Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Billiechick - banner 0Billiechick - banner 1Billiechick - banner 2

Billiechick

4.012 reviews
Western • Kuningan City • Kuningan • 100K - 200K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Billiechick

Billiechick - menu 0
Billiechick - menu 1
Billiechick - menu 2
Billiechick - menu 3
Billiechick - menu 4

Photos of Billiechick

 Billiechick Della Medina 634287
Billiechick photo Kuningan City  153160
Billiechick photo Kuningan City  156304
Kuningan CIty, Lantai Upper Ground, Jl. Prof Dr SatrioShow In Google Maps >
Description
Located in Kuningan Jakarta, Billiechick has become famous for  western menu. Billiechick’s signature dishes include Oxtail fried rice and oxtail soup. With it’s homey interior, Billiechick makes the perfect restaurant for you to have great experience to enjoy western food.
Services
Go Food
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Casual Dining

Reviews of Billiechick

5
4
3
2
1
4.0
12 ratings
 - Della Medina
Della Medina
1 photo1 reviewApr 10, 2018
5 Restoran di Kuningan City yang Bakalan Bikin Perut Bahagia
Soup, sandwich, pasta, hingga salad, semuanya bisa kamu temukan di sini. Pasti nggak akan bingung mau makan apa karena hampir semua yang ingin kamu makan ada di sini. Chicken lemon grass dan chicken cordon bleu-nya menjadi menu yang wajib banget kamu coba di sini. Chicken cordon blue dengan keju yang meleleh bener-bener bisa membahagiakan lidah kamu. Harganya juga masuk di akal kok, yaitu sebesar Rp 85 ribu.
Soup, sandwich, pasta, hingga salad, semuanya bisa kamu temukan di sini. Pasti nggak akan bingung mau makan apa karena hampir semua yang ingin kamu makan ada di sini. Chicken lemon grass dan chicken cordon bleu-nya menjadi menu yang wajib banget kamu coba di sini. Chicken cordon blue dengan keju yang meleleh bener-bener bisa membahagiakan lidah kamu. Harganya juga masuk di akal kok, yaitu sebesar Rp 85 ribu.
 - @jayantii0618
@jayantii0618
in InstagramInvalid date
padahal banyak menu lain, tapi yg dimakan pasti ini mulu #nasigorengkampung ..
padahal banyak menu lain, tapi yg dimakan pasti ini mulu #nasigorengkampung ..
 - @baniardhi_brahmaditya_w
@baniardhi_brahmaditya_w
in InstagramInvalid date
 - @mamitakitchen
@mamitakitchen
in InstagramInvalid date
Healthy juice sawi, kedondong, nanas dan lemon 😊 . #healthyfood #healthylife #eathealthy #fruits #food
Healthy juice sawi, kedondong, nanas dan lemon 😊
.
#healthyfood #healthylife #eathealthy #fruits #food
 - @seeppaa
@seeppaa
in InstagramInvalid date
 - @heywiien
@heywiien
in InstagramInvalid date
When the purple looks so sweet 🙊 #coffeetime #coffeelatte #tarolatte #lovepurple
When the purple looks so sweet 🙊
#coffeetime  #coffeelatte #tarolatte #lovepurple

Featured in Journal

5 Restoran di Kuningan City yang Bakalan Bikin Perut Bahagia
Editor's Pick
5 Restoran di Kuningan City yang Bakalan Bikin Perut Bahagia