18 reviews
Hours 10:00 - 22:00Open Now

Photos

Pejaten Village, Lantai 1, Jl. Warung Jati Barat Show Map >
021 7814860
www.steak21.com
Opening Hours
Mon - Sun 10:00 - 22:00 , undefined
Description
You will always got the best taste of steak because Steak 21 served it all with hot plate so don't you worry about talking too much while eating, your steak will remain hot. Affordable price, good taste.
Services
AC
Accept Credit Cards
Live Sports Broadcast
Parking Area
Valet Parking
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Steak 21

Load placeholder

Ody Kidos
421 photos121 reviewsOct 12, 2016
Good Service and Food
Disini tempatnya cukup nyaman, bersih, dan pelayanannya juga bagus. Waiter/ressnya yang ramah jadi nilai plus juga. Tadinya punya ekspektasi Wagyu yang enak banget, ternyata pas cobain cuma enak aja. So far so good, not overcook, jadi gak nyesel makan disini.
@indahksari
in InstagramJan 21, 2017
@nissaroskhayani
in InstagramJan 7, 2016
Sirloin steak, welcome to my tummy! 😋 Makannya pake mashed potato dan ditutup sama banana split for dessert... Heaven! 😍🙈 #foodgasm #foodstagram #happytummy
@nadiarahmitha
in InstagramDec 24, 2015
Banana Split Without Banana 😂😚
@rifrachman
in InstagramDec 20, 2015
Ini mantap niih saladnya,ade @ghadizaaulia kita bikin kaka @nurulsucinabilah ngeces....
@farrachfresty
in InstagramOct 29, 2015

Near Steak 21

Open in App