Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

25 reviews 86
Hours - Closed
Opening HoursSun - Thu 11:00 - 00:00
Fri - Sat 11:00 - 01:00

About Wilshire restaurant senopati

No plans for the weekend? In desperate need of quality #foodporn to post on your Instagram, thus smiting your frenemies? Rush to Wilshire! The dark wood interiors and crystal lights instantly level up the bistro game. For the food, Wilshire serves California fusion dishes with varied options. Steaks, sandwich, sushi, grilled beef and tiger prawns, garlic noodles and a universe of other certifiably ‘nom’ dishes await. 
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Valet Parking
  • Vegetarian Available
  • Delivery Service
  • Free Wifi
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • VIP Room
BAD SERVICE.Pesanan tidak sesuai order, tapi galakkan servernya. Bahkan server lainnya dan entah itu managernya melihat ke meja kami dengan tatapan yang tidak menyenangkan serta terlihat jelas membicarakan kami. damn it. Food was not great as we expected. TWO THUMBS DOWN
Good steak and better drinks. Would recommend for any occasion: date, meet-up, etc.
+7
6 Likes
@judgebao715_
@judgebao715_
in Instagram
untuk rasa bagi yang menyukai rasa asam pada makanan, nih cocok untuk kalian.. Kalau lidah gua cocoknya makanan asin. Gag cocok sama makanan ini.. "juat review" #food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods
not bad.Wilshire ini decornya lumayan luxe dan elegant, jadi klo mau bikin party or gathering disini pastinya gak malu2in. Waktu itu karena udah makan, saya cuman nge-teh aja disini trus cobain mac-and-cheese for share. Mac & cheese nya disini lumayan enak. Mac& cheese mereka bs pilih yg polos aja, atau pake beef, pork, atau pakai roti. Saya cobain yang polos. Rasa nya not bad sih, kejunya ga terlalu banyak, tapi creamy nya pas jadi ga bikin eneg. untuk porsinya biasa aja ga terlalu besar/kecil. Klo kes... Read more
1 Likes
@marieclaireindonesia
@marieclaireindonesia
in Instagram
Yellow Cloud cocktail and Monkey See, Monkey Do mocktail are ready at @wilshrejkt to refresh your mood after a long day of work 🍷🍹🍸 . . . #cocktails #mocktail #drink #instadrink #foodism #wilshirejakarta #jakarta #lifestyle #marieclaireindonesia
@hungryfever
@hungryfever
in Instagram
Pepper Beef Sirloin Sandwich (IDR 145K) from @wilshirejkt Focacia bread (flat oven-baked Italian bread which is similar in style and texture to pizza doughs) sandwich, containing USDA Prime Sirloin, sautéed mushroom, monterey jack cheese, fried onion rings, mesclun and chips 🍞 . #HungryFever #WilshireJKT . #spoonfeed #eatingfortheinsta #devourpower #foodnetwork #foodiechats #foodieofinstagram #foodielife #foodforfoodies #foodcoma #foodbeast #foodgawker #huffposttaste #foodandwine #thekitchn #likeforlike #PicsOfTheDay #foooodieee #forkfeed #foodporn #leaveboringbehind #featuremeofh #featuremebest #dailyfoodfeed #tryitordiet #seriouseats #eatersannonymous #menwithcuisines #ilovefood
@nadyaputri18
@nadyaputri18
in Instagram
From 15th to 22nd. Never ask for a better person. Thank you for always being here🖤
Good decoration.Rasa makanannya enak dgn penyajian yg baik.. Pelayannya cukup cepat.. Dekorasi dan suasananya nyaman..
Great food and ambience here..
@koromonaito
@koromonaito
in Instagram
Celebrated our anniversary dinner with @khalya.planner yesterday night 🌟 amazed & in loveee by their beautiful decor! 🖤
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/02/14/marta_tjhang_14_2_2017_11_20_6-640x427-t.jpg
8 Makanan Berbau Menyengat yang Digemari Masyarakat
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/02/06/burger_cover-640x426-t.jpg
5 Burger Yang Mesti Kamu Cicipi di Senopati
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/12/28/IMG_0780_1482912659832-640x961-t.jpg
7 Restoran di Jakarta yang Paling Banyak Direservasi Sepanjang Tahun 2016
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall