Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Marugame Udon - banner 0Marugame Udon - banner 1Marugame Udon - banner 2

Marugame Udon

4.039 reviews
Japanese • Summarecon Mall Bekasi • Bekasi Utara • Below 100K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Marugame Udon

Marugame Udon - menu 0
Marugame Udon - menu 1
Marugame Udon - menu 2

Photos of Marugame Udon

 Marugame Udon Della Medina 624822
Summarecon Mall Bekasi, Lantai Ground, Downtown WalkShow In Google Maps >
Description
Marugame udon was originaly from Kobe, Japan and today it has over 800 stores spreaded in Japan, Rusia, USA, Australia, Hongkong, Thailand, Taiwan, Korea, China, Vietnam and Indonesia. In Marugame Udon we serve authentic and unique Japanese food to Indonesia customer. We are thoroughly committed to the quality of our udon, soup and condiments. Our open kitchen will create the ambience where customer can get the feel of freshness, home made quality, and reassurance through watching our trained employee making, boil and prepare the udon in front of our customer.
Services
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Go Food
Casual Dining

Reviews of Marugame Udon

5
4
3
2
1
4.0
39 ratings
 - Della Medina
Della Medina
1 photo1 reviewDec 27, 2017
5 Hidangan Curry yang Sering di Buru di Summarecon Mall Bekasi
Serius kamu belum nyobain Beef Curry Udon yang melegenda ini? Enak banget! Campuran udon dan kuah currynya tuh meleleh di lidah. Selain itu ada juga menu gorengannya yang enak buat menjadi teman udon kamu, ada tempura, sweet potato, hingga egg tempura.
Serius kamu belum nyobain Beef Curry Udon yang melegenda ini? Enak banget! Campuran udon dan kuah currynya tuh meleleh di lidah. Selain itu ada juga menu gorengannya yang enak buat menjadi teman udon kamu, ada tempura, sweet potato, hingga egg tempura.
 - @sanihpriyanjaya
@sanihpriyanjaya
in InstagramInvalid date
Marugame Udon, beef curry udon, enak.. kenikmatan yang hqq.. 😋 . . Dikota-kota besar lain udah ada, di Palembang sepertinya belom ada. Mungkin kalo di Palembang udon kalah populer ama mie celor yang bentuk mie nya sama.. 😁 Ini kalo di jatiasih, namanya mie 'tebeg' (tebeg, bahasa betawi artinya gede-gede / besar 😜) . . Kedemenan banget, ntapp... 😋 . . . . . . #marugameudon #beefcurryudon #udon #noodles #japanesefood #yummyfood #instafood #kulinerbekasi
Marugame Udon, beef curry udon, enak.. kenikmatan yang hqq.. 😋 .
.

Dikota-kota besar lain udah ada, di Palembang sepertinya belom ada. 
Mungkin kalo di Palembang udon kalah populer ama mie celor yang bentuk mie nya sama.. 😁
Ini kalo di jatiasih, namanya mie 'tebeg' (tebeg, bahasa betawi artinya gede-gede / besar 😜) .
.

Kedemenan banget, ntapp... 😋 .
.
.
.
.
.

#marugameudon 
#beefcurryudon 
#udon 
#noodles 
#japanesefood 
#yummyfood 
#instafood 
#kulinerbekasi
 - @bubysof
@bubysof
in InstagramInvalid date
kalo lagi pengen makan udon pasti ya ke @marugameudon , selain harganya cukup ramah di kantong, porsinya juga ngenyangin dan ada dimana-mana. varian rasanya juga banyaak tapi gue lebih suka yang original 😝 . . . . . #marugame #marugameudon #kakeudon #udon #japanesefood #tempura #food #foodie #foodporn #foodstagram #kulineran #kulinerbekasi #smb #bubyhungry
kalo lagi pengen makan udon pasti ya ke @marugameudon , selain harganya cukup ramah di kantong, porsinya juga ngenyangin dan ada dimana-mana. varian rasanya juga banyaak tapi gue lebih suka yang original 😝
.
.
.
.
.

#marugame #marugameudon #kakeudon #udon #japanesefood #tempura #food #foodie #foodporn #foodstagram #kulineran #kulinerbekasi #smb #bubyhungry
 - @fryannesaulina
@fryannesaulina
in InstagramInvalid date
Why complicated life...? Just make it "shrimple" 🍤🍤🍤😁😄😂 . . #shrimp #udon #noodles #ocha #japanese #foodporn #dinner #instafood #feelings #happy #grateful #familytime #instagood
Why complicated life...? Just make it "shrimple" 🍤🍤🍤😁😄😂
.
.
#shrimp #udon #noodles #ocha #japanese #foodporn #dinner #instafood #feelings #happy #grateful #familytime #instagood
 - @octirani
@octirani
in InstagramInvalid date
Udong
Udong

Featured in Journal

5 Hidangan Curry yang Sering di Buru di Summarecon Mall Bekasi
Editor's Pick
5 Hidangan Curry yang Sering di Buru di Summarecon Mall Bekasi