Sign In

Search

16 reviews 14
Hours 10:00 - 22:00Closed

About Bakerzin

Bakerzin is a franchise restaurant from Singapore and owned by Boga Group, a prominent group in the culinary industry which also has several other restaurants like Ten Ten, Paradise Inn, Paradise Dynasty, Pepper Lunch, Sushi Tei, and the new one, Master Wok. Bakerzin has several branches in Jakarta and Surabaya, they offer a casual dining experience with a cozy ambiance. Enjoy your light meal at Bakerzin, choose Caesar Salad at first before you try the main course. There are several main courses that could be an option here, such as Dory Fillet or Meatball Spag-hetti Pasta. This pasta is good because it using the good quality of dory fish. Besides, Bakerzin is also good at serving desserts. If you want a warm dessert with melted chocolate in it, then the Warm Chocolate Cake will be perfect to close your meal at Bakerzin.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Take Away
  • Valet Parking
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Smoking Area
Yummy Yippie
Yummy Yippie
Yummy Yippie
0 photos17 reviews
just try their pasta n dessert not the other dish
Karena uda sering banget makan pasta disini dan semuanya enak enak, maka dari itu kita mau cobain makanan lain yaitu Escargot Hmmm.. Sorry to say but escargotnya rada amis dan terlalu asin. Harusnya lebih less asinnya dan diberikan sesuatu agar escargotnya lebih ga amis. Escargot disajikan dengan roti. Roti nya enak loh. Garing banget Sirloin Steak Still keasinan :( dagingnya sebenarnya uda cukup empuk dan juicy tapi saus mushroomnya asin banget. Namun setelah diganti sih ga terlalu asin. Jadi sudah lumayan oke Dory Basil This is the best dish for today. Dori nya ga amis, porsinya juga cukup besar. Yg paling disukai dari dish ini adalah kentang nya yang bener2 crunchy dan tebel banget. Bumbu nya jg pas. Asin manis smua komplit Follow my ig @yummyippie
2 Likes
Vidya Hutagalung
Vidya Hutagalung
Vidya Hutagalung
0 photos39 reviews
Good meal, bad service
Meal in bakerzin are undoubful delicious. But unfortunately, the service in Bakerzin Plaza Senayan is bad. The waiters and waitress are unprofessional. I often saw them talking in group, meanwhile the costumers were trying to call them to make other order etc. When I was asking for the bill, I need to wait for almost 15 minutes and asked it to 3 waiters because I waited too long.
Jun Ki
Jun Ki
Jun Ki
0 photos53 reviews
Kangen bgt sm menu lama Bakerzin. Mereka selalu mengeluarkan menu baru biar pelangganny gak bosen. tp skrg entah kenapa liat makan yg skrg gak napsu n biasa aja tidak mengugat selara sy untuk mencoba menu yg baru. vanila Suffle with the raspberry ice cream, opera cake and chocolate kue sus itu favorit bgt buat saya. Tp skrg udh ga ada lg 😭 opera cake c msh ada cm rasany gak seenak dl. ps: foto makann itu menu yg dl2 pny. Semoga Bakerzin bs balikin menu yg dl yaa kangen sm rasa taste enak yg dl mereka pny.
+1
2 Likes
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/image/data/2017/03/22/eatandtreats_22_3_2017_14_3_25-640x427-s.jpg
Awas, Kelezatan 9 Cheesecake Legit Ini Bisa Buatmu Terbang ke Langit!
https://img.qraved.co/image/data/2017/02/22/ungu_cover-640x426-s.jpg
7 Makanan Ungu Yang Jadi Idola Baru
https://img.qraved.co/image/data/2017/01/23/untitled_1-640x426-s.jpg
Malas Ketemu Bos? Nongkrong Sambil Kerja di Tempat Ini Saja!
Featured in guides
See all guides