Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Excelso - banner 0Excelso - banner 1Excelso - banner 2

Excelso

3.73 reviews
Coffee & Tea • Central Park Mall • Tanjung Duren • 100K - 200K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Excelso

Excelso - menu 0
Excelso - menu 1
Excelso - menu 2
Excelso - menu 3
Excelso - menu 4

Photos of Excelso

 Excelso Deasy Agustini 656160
Central Park, Lantai Ground, Jl. Letjen. S. Parman Kav. 28Show In Google Maps >
Description
EXCELSO is an original coffee shop from Indonesia and a part of Kapal Api Group, the largest coffee producer in Indonesia . The first EXCELSO cafe was opened in September 1991 in Plaza Indonesia, Jakarta. EXCELSO has grown to become one of the strongest and recognized coffee shop brands in Indonesia. More than a decade later, it has now becomes a chain with up to 100* stores in around 28* cities in Indonesia. At the time EXCELSO Cafe was specifically designed to market the brand and to create the right image for EXCELSO Coffee drinkers. Choosing to penetrate the medium class and above, EXCELSO Coffee can only be found in selected supermarkets and EXCELSO cafe itself. As a cafe, EXCELSO cafe Allows coffee lovers to walk in and enjoy the freshest coffee that`s brewed to order.
Services
Go Food
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area
Casual Dining

Reviews of Excelso

5
4
3
2
1
3.7
3 ratings
 - Deasy Lim
Deasy Lim
9 photos1 reviewAug 23, 2018
Ngopi sore
Ngopi sore disini, pas weekend gitu lumayan rame sih. Pas 17 an gitu lagi ada promo, kalo ga salah 250k atau 300k dapet 4 coffee dine in, 1 tumbler dan 1pack coffee bubuk. Lumayan banget sih, kalo beli tumbler nya doang aja ga slh hampir 200k. Pelayanan nya juga ok padahal rame gitu. Kami order : 1. Hot Cappuccino 2. Hot Cafe latte 3. Hot Tea 4. Chico chip frappe 5. Mixed sampler 6. French fries Coffee nya lumayan sih wangi dan ternyata choco chip frappe nya juga ada campuran kopi nya. Untuk gorengan nya juga enak dan french fries nya dikasi bumbu seaweed dan saos seaweed gitu, enak juga ternyata 👍 Place : 7/10 Price : 8/10 Taste : 7/10 Service : 9/10 Overall ok sih, enak untuk nongkrong or ngopi sore gitu. Kayaknya kalo untuk beverage nya yang terkenal dan banyak banget di pesen itu avocado coffee nya. Sayang banget ga sempet cobain, soalnya liat crew excelso bawain minuman itu sampe banyak banget dan jadi penasaran deh 😃
Ngopi sore disini, pas weekend gitu lumayan rame sih. Pas 17 an gitu lagi ada promo, kalo ga salah 250k atau 300k dapet 4 coffee dine in, 1 tumbler dan 1pack coffee bubuk. Lumayan banget sih, kalo beli tumbler nya doang aja ga slh hampir 200k.
Pelayanan nya juga ok padahal rame gitu.
Kami order :
1. Hot Cappuccino
2. Hot Cafe latte
3. Hot Tea
4. Chico chip frappe
5. Mixed sampler
6. French fries

Coffee nya lumayan sih wangi dan ternyata choco chip frappe nya juga ada campuran kopi nya. Untuk gorengan nya juga enak dan french fries nya dikasi bumbu seaweed dan saos seaweed gitu, enak juga ternyata 👍

Place : 7/10
Price : 8/10
Taste : 7/10
Service : 9/10

Overall ok sih, enak untuk nongkrong or ngopi sore gitu. Kayaknya kalo untuk beverage nya yang terkenal dan banyak banget di pesen itu avocado coffee nya. Sayang banget ga sempet cobain, soalnya liat crew excelso bawain minuman itu sampe banyak banget dan jadi penasaran deh 😃
Ngopi sore disini, pas weekend gitu lumayan rame sih. Pas 17 an gitu lagi ada promo, kalo ga salah 250k atau 300k dapet 4 coffee dine in, 1 tumbler dan 1pack coffee bubuk. Lumayan banget sih, kalo beli tumbler nya doang aja ga slh hampir 200k.
Pelayanan nya juga ok padahal rame gitu.
Kami order :
1. Hot Cappuccino
2. Hot Cafe latte
3. Hot Tea
4. Chico chip frappe
5. Mixed sampler
6. French fries

Coffee nya lumayan sih wangi dan ternyata choco chip frappe nya juga ada campuran kopi nya. Untuk gorengan nya juga enak dan french fries nya dikasi bumbu seaweed dan saos seaweed gitu, enak juga ternyata 👍

Place : 7/10
Price : 8/10
Taste : 7/10
Service : 9/10

Overall ok sih, enak untuk nongkrong or ngopi sore gitu. Kayaknya kalo untuk beverage nya yang terkenal dan banyak banget di pesen itu avocado coffee nya. Sayang banget ga sempet cobain, soalnya liat crew excelso bawain minuman itu sampe banyak banget dan jadi penasaran deh 😃
Ngopi sore disini, pas weekend gitu lumayan rame sih. Pas 17 an gitu lagi ada promo, kalo ga salah 250k atau 300k dapet 4 coffee dine in, 1 tumbler dan 1pack coffee bubuk. Lumayan banget sih, kalo beli tumbler nya doang aja ga slh hampir 200k.
Pelayanan nya juga ok padahal rame gitu.
Kami order :
1. Hot Cappuccino
2. Hot Cafe latte
3. Hot Tea
4. Chico chip frappe
5. Mixed sampler
6. French fries

Coffee nya lumayan sih wangi dan ternyata choco chip frappe nya juga ada campuran kopi nya. Untuk gorengan nya juga enak dan french fries nya dikasi bumbu seaweed dan saos seaweed gitu, enak juga ternyata 👍

Place : 7/10
Price : 8/10
Taste : 7/10
Service : 9/10

Overall ok sih, enak untuk nongkrong or ngopi sore gitu. Kayaknya kalo untuk beverage nya yang terkenal dan banyak banget di pesen itu avocado coffee nya. Sayang banget ga sempet cobain, soalnya liat crew excelso bawain minuman itu sampe banyak banget dan jadi penasaran deh 😃
Ngopi sore disini, pas weekend gitu lumayan rame sih. Pas 17 an gitu lagi ada promo, kalo ga salah 250k atau 300k dapet 4 coffee dine in, 1 tumbler dan 1pack coffee bubuk. Lumayan banget sih, kalo beli tumbler nya doang aja ga slh hampir 200k.
Pelayanan nya juga ok padahal rame gitu.
Kami order :
1. Hot Cappuccino
2. Hot Cafe latte
3. Hot Tea
4. Chico chip frappe
5. Mixed sampler
6. French fries

Coffee nya lumayan sih wangi dan ternyata choco chip frappe nya juga ada campuran kopi nya. Untuk gorengan nya juga enak dan french fries nya dikasi bumbu seaweed dan saos seaweed gitu, enak juga ternyata 👍

Place : 7/10
Price : 8/10
Taste : 7/10
Service : 9/10

Overall ok sih, enak untuk nongkrong or ngopi sore gitu. Kayaknya kalo untuk beverage nya yang terkenal dan banyak banget di pesen itu avocado coffee nya. Sayang banget ga sempet cobain, soalnya liat crew excelso bawain minuman itu sampe banyak banget dan jadi penasaran deh 😃
Ngopi sore disini, pas weekend gitu lumayan rame sih. Pas 17 an gitu lagi ada promo, kalo ga salah 250k atau 300k dapet 4 coffee dine in, 1 tumbler dan 1pack coffee bubuk. Lumayan banget sih, kalo beli tumbler nya doang aja ga slh hampir 200k.
Pelayanan nya juga ok padahal rame gitu.
Kami order :
1. Hot Cappuccino
2. Hot Cafe latte
3. Hot Tea
4. Chico chip frappe
5. Mixed sampler
6. French fries

Coffee nya lumayan sih wangi dan ternyata choco chip frappe nya juga ada campuran kopi nya. Untuk gorengan nya juga enak dan french fries nya dikasi bumbu seaweed dan saos seaweed gitu, enak juga ternyata 👍

Place : 7/10
Price : 8/10
Taste : 7/10
Service : 9/10

Overall ok sih, enak untuk nongkrong or ngopi sore gitu. Kayaknya kalo untuk beverage nya yang terkenal dan banyak banget di pesen itu avocado coffee nya. Sayang banget ga sempet cobain, soalnya liat crew excelso bawain minuman itu sampe banyak banget dan jadi penasaran deh 😃
+ 4
 - Megawati Tanuwidjaja
Megawati Tanuwidjaja
2 photos1 reviewJun 30, 2017
avocado mocha no coffee pls
Once i was served with the wrong beverage which I know it's not the standard and tried to communicate it. The helpful manager, Mr. Ikshan, fixed the missed-flavoured that was made by his crew. The right taste always pleased the demand. Thanks for making it up
Once i was served with the wrong beverage which I know it's not the standard and tried to communicate it. The helpful manager, Mr. Ikshan, fixed the missed-flavoured that was made by his crew. The right taste always pleased the demand. Thanks for making it up
Once i was served with the wrong beverage which I know it's not the standard and tried to communicate it. The helpful manager, Mr. Ikshan, fixed the missed-flavoured that was made by his crew. The right taste always pleased the demand. Thanks for making it up
 - Foodioz Yovent
Foodioz Yovent
3 photos1 reviewJun 2, 2016
Huge portion, good enough
Taste: For the sandwich is good. Such a huge portion, good for sharing. For the crispy dory sambal sereh, bit plain but fish has nice texture. Scenery: Place is quite huge, but light it kind of dark where quite difficult to take picture. Price: Fair enough for the portion i guess. Service & Cleanliness: They are doing good
Taste: For the sandwich is good. Such a huge portion, good for sharing. For the crispy dory sambal sereh, bit plain but fish has nice texture.

Scenery: Place is quite huge, but light it kind of dark where quite difficult to take picture.

Price: Fair enough for the portion i guess.

Service & Cleanliness: They are doing good
Taste: For the sandwich is good. Such a huge portion, good for sharing. For the crispy dory sambal sereh, bit plain but fish has nice texture.

Scenery: Place is quite huge, but light it kind of dark where quite difficult to take picture.

Price: Fair enough for the portion i guess.

Service & Cleanliness: They are doing good
Taste: For the sandwich is good. Such a huge portion, good for sharing. For the crispy dory sambal sereh, bit plain but fish has nice texture.

Scenery: Place is quite huge, but light it kind of dark where quite difficult to take picture.

Price: Fair enough for the portion i guess.

Service & Cleanliness: They are doing good

Featured in Journal

5 Spot Ngopi Paling Seru di Central Park Mall
Editor's Pick
5 Spot Ngopi Paling Seru di Central Park Mall