Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Jacks Belly - banner 0Jacks Belly - banner 1Jacks Belly - banner 2

Jacks Belly

4.127 reviews
Western • Pantai Indah Kapuk • 100K - 200K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday11:00 - 00:00
Tuesday11:00 - 00:00
Wednesday11:00 - 00:00
Thursday11:00 - 00:00
Friday11:00 - 02:00
Saturday11:00 - 02:00
Sunday11:00 - 00:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Jacks Belly

Jacks Belly - menu 0
Jacks Belly - menu 1
Jacks Belly - menu 2
Jacks Belly - menu 3
Jacks Belly - menu 4

Photos of Jacks Belly

 Jacks Belly Will Kam 627675
Pizza meatlover Jacks Belly Will Kam 627674
Spaghetti aglio olio Jacks Belly Will Kam 627673
 Jacks Belly Puspita Yuniastuti 614111
 Jacks Belly iqra rabika 611575
Ruko Elang Laut, Blok B No. 47-48, Jl. Pantai Indah Selatan 1Show In Google Maps >
Services
free-wifi
live-music
live-sports-broadcast
outdoor-seats
book-online
smoking-area
take-away
serves-alcohol

Reviews of Jacks Belly

5
4
3
2
1
4.1
27 ratings
 - Suka makan
Suka makan
3 photos1 reviewFeb 12, 2018
Good
I like the food, spaghetti aglio olio are good. The spicy is burning, chicken cook well n taste yummy!! Pizza meatlover also good. Crispy n really meatlovers. But mojito need mo sweetener. Thats all. I.ll be back again.!!!
I like the food, spaghetti aglio olio are good. The spicy is burning, chicken cook well n taste yummy!! Pizza meatlover also good. Crispy n really meatlovers. But mojito need mo sweetener. Thats all. I.ll be back again.!!!
I like the food, spaghetti aglio olio are good. The spicy is burning, chicken cook well n taste yummy!! Pizza meatlover also good. Crispy n really meatlovers. But mojito need mo sweetener. Thats all. I.ll be back again.!!!
I like the food, spaghetti aglio olio are good. The spicy is burning, chicken cook well n taste yummy!! Pizza meatlover also good. Crispy n really meatlovers. But mojito need mo sweetener. Thats all. I.ll be back again.!!!
 - Adrean Lim
Adrean Lim
0 photo1 reviewMar 13, 2017
 - althaf firdaus althaf
althaf firdaus althaf
0 photo1 reviewFeb 23, 2017
 - althaf firdaus althaf
althaf firdaus althaf
1 photo1 reviewFeb 15, 2017
berry kiss amazing for me
good time good server good food good place
good time
good server
good food
good place
 - maya andina
maya andina
0 photo1 reviewFeb 15, 2017
Kemaren judulnya makan burger siang malam, tadi malam nyobain double sin black burger Jacksbelly (reviewnya cukup bagus tapi penasaran) pas sampe sini full banget, mana belum reservasi lagi, mau balik hujan gede di luar, untung cici nya yg di kasir baik banget, kita di kasih sofa bagian depan sambil nunggu tempat ya g kosong, kita juga di kasih tau juga pesenan agak lama keluar karena mereka full rame banget.. sempet agak agak mau komplain sih,tp secara emang penuhh gila ya udah sabar deh hmm finally.. kita pesen double sin black burger : rasanya enak banget, double meat gitu, ga abis di makan sendiri big belly burger : red cheddar chesenya pecah di mulut, recommend! overall ini restoran western enak banget, pegawainya ramah, thank you buat ice cream gratisnya sambil nunggu pesenan kita datang, ga rugi deh buat pecinta burger kesini pokoknya bakal balik lagi buat nyobain lainnya

Featured in Journal

Yuk, Intip 5 Promo Valentine 2017 Di Bawah 500 Ribu!
Deal of The Week!
Yuk, Intip 5 Promo Valentine 2017 Di Bawah 500 Ribu!
5 Makanan yang Paling Cocok Jadi Teman Ngebir Kamu
Food For Fun
5 Makanan yang Paling Cocok Jadi Teman Ngebir Kamu
7 Pizza yang Bentuknya Nggak Biasa dan Wajib Kamu Coba!
Food For Fun
7 Pizza yang Bentuknya Nggak Biasa dan Wajib Kamu Coba!