen gue ceburin
 - Pipin Eve
Pipin Eve
0 photo1 reviewOct 11, 2017
Ramean!
Kesana lagi pas hari Jumat, dan kali ini ga ada Live Music setiap Weekend, tapi walau gitu nongkrong ramean pun tetep seru, rame banget disana, smoking dan nonsmoking full. Saran sih kalau ga mau lama nunggu dapet table, kalian bisa langsung donlot dan reservasi Via Qraved.com :)
 - Pipin Eve
Pipin Eve
0 photo1 reviewAug 22, 2017
Asik
Suka banget sih tempat ini, pas kesana live music nya lagi seru, suasananya juga enak, mau kesana berdua atau ramean tetep aja betah berlama-lama hahhaa makin malem makin rame dan ngebetahin. Kalo untuk Makanannya sih biasa aja, porsinya juga sedikit, emang tempat buat minum, bukan buat tempat makan yg pas buat kamu yang lagi kelaperan berat. Mellys cocok buat yang pingin ngelepasin jenuuuuuh hha. Pelayanannya biasa aja, ga lelet juga ga begitu gesit. Sip!

Featured in Journal

7 Spot Ngebir Seru Bareng Sahabat di Jakarta Pusat
Editor's Pick
7 Spot Ngebir Seru Bareng Sahabat di Jakarta Pusat
Keuangan Masih Aman? Yuk Kulineran Enak di Menteng
Food For Fun
Keuangan Masih Aman? Yuk Kulineran Enak di Menteng
8 Tempat Nongkrong yang Bisa Kamu Datangi dengan Setelan Kaos dan Sendal
Food For Fun
8 Tempat Nongkrong yang Bisa Kamu Datangi dengan Setelan Kaos dan Sendal

Featured in Guides

Best Restaurants In Menteng
GUIDE
Best Restaurants In Menteng