Follow us for Fresh Content EverydayFollow us
21 reviews
Hours 11:00 - 00:00Open Now

Photos

Senayan City, Lantai Lower Ground, Crystal Lagoon, Jl. Asia Afrika Show Map >
021 72781477
www.mamacitajakarta.com
Opening Hours
Sun - Thu 11:00 - 00:00 , Fri - Sat 11:00 - 01:00
Description
Everyone deserves a good time and Mamacita guarantees you that. Consider Mamacita as your reward after a whole day hustling at work. Located in Senayan City's Crystal Lagoon, Mamacita offers a nice array of dishes, from the exotic sounding 'Vitello Tonnato on Toasted Bruschetta' to the familiar grilled oxtail with green chili. Each of the dishes is paired with the house's diverse selection of world class wines. Enjoy, because youโ€™ve thoroughly earned it.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Eat Jakarta
Parking Area
Power Plug
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area

Reviews of Mamacita

Load placeholder

Audrey Andini
1222 photos919 reviewsNov 6, 2017
5 Wine Lounge Untuk Larikan Diri Dari Penat Ibu Kota
Spot wine lain bisa kamu nikmati di Senayan City, langsung menikmati wine di Mamacita Wine Kitchen. Suasananya yang rustic dan hidangan Asia dan Mediterranean-nya juga bikin kamu semakin hanyut dalam suasana.
@enpush
in InstagramJul 28, 2017
salmon sashimi...
Melisa Halim
0 photos87 reviewsNov 12, 2016
I Don't Think I'll Come Back Here
This place offers a standard menu range and a so-so taste. However, the price is relatively high and the place wasn't convenient. It was really dark and full of cigarette smoke. No, I don't think I'll come back here.
@harrie_krisnamurti
in InstagramJul 18, 2017
Gilang Angga Putra
1 photos6 reviewsOct 12, 2016
Nice place to hangout after work
Ambiancenya oke, tidak terlalu terang tapi tidak terlalu reman-remang juga, jadi pas buat yang ingin ngobrol seru bareng teman atau ngedate bareng gebetan. Nyobain Spaghetti cartoccio, porsinya cukup besat tapi sayang rasanya kurang pas. Mamacita Cordon Bluenya belum ada sidedish potato, jadi perlu pesan lagi karena ga lengkap rasanya. Tapi overall oke, harganya juga lumayan.
@victoriaaaaa21
in InstagramJun 16, 2017
Tiramisu ๐Ÿ˜
Angga Marthio
2 photos19 reviewsApr 30, 2016
Namanya wine kitchen tapi gw ga pesen wine, jadi pas makan makanannya gw ga kaget kalo rasanya biasa aja. Chicken cordon bleu nya kecil. Rasanya lumayan sih tapi kecil. Tagliatle bolognese so-so. Ga yang menggugah selera banget juga
Haetam Attamimy
1154 photos1148 reviewsJan 28, 2016
7 Tempat Nge-Wine Paling Oke di Jakarta
Wine cellar yang ada di Mamacita bisa jadi tempat pelarian buat kamu yang lagi suntuk dan lagi pingin relaks. Ada banyak wine kelas dunia di Mamacita dengan berbagai tekstur kaya rasa yang bisa bikin kamu merasa damai.
@foodtographia
in InstagramMay 17, 2017

Featured in Articles

5 Wine Lounge Untuk Larikan Diri Dari Penat Ibu Kota
7 Tempat Nge-Wine Paling Oke di Jakarta

Near Mamacita

Open in App