Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
St. Marc Cafe - banner 0St. Marc Cafe - banner 1St. Marc Cafe - banner 2

St. Marc Cafe

4.34 reviews
Desserts • Neo Soho Mall • Tanjung Duren • Below 100K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of St. Marc Cafe

 St. Marc Cafe Felix Juwono 641047
 St. Marc Cafe Felix Juwono 641046
 St. Marc Cafe Karina Marpaung 624322
Neo SOHO Mall, Lantai 1, Jl. Letjen. S. ParmanShow In Google Maps >
Services
Book Online
Take Away
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of St. Marc Cafe

5
4
3
2
1
4.3
4 ratings
 - Felix Juwono
Felix Juwono
2 photos1 reviewJun 5, 2018
Dessert to Chill in mall
well, to be honest from the name, store ini emang spesialis di dessert, selain chococro nya yang terkenal kalo disenayan, yang di Neo Soho cuma ngejual beverages dan eskrim nya, yang gw pesen ini ChocoBerry & Kyoto Delight, susunya brasa banget dan buahnya juga segeerr, fresh lah pokoknya! pas buat relax abis jalan di mall
well, to be honest from the name, store ini emang spesialis di dessert, selain chococro nya yang terkenal kalo disenayan, yang di Neo Soho cuma ngejual beverages dan eskrim nya, yang gw pesen ini ChocoBerry & Kyoto Delight, susunya brasa banget dan buahnya juga segeerr, fresh lah pokoknya! pas buat relax abis jalan di mall
well, to be honest from the name, store ini emang spesialis di dessert, selain chococro nya yang terkenal kalo disenayan, yang di Neo Soho cuma ngejual beverages dan eskrim nya, yang gw pesen ini ChocoBerry & Kyoto Delight, susunya brasa banget dan buahnya juga segeerr, fresh lah pokoknya! pas buat relax abis jalan di mall
 - Merry Tan
Merry Tan
1 photo1 reviewJun 11, 2017
THE MANGOOOOOOOES!
So happy that they still give us 50% disc by showing our student card :))) so I ordered the Mango Fantasy in here (cost about 67-69k I forgot the exactly price), whiches I just had to paid the half price WOHOOO Love everything about this dessert! The ice cream, the mangoes slice, the mango sauce. All is YUMM! Worth it bangett tapi kalo lagi discount ya lol, karna kalo ga discount jd nya mahal bangett cuma buat icecream kayak gini :( Dan gw iseng nanya ke mbak nya tentang promo ini, and she said that blm ada rencana sampe kapan promo ini bakal selesai katanya. Aneh juga sih but SO WHATT mumpung masih ada trs promo nya sokk atuh dicoba aja hihi
So happy that they still give us 50% disc by showing our student card :))) so I ordered the Mango Fantasy in here (cost about 67-69k I forgot the exactly price), whiches I just had to paid the half price WOHOOO

Love everything about this dessert! The ice cream, the mangoes slice, the mango sauce. All is YUMM! 

Worth it bangett tapi kalo lagi discount ya lol, karna kalo ga discount jd nya mahal bangett cuma buat icecream kayak gini :( 

Dan gw iseng nanya ke mbak nya tentang promo ini, and she said that blm ada rencana sampe kapan promo ini bakal selesai katanya. Aneh juga sih but SO WHATT mumpung masih ada trs promo nya sokk atuh dicoba aja hihi
 - @urbanouteaters
@urbanouteaters
in InstagramInvalid date
No matter who you voted for, Ice cream makes everything better 😁🥐🍦Happy Election Day, foodies! • • • • • #urbanouteaters #electionday #urbanouteatersjkt #restaurantreview #stmarccafejkt #chococroid @chococroid #pondokindahmall #indonesianfoodblogger #foodblog #instadaily #instafood #foodstagram #pilkadadki
No matter who you voted for, Ice cream makes everything better 😁🥐🍦Happy Election Day, foodies! •
•
•
•
•
#urbanouteaters #electionday #urbanouteatersjkt #restaurantreview #stmarccafejkt #chococroid @chococroid #pondokindahmall #indonesianfoodblogger #foodblog #instadaily #instafood #foodstagram #pilkadadki
 - @eatandcapture
@eatandcapture
in InstagramInvalid date
SNACK time!!! Just to remind you the crunchiness yet buttery croissant with generous chocolate filling of @chococroid !! 😍 Haven't tried it? You really have to!!! #eatandcapture #mytablefoods #chococro #stmarccafe
SNACK time!!! Just to remind you the crunchiness yet buttery croissant with generous chocolate filling of @chococroid !! 😍 

Haven't tried it? You really have to!!! #eatandcapture #mytablefoods #chococro #stmarccafe

Featured in Journal

6 Spot Ngemil Enak 50 Ribuan di Neo Soho
Editor's Pick
6 Spot Ngemil Enak 50 Ribuan di Neo Soho
Jalan-Jalan di Neo SOHO Mall Bakal Makin Seru dengan 6 Camilan Hits Ini
Editor's Pick
Jalan-Jalan di Neo SOHO Mall Bakal Makin Seru dengan 6 Camilan Hits Ini
7 Makanan Lezat yang Wajib Kamu Coba di Neo Soho Mall
Food For Fun
7 Makanan Lezat yang Wajib Kamu Coba di Neo Soho Mall
St. Marc Café Official Account
Follow