Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Fat Bubble - banner 0
17 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Menu of Fat Bubble

Fat Bubble - menu 0
Fat Bubble - menu 1
Fat Bubble - menu 2
Fat Bubble - menu 3

Photos of Fat Bubble

Fat Bubble 1332490
Fat Bubble 1324339
Fat Bubble 1317983
Fat Bubble 1305401
Fat Bubble 1301943
Jl. Tebet Timur Dalam 2 No. 47C Show Map >
Opening Hours
Mon - Thu 10:00 - 22:00, Fri 10:00 - 23:00, Sat 10:00 - 00:00, Sun 10:00 - 23:00
Description
Taiwanese dessert in a bowl! Fat Bubble offers different selection of Taiwanese dessert from bubble tea to grass jelly.
Services
AC
Accept Credit Cards
Child Friendly
Go Food
Parking Area
Take Away
Top Pick's
Free Wifi
Halal
Smoking Area

Reviews of Fat Bubble

Load placeholder

Fat Bubble - Stefanny Uliarta
Stefanny Uliarta
134 photos56 reviewsDec 17, 2017
 Fat Bubble Stefanny Uliarta 587763
 Fat Bubble Stefanny Uliarta 587762
 Fat Bubble Stefanny Uliarta 587761
Fat Bubble - @aindah924
@aindah924
in InstagramMay 2, 2017
Fat Bubble - Ganesha Wanda Simanjuntak
Ganesha Wanda Simanjuntak
1921 photos1587 reviewsSep 5, 2017
5 Kreasi Milo yang Bisa Bikin Kamu Melongo
Kalau pengen nongkrong sambil ngemil dessert, cafe yang satu ini bisa jadi opsi yang pas. Pilihan dessertnya beragam dengan harga yang terjangkau. Di sini, mereka punya dessert dengan varian milo seperti es krim dan pudding yang dipadukan dengan biskuit oreo dan bubuk coklat milo. Tenang aja, manisnya pas kok! Nggak bikin cepet eneg. 
 Fat Bubble Ganesha Wanda Simanjuntak 621745
Fat Bubble - @malfhienash
@malfhienash
in InstagramApr 8, 2017
Icecream#coklat#yummy bgt#segerr#iloveit#likethis😍😋👭👭☕🍴🍨
Icecream#coklat#yummy bgt#segerr#iloveit#likethis😍😋👭👭☕🍴🍨
Fat Bubble - Anya Pattie
Anya Pattie
22 photos11 reviewsJun 14, 2017
Nice dessert..
Suka banget sama fat bubble! apalagi sama dessert nya. fat bubble selalu rame, bahkan sampai malam pun masih rame dan waiting list. Tempat nya jg asik buat nongkrong sama teman". Ga nyesel lah klo ke fat bubble, malah bikin nagih..

Featured in Articles

5 Kreasi Milo yang Bisa Bikin Kamu Melongo
5 Kreasi Milo yang Bisa Bikin Kamu Melongo
Sekali Teguk Langsung Kenyang
Sekali Teguk Langsung Kenyang
Fakta-fakta Tentang Bubble Tea
Fakta-fakta Tentang Bubble Tea

Featured in Guides

Best Restaurants in Tebet
GUIDE
Best Restaurants in Tebet

Near Fat Bubble

Open in App