Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia
49 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Photos

Plaza Senayan, Lantai 2, Jl. Asia Afrika Show Map >
021 57900408
www.bakerzin.co.id
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00 , undefined
Description
Bakerzin is a franchise restaurant from Singapore and owned by Boga Group, a prominent group in the culinary industry which also has several other restaurants like Ten Ten, Paradise Inn, Paradise Dynasty, Pepper Lunch, Sushi Tei, and the new one, Master Wok. Bakerzin has several branches in Jakarta and Surabaya, they offer a casual dining experience with a cozy ambiance. Enjoy your light meal at Bakerzin, choose Caesar Salad at first before you try the main course. There are several main courses that could be an option here, such as Dory Fillet or Meatball Spag-hetti Pasta. This pasta is good because it using the good quality of dory fish. Besides, Bakerzin is also good at serving desserts. If you want a warm dessert with melted chocolate in it, then the Warm Chocolate Cake will be perfect to close your meal at Bakerzin.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
LINE Partner
Parking Area
Take Away
Valet Parking
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Bakerzin

Load placeholder

njepixz the ripper
2 photos32 reviewsOct 14, 2017
suka sama iga bakarnya. tapi sayang sekarang sudah gak ada, dan tastenya skrg berubah gak seenak dulu jika lihat harga yg disodorkan.
Yummy Yippie
67 photos22 reviewsJan 6, 2017
just try their pasta n dessert not the other dish
Karena uda sering banget makan pasta disini dan semuanya enak enak, maka dari itu kita mau cobain makanan lain yaitu Escargot Hmmm.. Sorry to say but escargotnya rada amis dan terlalu asin. Harusnya lebih less asinnya dan diberikan sesuatu agar escargotnya lebih ga amis. Escargot disajikan dengan roti. Roti nya enak loh. Garing banget Sirloin Steak Still keasinan :( dagingnya sebenarnya uda cukup empuk dan juicy tapi saus mushroomnya asin banget. Namun setelah diganti sih ga terlalu asin. Jadi sudah lumayan oke Dory Basil This is the best dish for today. Dori nya ga amis, porsinya juga cukup besar. Yg paling disukai dari dish ini adalah kentang nya yang bener2 crunchy dan tebel banget. Bumbu nya jg pas. Asin manis smua komplit Follow my ig @yummyippie
Vidya Hutagalung
0 photos39 reviewsJan 4, 2017
Good meal, bad service
Meal in bakerzin are undoubful delicious. But unfortunately, the service in Bakerzin Plaza Senayan is bad. The waiters and waitress are unprofessional. I often saw them talking in group, meanwhile the costumers were trying to call them to make other order etc. When I was asking for the bill, I need to wait for almost 15 minutes and asked it to 3 waiters because I waited too long.
@kulinera
in InstagramMar 3, 2017
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Grand Marie Souffle๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜@bakerzinjkt
Jun Ki
154 photos53 reviewsDec 12, 2016
Kangen bgt sm menu lama Bakerzin. Mereka selalu mengeluarkan menu baru biar pelangganny gak bosen. tp skrg entah kenapa liat makan yg skrg gak napsu n biasa aja tidak mengugat selara sy untuk mencoba menu yg baru. vanila Suffle with the raspberry ice cream, opera cake and chocolate kue sus itu favorit bgt buat saya. Tp skrg udh ga ada lg ๐Ÿ˜ญ opera cake c msh ada cm rasany gak seenak dl. ps: foto makann itu menu yg dl2 pny. Semoga Bakerzin bs balikin menu yg dl yaa kangen sm rasa taste enak yg dl mereka pny.
+ 1
Dushant Kalwani
1 photos1 reviewsNov 13, 2016
well food is good . value for money , they need to take care of their service . .

Featured in Articles

5 Dessert Nyentrik untuk Memeriahkan Christmas Dinner
5 Takjil Warna-warni yang Bikin Nggak Sabar Dengar Beduk
Pizza Manis yang Selalu Laris Manis

Featured in Guides

GUIDE
Desserts
GUIDE
Macarons
GUIDE
Western Restaurants

Near Bakerzin

Open in App