Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Sumoboo - banner 0Sumoboo - banner 1Sumoboo - banner 2

Sumoboo

4.08 reviews
Desserts • Plaza Indonesia • Thamrin • Below 100K
PERMANENTLY CLOSED
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of Sumoboo

Plaza Indonesia, Lantai Lower Ground, Jl. MH. ThamrinShow In Google Maps >
Services
free-wifi
halal
take-away

Reviews of Sumoboo

5
4
3
2
1
4.0
8 ratings
 - @qraved
@qraved
in InstagramOct 25, 2020
Yang satu ini enak nih buat nyegerin tenggorokan. Apalagi nutella bomb-nya yang jadi favoritnya banyak orang. -- Taken by @eatandjournal / Location: @sumo_boo • • Mau makan enak? Download aplikasi terbaru Qraved! Cek link di bio Instagram kita ya! • • • #eeeeeeats #tastespotting #foodgawker #food #instafood #feedfeed #buzzfeedfood #buzzfeast #starvingtime #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodie #food #qraved #lifeistasty #jktfood
Yang satu ini enak nih buat nyegerin tenggorokan. Apalagi nutella bomb-nya yang jadi favoritnya banyak orang. -- Taken by @eatandjournal / Location: @sumo_boo •
•
Mau makan enak? Download aplikasi terbaru Qraved! Cek link di bio Instagram kita ya!
•
•
•
#eeeeeeats #tastespotting #foodgawker #food #instafood #feedfeed #buzzfeedfood #buzzfeast #starvingtime #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodie #food #qraved #lifeistasty #jktfood
 - @devinjimie
@devinjimie
in InstagramOct 25, 2020
All time fave menu from @sumo_boo . . . Boo! Matcha with Choco Ice cream 📍SumoBoo (multiple outlet) 💰35000 #craveitraveit
All time fave menu from @sumo_boo .
.
.
Boo! Matcha with Choco Ice cream
📍SumoBoo (multiple outlet)
💰35000
#craveitraveit
 - @kenyangtapimakan
@kenyangtapimakan
in InstagramOct 25, 2020
Hayo tebak, sumo...sumo apa ya boo??? Jawabannya ya @sumo_boo ,hahaha *krikkrik oke, ga kaya barusan, yg ini emang garing2 seger gimana gitu, mixed pudding dengan ice krim plus almond...beeuuh, yang pasti sore2 panas begini jadi ga berasa kalo kamu makan ini ~ Sumoboo Mixed pudding no.6 Rp 37.000 ~ #kenyangtapimakan #icecream #sumoboo #food #fresh #makan #foodie #jktfooddestination #kenyangtapimakan #sumobo #icecream #matcha #makan #dessert #kupingbisadimakan #hidungmatamulut #jugabisa #dessertmatcha #matchalovers #esserut #anakjajan #eatandtreats #wethefoddies #makanyuk #yukmakan
Hayo tebak, sumo...sumo apa ya boo??? Jawabannya ya @sumo_boo ,hahaha *krikkrik oke, ga kaya barusan, yg ini emang garing2 seger gimana gitu, mixed pudding dengan ice krim plus almond...beeuuh, yang pasti sore2 panas begini jadi ga berasa kalo kamu makan ini
~
Sumoboo
Mixed pudding no.6
Rp 37.000
~
#kenyangtapimakan #icecream #sumoboo #food #fresh #makan #foodie #jktfooddestination #kenyangtapimakan #sumobo #icecream #matcha #makan #dessert #kupingbisadimakan #hidungmatamulut #jugabisa #dessertmatcha #matchalovers #esserut #anakjajan #eatandtreats #wethefoddies #makanyuk #yukmakan
 - @qraved
@qraved
in InstagramOct 25, 2020
Ada yang udah pernah coba menu ini di @sumo_boo ? THIZ IZ NUTELLA BOMB denger" ini menu paling dabest dari sumoboo😎 wajib cobain ! #lifeistasty thank you @feline.dgaf
Ada yang udah pernah coba menu ini di @sumo_boo ? THIZ IZ NUTELLA BOMB denger" ini menu paling dabest dari sumoboo😎 wajib cobain ! #lifeistasty 
thank you @feline.dgaf
 - @qraved
@qraved
in InstagramOct 25, 2020
Nutella Bomb // great pic by @peterrpen. Restaurant: Sumoboo. Address: Ruko Crown Golf, Blok D, Bukit Golf Mediterania, Jl. Marina Indah Raya, Pantai Indah Kapuk, Jakarta. Follow us on twitter.com/qraved and facebook.com/qraved. Tag us to your food photos to get your pictures featured on our instagram account! #jakarta #jakartaculinary #jakartakuliner #jakartafood #fooddirectory #qraved #foodgram #kuliner #indonesiakuliner #instagenic #foodphotography #foodies #indonesiafoodies #foodiesindonesia #foodporn #indonesia #foody #delicious #instafood #picoftheday #photooftheday #indonesianfood #masakanindonesia
Nutella Bomb // great pic by @peterrpen.

Restaurant: Sumoboo.
Address: Ruko Crown Golf, Blok D, Bukit Golf Mediterania, Jl. Marina Indah Raya, Pantai Indah Kapuk, Jakarta.

Follow us on twitter.com/qraved and facebook.com/qraved.

Tag us to your food photos to get your pictures featured on our instagram account!
#jakarta #jakartaculinary #jakartakuliner #jakartafood #fooddirectory #qraved #foodgram #kuliner #indonesiakuliner #instagenic #foodphotography #foodies #indonesiafoodies #foodiesindonesia #foodporn #indonesia #foody #delicious #instafood #picoftheday #photooftheday #indonesianfood #masakanindonesia

Featured in Journal

5 Dessert Ovomaltine di Jakarta yang Lelehannya Susah Ditolak
Editor's Pick
5 Dessert Ovomaltine di Jakarta yang Lelehannya Susah Ditolak

Featured in Guides

Dessert & Bakery: Plaza Indonesia
GUIDE
Dessert & Bakery: Plaza Indonesia