Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Walking Drums - banner 0Walking Drums - banner 1Walking Drums - banner 2

Walking Drums

4.57 reviews
Coffee & Tea • Blok M • Below 100K
OPEN NOW Today 07:00 - 24:00
Opening Hours
Monday07:00 - 23:00
Tuesday07:00 - 23:00
Wednesday07:00 - 23:00
Thursday07:00 - 23:00
Friday07:00 - 00:00
Saturday07:00 - 00:00
Sunday07:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Walking Drums

Walking Drums - menu 0
Walking Drums - menu 1
Walking Drums - menu 2

Photos of Walking Drums

 Walking Drums Karina Marpaung 673971
 Walking Drums Deasy Lim 662543
 Walking Drums Deasy Lim 662542
 Walking Drums Deasy Lim 662541
 Walking Drums Deasy Lim 662540
Services
book-online
take-away
free-wifi
halal
outdoor-seats
smoking-area

Reviews of Walking Drums

5
4
3
2
1
4.5
7 ratings
 - Sharima Umaya
Sharima Umaya
1 photo1 reviewMay 23, 2018
8 Promo Berbuka Puasa yang Tak Boleh Dilewatkan di Ibu Kota
The annual iftar event from The Walking Drums is back! Berlangsung dari 18 Mei-13 Juni, kamu bisa menikmati all you can eat berbagai macam menu dari The Walking Drums sambil melihat indahnya bintang di malam hari.
<i>The annual iftar event from The Walking Drums is back! </i>
Berlangsung dari 18 Mei-13 Juni, kamu bisa menikmati  <i>all you can eat </i>berbagai macam menu dari The Walking Drums sambil melihat indahnya bintang di malam hari.
 - William Wijaya
William Wijaya
0 photo1 reviewApr 5, 2018
Awesome place to hang out
Love this place and the foods are nice. It connects to patiunus basketball and futsal
 - Dinda Putri
Dinda Putri
2 photos1 reviewFeb 9, 2018
Amazing view
Untuk segi rasa kopi enak banget bikin balik lagi Manual brewnya juga enak Kalau kesini ngingetin sama selasar sunaryo di bandung Untuk panacottanya lumayan Dijamin betah dan bakal balik lagi kesini Toiletnya juga bersih Staff nya ramah ramah Recomended 👍🏻💯
Untuk segi rasa kopi enak banget bikin balik lagi 
Manual brewnya juga enak 
Kalau kesini ngingetin sama selasar sunaryo di bandung 
Untuk panacottanya lumayan 
Dijamin betah dan bakal balik lagi kesini 
Toiletnya juga bersih 
Staff nya ramah ramah 
Recomended 👍🏻💯
Untuk segi rasa kopi enak banget bikin balik lagi 
Manual brewnya juga enak 
Kalau kesini ngingetin sama selasar sunaryo di bandung 
Untuk panacottanya lumayan 
Dijamin betah dan bakal balik lagi kesini 
Toiletnya juga bersih 
Staff nya ramah ramah 
Recomended 👍🏻💯
 - Andi Marsali
Andi Marsali
4 photos1 reviewDec 28, 2017
Nice and peaceful place for brunch
Looking for a brunch with family? Walking drums is perfect for you.
Looking for a brunch with family? Walking drums is perfect for you.
Looking for a brunch with family? Walking drums is perfect for you.
Looking for a brunch with family? Walking drums is perfect for you.
Looking for a brunch with family? Walking drums is perfect for you.
 - Faisal Wibowo
Faisal Wibowo
1 photo1 reviewNov 19, 2016
Nice Stuff
Nice cakes, nice drinks (especially that white smoothie), nice simplistic ambience, nice fast wi-fi too. Only several things to be frowned about: reservation system is unsuitable for such a small restaurant and the price is a bit steep too.
Nice cakes, nice drinks (especially that white smoothie), nice simplistic ambience, nice fast wi-fi too. Only several things to be frowned about: reservation system is unsuitable for such a small restaurant and the price is a bit steep too.
 - Mia Subiakto
Mia Subiakto
1 photo1 reviewOct 22, 2016
pertama dateng langsung suka ama tempatnya... makanannnya... suasanananya... harganya.... semuanya deh... tadi makan pesen nasi daun cuma hitam, enak banget 👍😍 porsinya pas, ga ngenyangin tp mantep diperut👍👍 trus nyemil pao japanese - sejenis burger gitu tp rotinya pake bakpao, dagingnya pake bumbu saos jepang, sukaaaaaa..... tapi sayang banget ga sempet foto karena nyampe situ udah malem...dpt kursi diluar pula.... jd ga bisa foto2... remeng2 kan... pengin balik lagi deh 😍😍😍
pertama dateng langsung suka ama tempatnya... makanannnya... suasanananya... harganya.... semuanya deh... tadi makan pesen nasi daun cuma hitam, enak banget 👍😍 porsinya pas, ga ngenyangin tp mantep diperut👍👍 trus nyemil pao japanese - sejenis burger gitu tp rotinya pake bakpao, dagingnya pake bumbu saos jepang, sukaaaaaa..... tapi sayang banget ga sempet foto karena nyampe situ udah malem...dpt kursi diluar pula.... jd ga bisa foto2... remeng2 kan... pengin balik lagi deh 😍😍😍

Featured in Journal

5 Cumi Hitam yang Bikin Ngiler Seketika
Editor's Pick
5 Cumi Hitam yang Bikin Ngiler Seketika
5 Salted Egg Pasta yang Wajib Kamu Coba di Jakarta
Editor's Pick
5 Salted Egg Pasta yang Wajib Kamu Coba di Jakarta
5 Cumi Hitam di Jakarta yang Gokil Enaknya
Editor's Pick
5 Cumi Hitam di Jakarta yang Gokil Enaknya

Featured in Guides

Best Restaurants In Blok M
GUIDE
Best Restaurants In Blok M