Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Toriki Tokyo - banner 0Toriki Tokyo - banner 1

Toriki Tokyo

4.19 reviews
Japanese • Central Park Mall • Tanjung Duren • Below 100K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Toriki Tokyo

Central Park, Lantai Lower Ground, Jl. Letjen. S. Parman Kav. 28Show In Google Maps >
Services
Take Away
Casual Dining

Reviews of Toriki Tokyo

5
4
3
2
1
4.1
9 ratings
 - @onegirlthousandfoods
@onegirlthousandfoods
in InstagramApr 6, 2020
Just found this Japanese yakitori in Central Park Mall, and here is : 🍴 Set D Menu : 2 chicken, 1 tontoro pork, 1 chicken skin 💰 IDR 49.000 . My favorite is.... the crispy chicken skin 🍢 . It comes with japanese rice & seaweed that's very delicate & tasty. . They have lots of variation such as chicken balls, pork belly and pork bacon with enokis. Will definitely come back to try 'em all. 👻
Just found this Japanese yakitori in Central Park Mall, and here is :
🍴 Set D Menu : 2 chicken, 1 tontoro pork, 1 chicken skin
💰 IDR 49.000
.
My favorite is.... the crispy chicken skin 🍢
.
It comes with japanese rice & seaweed that's very delicate & tasty.
.
They have lots of variation such as chicken balls, pork belly and pork bacon with enokis.
Will definitely come back to try 'em all. 👻
Just found this Japanese yakitori in Central Park Mall, and here is :
🍴 Set D Menu : 2 chicken, 1 tontoro pork, 1 chicken skin
💰 IDR 49.000
.
My favorite is.... the crispy chicken skin 🍢
.
It comes with japanese rice & seaweed that's very delicate & tasty.
.
They have lots of variation such as chicken balls, pork belly and pork bacon with enokis.
Will definitely come back to try 'em all. 👻
Just found this Japanese yakitori in Central Park Mall, and here is :
🍴 Set D Menu : 2 chicken, 1 tontoro pork, 1 chicken skin
💰 IDR 49.000
.
My favorite is.... the crispy chicken skin 🍢
.
It comes with japanese rice & seaweed that's very delicate & tasty.
.
They have lots of variation such as chicken balls, pork belly and pork bacon with enokis.
Will definitely come back to try 'em all. 👻
 - @angel.indriani
@angel.indriani
in InstagramApr 6, 2020
Was trying these when they had promo "IDR1.000/stick" and the verdict: the meat is very thick and juicy, not like other certain yakitori brand. 😅 I wouldn't mind to pay the original price to eat this again.
Was trying these when they had promo "IDR1.000/stick" and the verdict: the meat is very thick and juicy, not like other certain yakitori brand. 😅 I wouldn't mind to pay the original price to eat this again.
 - @doyanmakan_jajan
@doyanmakan_jajan
in InstagramApr 6, 2020
Tori-ki Set A 38k (notax) Rate 3/5 Dan akhirnyaa cobain juga ini makanan jepang yg bernuansa satay2an. Aku gak terlalu doyan sebenernya makanan berat yg terlalu manis walaupun doyan ngedessert ya 😅 Ini agak manis karna nasinya disiram dengan sauce manis untuk satay2anny kurang asin lebih dominan ke manis untuk Tori-ki Penyajian terkesan biasa banget yah sesuai sama harga nya, tadinya mikir penyajiannya lebih kayak mau bikin foodstreet di dalam mall gitu kali yahh? 😂 Hal yg lupa di tanyain soal kemasan sih gak tau juga kemasannya ini langsung di buang/ cuci trus jual lagi ya? Kalau sumpit n sendok sepertinya sekali pake. #foodblogger #makananhits #japanesefood #foodporn #foodie #foodlover #satay #makananjepang #foodlover #foodlovers #dietalwaysstartfromtomorrow #cheatday #hobimakan #sukamakan #sukanyemil #doyanmakan #doyanjajan #makanyuk
Tori-ki 
Set A 38k (notax)
Rate 3/5
Dan akhirnyaa cobain juga ini makanan jepang yg bernuansa satay2an.
Aku gak terlalu doyan sebenernya makanan berat yg terlalu manis walaupun doyan ngedessert ya 😅
Ini agak manis karna nasinya disiram dengan sauce manis untuk satay2anny kurang asin lebih dominan ke manis untuk Tori-ki
Penyajian terkesan biasa banget yah sesuai sama harga nya, tadinya mikir penyajiannya lebih kayak mau bikin foodstreet di dalam mall gitu kali yahh? 😂 
Hal yg lupa di tanyain soal kemasan sih gak tau juga kemasannya ini langsung di buang/ cuci trus jual lagi ya? Kalau sumpit n sendok sepertinya sekali pake.

#foodblogger #makananhits #japanesefood #foodporn #foodie #foodlover #satay #makananjepang #foodlover #foodlovers #dietalwaysstartfromtomorrow #cheatday #hobimakan #sukamakan #sukanyemil #doyanmakan #doyanjajan #makanyuk
 - @shecreatbelly
@shecreatbelly
in InstagramApr 6, 2020
Uda pada cobain Sate Jepang a.k.a Yakitori @toriki_tokyo belom gaisss? Cuma Rp 1.000/tusuk nih di @toriki_tokyo 📍Central Park Mall LG Floor (opposite to llaollao) Buruan besok udah terakhir bgt 😁 #shecreatbelly . Caranya gampang banget nih! Ikutin langkah di bawah ini: . 1. Repost Foto ini, Berikan Caption sama seperti Post ini 2. Follow account Instagram @toriki_tokyo 3. Mention @shecreatbelly 4. Tag sebanyak-banyaknya teman, keluarga, sahabatmu dalam postingan ini (Minimal 5 orang) 5. Tunjukan ke kasir Tori-ki & dapatkan promosi tersebut . Valid from: 17-23 July 2017 Don't miss it! T&C apply* . #torikitokyo same group with #llaollao
Uda pada cobain Sate Jepang a.k.a Yakitori @toriki_tokyo belom gaisss?
Cuma Rp 1.000/tusuk nih di @toriki_tokyo
📍Central Park Mall LG Floor
(opposite to llaollao)
Buruan besok udah terakhir bgt 😁 #shecreatbelly
.
Caranya gampang banget nih!
Ikutin langkah di bawah ini:
.
1. Repost Foto ini, Berikan Caption sama seperti Post ini
2. Follow account Instagram @toriki_tokyo
3. Mention @shecreatbelly
4. Tag sebanyak-banyaknya teman, keluarga, sahabatmu dalam postingan ini
(Minimal 5 orang)
5. Tunjukan ke kasir Tori-ki & dapatkan promosi tersebut
.
Valid from: 17-23 July 2017
Don't miss it!
T&C apply*
.
#torikitokyo same group with #llaollao
 - @harvi_food
@harvi_food
in InstagramApr 6, 2020
😋
😋
 - @jktinstafood
@jktinstafood
in InstagramApr 6, 2020
Sate Jepang a.k.a Yakitori cuma Rp 1.000/tusuk??? . Yes! Cuma di @toriki_tokyo 📍Central Park Mall LG Floor (opposite to llaollao) . Caranya gampang banget nih! Ikutin langkah di bawah ini : . 1. Repost Foto ini, Berikan Caption sama seperti Post ini 2. Follow account instagram @toriki_tokyo 3. Mention @jktinstafood 4. Tag sebanyak - banyaknya teman, keluarga, sahabat mu dalam postingan ini. (Minimal 5 orang) 5. Tunjukan ke kasir Tori-ki & dapatkan promosi tersebut. . Valid from : 17-23 July 2017 Don't miss it! t&c apply . #torikitokyo same group with llaollao . . #jktinstafood
Sate Jepang a.k.a Yakitori cuma Rp 1.000/tusuk???
.
Yes! Cuma di @toriki_tokyo
📍Central Park Mall
LG Floor (opposite to llaollao)
.
Caranya gampang banget nih!
Ikutin langkah di bawah ini :
.
1. Repost Foto ini, Berikan Caption sama seperti Post ini
2. Follow account instagram @toriki_tokyo
3. Mention @jktinstafood
4. Tag sebanyak - banyaknya teman, keluarga, sahabat mu dalam postingan ini. (Minimal 5 orang)
5. Tunjukan ke kasir Tori-ki & dapatkan promosi tersebut.
.
Valid from : 17-23 July 2017
Don't miss it!
t&c apply
.
#torikitokyo same group with llaollao
.
.
#jktinstafood