Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

+6221 292 23070+62822 613 00800
Download The App
Billiechick - banner 0Billiechick - banner 1Billiechick - banner 2
4.012 reviews
Hours 10:00 - 22:00Closed

Menu of Billiechick

Billiechick - menu 0
Billiechick - menu 1
Billiechick - menu 2
Billiechick - menu 3
Billiechick - menu 4

Photos of Billiechick

Billiechick 1262214
Billiechick 644313
Billiechick photo Kuningan City  156304
Billiechick photo Kuningan City  155371
Billiechick photo Kuningan City  145371
Kuningan CIty, Lantai Upper Ground, Jl. Prof Dr SatrioShow In Google Maps >
www.billiechick.co.id
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00
Description
Located in Kuningan Jakarta, Billiechick has become famous for  western menu. Billiechickโ€™s signature dishes include Oxtail fried rice and oxtail soup. With itโ€™s homey interior, Billiechick makes the perfect restaurant for you to have great experience to enjoy western food.
Services
AC
Accept Credit Cards
Go Food
Parking Area
Power Plug
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Casual Dining

Reviews of Billiechick

Load placeholder

Billiechick - Della Medina
Della Medina
1378 photos1096 reviewsApr 10, 2018
5 Restoran di Kuningan City yang Bakalan Bikin Perut Bahagia
Soup, sandwich, pasta, hingga salad, semuanya bisa kamu temukan di sini. Pasti nggak akan bingung mau makan apa karena hampir semua yang ingin kamu makan ada di sini. Chicken lemon grass dan chicken cordon bleu-nya menjadi menu yang wajib banget kamu coba di sini. Chicken cordon blue dengan keju yang meleleh bener-bener bisa membahagiakan lidah kamu. Harganya juga masuk di akal kok, yaitu sebesar Rp 85 ribu.
 Billiechick Della Medina 634287
Billiechick - @jayantii0618
@jayantii0618
in InstagramJul 8, 2017
padahal banyak menu lain, tapi yg dimakan pasti ini mulu #nasigorengkampung ..
padahal banyak menu lain, tapi yg dimakan pasti ini mulu #nasigorengkampung ..
Billiechick - Rahmad D
Rahmad D
8 photos18 reviewsDec 4, 2015
Great!!!
Memuaskan makan siang disini, pelayannya baik dan ramah, tadi pesan nasi goreng ribs (katanya ini nasi goreng paling enaknya billiechick), tom yan noodle, orange squash dan mango juice. Interior nya juga bagus, tempatnya nyaman, everything's good!
Billiechick - @baniardhi_brahmaditya_w
@baniardhi_brahmaditya_w
in InstagramJul 4, 2017
Billiechick - @cornel.lia
@cornel.lia
in InstagramMay 10, 2017

Featured in Articles

5 Restoran di Kuningan City yang Bakalan Bikin Perut Bahagia
5 Restoran di Kuningan City yang Bakalan Bikin Perut Bahagia

Near Billiechick

Open in App