Photos

Jl. Senopati Raya No. 64 Show Map >
021 7228129
www.wilshire.co.id
Opening Hours
Sun - Thu 11:00 - 00:00 , Fri - Sat 11:00 - 01:00
Description
No plans for the weekend? In desperate need of quality #foodporn to post on your Instagram, thus smiting your frenemies? Rush to Wilshire! The dark wood interiors and crystal lights instantly level up the bistro game. For the food, Wilshire serves California fusion dishes with varied options. Steaks, sandwich, sushi, grilled beef and tiger prawns, garlic noodles and a universe of other certifiably ‘nom’ dishes await. 
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Power Plug
Take Away
Valet Parking
Vegetarian Available
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Wilshire Restaurant

Load placeholder

Laurensia Saraswati
0 photos1 reviewsOct 9, 2017
Great food and ambience here..
@judgebao715_
in InstagramSep 21, 2017
untuk rasa bagi yang menyukai rasa asam pada makanan, nih cocok untuk kalian.. Kalau lidah gua cocoknya makanan asin. Gag cocok sama makanan ini.. "juat review" #food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods
Anastasia Lim
0 photos8 reviewsJan 7, 2017
BAD SERVICE
Pesanan tidak sesuai order, tapi galakkan servernya. Bahkan server lainnya dan entah itu managernya melihat ke meja kami dengan tatapan yang tidak menyenangkan serta terlihat jelas membicarakan kami. damn it. Food was not great as we expected. TWO THUMBS DOWN
@nadyaputri18
in InstagramSep 18, 2017
From 15th to 22nd. Never ask for a better person. Thank you for always being here🖤
Marco Avila
42 photos13 reviewsDec 8, 2016
Good steak and better drinks. Would recommend for any occasion: date, meet-up, etc.
+ 2
@marieclaireindonesia
in InstagramSep 14, 2017
Yellow Cloud cocktail and Monkey See, Monkey Do mocktail are ready at @wilshrejkt to refresh your mood after a long day of work 🍷🍹🍸 . . . #cocktails #mocktail #drink #instadrink #foodism #wilshirejakarta #jakarta #lifestyle #marieclaireindonesia
Clarein
359 photos158 reviewsAug 6, 2016
not bad
Wilshire ini decornya lumayan luxe dan elegant, jadi klo mau bikin party or gathering disini pastinya gak malu2in. Waktu itu karena udah makan, saya cuman nge-teh aja disini trus cobain mac-and-cheese for share. Mac & cheese nya disini lumayan enak. Mac& cheese mereka bs pilih yg polos aja, atau pake beef, pork, atau pakai roti. Saya cobain yang polos. Rasa nya not bad sih, kejunya ga terlalu banyak, tapi creamy nya pas jadi ga bikin eneg. untuk porsinya biasa aja ga terlalu besar/kecil. Klo kesini lagi saya mau coba menu lainnya :)
@koromonaito
in InstagramSep 13, 2017
Celebrated our anniversary dinner with @khalya.planner yesterday night 🌟 amazed & in loveee by their beautiful decor! 🖤
Hertha Christabelle
8 photos23 reviewsJun 24, 2016
Good decoration
Rasa makanannya enak dgn penyajian yg baik.. Pelayannya cukup cepat.. Dekorasi dan suasananya nyaman..
@hungryfever
in InstagramMar 22, 2017
Pepper Beef Sirloin Sandwich (IDR 145K) from @wilshirejkt Focacia bread (flat oven-baked Italian bread which is similar in style and texture to pizza doughs) sandwich, containing USDA Prime Sirloin, sautéed mushroom, monterey jack cheese, fried onion rings, mesclun and chips 🍞 . #HungryFever #WilshireJKT . #spoonfeed #eatingfortheinsta #devourpower #foodnetwork #foodiechats #foodieofinstagram #foodielife #foodforfoodies #foodcoma #foodbeast #foodgawker #huffposttaste #foodandwine #thekitchn #likeforlike #PicsOfTheDay #foooodieee #forkfeed #foodporn #leaveboringbehind #featuremeofh #featuremebest #dailyfoodfeed #tryitordiet #seriouseats #eatersannonymous #menwithcuisines #ilovefood

Featured in Articles

8 Makanan Berbau Menyengat yang Digemari Masyarakat
5 Burger Yang Mesti Kamu Cicipi di Senopati
7 Restoran di Jakarta yang Paling Banyak Direservasi Sepanjang Tahun 2016

Featured in Guides

GUIDE
Romantic Restaurants
GUIDE
Western Restaurants

Near Wilshire Restaurant

Open in App