Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
So Fashion - banner 0So Fashion - banner 1

So Fashion

3.04 reviews
Coffee & Tea • Mall Taman Anggrek • Tanjung Duren • Below 100K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of So Fashion

Mall Taman Anggrek, Lantai 2, Jl. Letjen S. ParmanShow In Google Maps >
Services
free-wifi
halal
book-online
take-away

Reviews of So Fashion

5
4
3
2
1
3.0
4 ratings
 - zahra putri
zahra putri
0 photo1 reviewMay 9, 2019
 - Paulina Monika
Paulina Monika
9 photos1 reviewOct 16, 2018
So Fashion Cafe Jakarta
Yuhuuu, just spot newly opened cafe located at Mal Taman Anggrek's 2nd floor. The same owner who opened the shop in Taiwan has opened the same quality in Indonesia.  SO FASHION CAFE was totally eye catching when we passed it last week. Every corner was so feminime and instagramable for the cafe. We were ordered CHICKEN PARMIGIANA (IDR 75,000) and PASSION OLIO PRAWN (IDR 68,000) for our breakfast. Both of pasta have similiar tastes with another place that offering pasta on their menu. The chicken parmigiana consist of fettuccine, podomoro sauce, garlic crumbs, parmesan, fried chicken pesto and prezzemolo. Meanwhile, the other one was consist of angel hair, king prawn, chilli flakes, parmesan, garlic crumbs, basil and prezzemolo.  For me personally, i prefer the passion olio prawn because i do not like tomato sauce that be found on Chicken Parmigiana. Afterall, everything is depends on your appetite. And for the beverage, we have MOODS MARSHMALLOW MINT CHOCOLATE (IDR 43,000) and COTTON CANDY BUBBLE GUM (IDR 65,000) for the beverages. For hot chocolate not only looks cute but the mint flavor in the drink makes the chocolate drink tastes so good. I would definitely order this hot chocolate again. A little dissapointing for their cotton candy bubble gum because it contains too much ice so we could not really feel the bubble gum flavor. Keep improving SO FASHION CAFE :D .
Yuhuuu, just spot newly opened cafe located at Mal Taman Anggrek's 2nd floor. The same owner who opened the shop in Taiwan has opened the same quality in Indonesia.  SO FASHION CAFE was totally eye catching when we passed it last week. Every corner was so feminime and instagramable for the cafe.

We were ordered CHICKEN PARMIGIANA (IDR 75,000) and PASSION OLIO PRAWN (IDR 68,000) for our breakfast. Both of pasta have similiar tastes with another place that offering pasta on their menu. The chicken parmigiana consist of fettuccine, podomoro sauce, garlic crumbs, parmesan, fried chicken pesto and prezzemolo. Meanwhile, the other one was consist of angel hair, king prawn, chilli flakes, parmesan, garlic crumbs, basil and prezzemolo.  For me personally, i prefer the passion olio prawn because i do not like tomato sauce that be found on Chicken Parmigiana. Afterall, everything is depends on your appetite.

And for the beverage, we have MOODS MARSHMALLOW MINT CHOCOLATE (IDR 43,000) and COTTON CANDY BUBBLE GUM (IDR 65,000) for the beverages. For hot chocolate not only looks cute but the mint flavor in the drink makes the chocolate drink tastes so good. I would definitely order this hot chocolate again. A little dissapointing for their cotton candy bubble gum because it contains too much ice so we could not really feel the bubble gum flavor. Keep improving SO FASHION CAFE :D .
Yuhuuu, just spot newly opened cafe located at Mal Taman Anggrek's 2nd floor. The same owner who opened the shop in Taiwan has opened the same quality in Indonesia.  SO FASHION CAFE was totally eye catching when we passed it last week. Every corner was so feminime and instagramable for the cafe.

We were ordered CHICKEN PARMIGIANA (IDR 75,000) and PASSION OLIO PRAWN (IDR 68,000) for our breakfast. Both of pasta have similiar tastes with another place that offering pasta on their menu. The chicken parmigiana consist of fettuccine, podomoro sauce, garlic crumbs, parmesan, fried chicken pesto and prezzemolo. Meanwhile, the other one was consist of angel hair, king prawn, chilli flakes, parmesan, garlic crumbs, basil and prezzemolo.  For me personally, i prefer the passion olio prawn because i do not like tomato sauce that be found on Chicken Parmigiana. Afterall, everything is depends on your appetite.

And for the beverage, we have MOODS MARSHMALLOW MINT CHOCOLATE (IDR 43,000) and COTTON CANDY BUBBLE GUM (IDR 65,000) for the beverages. For hot chocolate not only looks cute but the mint flavor in the drink makes the chocolate drink tastes so good. I would definitely order this hot chocolate again. A little dissapointing for their cotton candy bubble gum because it contains too much ice so we could not really feel the bubble gum flavor. Keep improving SO FASHION CAFE :D .
Yuhuuu, just spot newly opened cafe located at Mal Taman Anggrek's 2nd floor. The same owner who opened the shop in Taiwan has opened the same quality in Indonesia.  SO FASHION CAFE was totally eye catching when we passed it last week. Every corner was so feminime and instagramable for the cafe.

We were ordered CHICKEN PARMIGIANA (IDR 75,000) and PASSION OLIO PRAWN (IDR 68,000) for our breakfast. Both of pasta have similiar tastes with another place that offering pasta on their menu. The chicken parmigiana consist of fettuccine, podomoro sauce, garlic crumbs, parmesan, fried chicken pesto and prezzemolo. Meanwhile, the other one was consist of angel hair, king prawn, chilli flakes, parmesan, garlic crumbs, basil and prezzemolo.  For me personally, i prefer the passion olio prawn because i do not like tomato sauce that be found on Chicken Parmigiana. Afterall, everything is depends on your appetite.

And for the beverage, we have MOODS MARSHMALLOW MINT CHOCOLATE (IDR 43,000) and COTTON CANDY BUBBLE GUM (IDR 65,000) for the beverages. For hot chocolate not only looks cute but the mint flavor in the drink makes the chocolate drink tastes so good. I would definitely order this hot chocolate again. A little dissapointing for their cotton candy bubble gum because it contains too much ice so we could not really feel the bubble gum flavor. Keep improving SO FASHION CAFE :D .
Yuhuuu, just spot newly opened cafe located at Mal Taman Anggrek's 2nd floor. The same owner who opened the shop in Taiwan has opened the same quality in Indonesia.  SO FASHION CAFE was totally eye catching when we passed it last week. Every corner was so feminime and instagramable for the cafe.

We were ordered CHICKEN PARMIGIANA (IDR 75,000) and PASSION OLIO PRAWN (IDR 68,000) for our breakfast. Both of pasta have similiar tastes with another place that offering pasta on their menu. The chicken parmigiana consist of fettuccine, podomoro sauce, garlic crumbs, parmesan, fried chicken pesto and prezzemolo. Meanwhile, the other one was consist of angel hair, king prawn, chilli flakes, parmesan, garlic crumbs, basil and prezzemolo.  For me personally, i prefer the passion olio prawn because i do not like tomato sauce that be found on Chicken Parmigiana. Afterall, everything is depends on your appetite.

And for the beverage, we have MOODS MARSHMALLOW MINT CHOCOLATE (IDR 43,000) and COTTON CANDY BUBBLE GUM (IDR 65,000) for the beverages. For hot chocolate not only looks cute but the mint flavor in the drink makes the chocolate drink tastes so good. I would definitely order this hot chocolate again. A little dissapointing for their cotton candy bubble gum because it contains too much ice so we could not really feel the bubble gum flavor. Keep improving SO FASHION CAFE :D .
Yuhuuu, just spot newly opened cafe located at Mal Taman Anggrek's 2nd floor. The same owner who opened the shop in Taiwan has opened the same quality in Indonesia.  SO FASHION CAFE was totally eye catching when we passed it last week. Every corner was so feminime and instagramable for the cafe.

We were ordered CHICKEN PARMIGIANA (IDR 75,000) and PASSION OLIO PRAWN (IDR 68,000) for our breakfast. Both of pasta have similiar tastes with another place that offering pasta on their menu. The chicken parmigiana consist of fettuccine, podomoro sauce, garlic crumbs, parmesan, fried chicken pesto and prezzemolo. Meanwhile, the other one was consist of angel hair, king prawn, chilli flakes, parmesan, garlic crumbs, basil and prezzemolo.  For me personally, i prefer the passion olio prawn because i do not like tomato sauce that be found on Chicken Parmigiana. Afterall, everything is depends on your appetite.

And for the beverage, we have MOODS MARSHMALLOW MINT CHOCOLATE (IDR 43,000) and COTTON CANDY BUBBLE GUM (IDR 65,000) for the beverages. For hot chocolate not only looks cute but the mint flavor in the drink makes the chocolate drink tastes so good. I would definitely order this hot chocolate again. A little dissapointing for their cotton candy bubble gum because it contains too much ice so we could not really feel the bubble gum flavor. Keep improving SO FASHION CAFE :D .
+ 4
 - Karina Marpaung
Karina Marpaung
2 photos1 reviewSep 12, 2018
4 Tempat Nongkrong Kekinian Serba Pink yang Ngehits Banget di Jakarta
Apabila kamu mengakui diri sebagai pencinta warna pink sejati, itu tandanya kamu patut mengunjungi kafe So Fashion. Sebabnya, tempat nongkrong terbaru di Mall Taman Anggrek ini benar-benar dipenuhi dengan warna pink, mulai dari dinding hingga perabot, seperti vending machine dan hiasan flamingo.
Apabila kamu mengakui diri sebagai pencinta warna <i>pink</i> sejati, itu tandanya kamu patut mengunjungi kafe So Fashion. Sebabnya, tempat <i>nongkrong</i> terbaru di  Mall Taman Anggrek ini benar-benar dipenuhi dengan warna <i>pink, </i>mulai dari dinding hingga perabot, seperti <i>vending machine</i> dan hiasan <i>flamingo</i>.
Apabila kamu mengakui diri sebagai pencinta warna <i>pink</i> sejati, itu tandanya kamu patut mengunjungi kafe So Fashion. Sebabnya, tempat <i>nongkrong</i> terbaru di  Mall Taman Anggrek ini benar-benar dipenuhi dengan warna <i>pink, </i>mulai dari dinding hingga perabot, seperti <i>vending machine</i> dan hiasan <i>flamingo</i>.
 - Deasy Lim
Deasy Lim
9 photos1 reviewSep 7, 2018
Pinky Gemes
Dari luar mata memandang, uh gemes pinky2 😍 Buat para wanita penasaran dan pengen cepet masuk buat cobain 👍 Warna nya emang manarik ya tapi di dalamnya biasa aja sih, tempatnya juga ga terlalu besar. Pilihan menu nya juga lucu2 sih cuma ga terlalu banyak juga. Maybe yang suka dessert or beverage yang manis2, cocok deh 👍 Karna habis makan, jadi cuma cobain : 1. Waffle Chocolate Oreo Biasa aja sih dan waffle nya kelembekan sih menurut aku, maybe di bikin agak crunchy sedikit tepi nya biar pas makan ada sensasi nya 😂 2. Strawberry Got Crazy Minuman yang keliatan nya ga terlau manis, jadi pilih ini. So so aja sih, ice blended gitu. Lumayan manis tapi ketolong lha sama asem nya dikit. Tempatnya emang lumayan lucu sih. Terus sebelahnya so fashion tapi konsep hot pot gitu sih. Maybe next time mau cobain. Place : 8/10 Price : 7/10 Taste : 7/10 Service : 8.5/10 Overall ok lha kalo untuk duduk2 ngemil cantik gitu bareng temen2 👍
Dari luar mata memandang, uh gemes pinky2 😍 Buat para wanita penasaran dan pengen cepet masuk buat cobain 👍
Warna nya emang manarik ya tapi di dalamnya biasa aja sih, tempatnya juga ga terlalu besar.
Pilihan menu nya juga lucu2 sih cuma ga terlalu banyak juga. Maybe yang suka dessert or beverage yang manis2, cocok deh 👍
Karna habis makan, jadi cuma cobain :
1. Waffle Chocolate Oreo
Biasa aja sih dan waffle nya kelembekan sih menurut aku, maybe di bikin agak crunchy sedikit tepi nya biar pas makan ada sensasi nya 😂

2. Strawberry Got Crazy
Minuman yang keliatan nya ga terlau manis, jadi pilih ini. So so aja sih, ice blended gitu. Lumayan manis tapi ketolong lha sama asem nya dikit.

Tempatnya emang lumayan lucu sih. Terus sebelahnya so fashion tapi konsep hot pot gitu sih. Maybe next time mau cobain.

Place : 8/10
Price : 7/10
Taste : 7/10
Service : 8.5/10

Overall ok lha kalo untuk duduk2 ngemil cantik gitu bareng temen2 👍
Dari luar mata memandang, uh gemes pinky2 😍 Buat para wanita penasaran dan pengen cepet masuk buat cobain 👍
Warna nya emang manarik ya tapi di dalamnya biasa aja sih, tempatnya juga ga terlalu besar.
Pilihan menu nya juga lucu2 sih cuma ga terlalu banyak juga. Maybe yang suka dessert or beverage yang manis2, cocok deh 👍
Karna habis makan, jadi cuma cobain :
1. Waffle Chocolate Oreo
Biasa aja sih dan waffle nya kelembekan sih menurut aku, maybe di bikin agak crunchy sedikit tepi nya biar pas makan ada sensasi nya 😂

2. Strawberry Got Crazy
Minuman yang keliatan nya ga terlau manis, jadi pilih ini. So so aja sih, ice blended gitu. Lumayan manis tapi ketolong lha sama asem nya dikit.

Tempatnya emang lumayan lucu sih. Terus sebelahnya so fashion tapi konsep hot pot gitu sih. Maybe next time mau cobain.

Place : 8/10
Price : 7/10
Taste : 7/10
Service : 8.5/10

Overall ok lha kalo untuk duduk2 ngemil cantik gitu bareng temen2 👍
Dari luar mata memandang, uh gemes pinky2 😍 Buat para wanita penasaran dan pengen cepet masuk buat cobain 👍
Warna nya emang manarik ya tapi di dalamnya biasa aja sih, tempatnya juga ga terlalu besar.
Pilihan menu nya juga lucu2 sih cuma ga terlalu banyak juga. Maybe yang suka dessert or beverage yang manis2, cocok deh 👍
Karna habis makan, jadi cuma cobain :
1. Waffle Chocolate Oreo
Biasa aja sih dan waffle nya kelembekan sih menurut aku, maybe di bikin agak crunchy sedikit tepi nya biar pas makan ada sensasi nya 😂

2. Strawberry Got Crazy
Minuman yang keliatan nya ga terlau manis, jadi pilih ini. So so aja sih, ice blended gitu. Lumayan manis tapi ketolong lha sama asem nya dikit.

Tempatnya emang lumayan lucu sih. Terus sebelahnya so fashion tapi konsep hot pot gitu sih. Maybe next time mau cobain.

Place : 8/10
Price : 7/10
Taste : 7/10
Service : 8.5/10

Overall ok lha kalo untuk duduk2 ngemil cantik gitu bareng temen2 👍
Dari luar mata memandang, uh gemes pinky2 😍 Buat para wanita penasaran dan pengen cepet masuk buat cobain 👍
Warna nya emang manarik ya tapi di dalamnya biasa aja sih, tempatnya juga ga terlalu besar.
Pilihan menu nya juga lucu2 sih cuma ga terlalu banyak juga. Maybe yang suka dessert or beverage yang manis2, cocok deh 👍
Karna habis makan, jadi cuma cobain :
1. Waffle Chocolate Oreo
Biasa aja sih dan waffle nya kelembekan sih menurut aku, maybe di bikin agak crunchy sedikit tepi nya biar pas makan ada sensasi nya 😂

2. Strawberry Got Crazy
Minuman yang keliatan nya ga terlau manis, jadi pilih ini. So so aja sih, ice blended gitu. Lumayan manis tapi ketolong lha sama asem nya dikit.

Tempatnya emang lumayan lucu sih. Terus sebelahnya so fashion tapi konsep hot pot gitu sih. Maybe next time mau cobain.

Place : 8/10
Price : 7/10
Taste : 7/10
Service : 8.5/10

Overall ok lha kalo untuk duduk2 ngemil cantik gitu bareng temen2 👍
Dari luar mata memandang, uh gemes pinky2 😍 Buat para wanita penasaran dan pengen cepet masuk buat cobain 👍
Warna nya emang manarik ya tapi di dalamnya biasa aja sih, tempatnya juga ga terlalu besar.
Pilihan menu nya juga lucu2 sih cuma ga terlalu banyak juga. Maybe yang suka dessert or beverage yang manis2, cocok deh 👍
Karna habis makan, jadi cuma cobain :
1. Waffle Chocolate Oreo
Biasa aja sih dan waffle nya kelembekan sih menurut aku, maybe di bikin agak crunchy sedikit tepi nya biar pas makan ada sensasi nya 😂

2. Strawberry Got Crazy
Minuman yang keliatan nya ga terlau manis, jadi pilih ini. So so aja sih, ice blended gitu. Lumayan manis tapi ketolong lha sama asem nya dikit.

Tempatnya emang lumayan lucu sih. Terus sebelahnya so fashion tapi konsep hot pot gitu sih. Maybe next time mau cobain.

Place : 8/10
Price : 7/10
Taste : 7/10
Service : 8.5/10

Overall ok lha kalo untuk duduk2 ngemil cantik gitu bareng temen2 👍
+ 4

Featured in Journal

8 Cafe Pink Hits yang Asik Buat Kongkow di Jakarta
Editor's Pick
8 Cafe Pink Hits yang Asik Buat Kongkow di Jakarta
9 Spot yang Punya Dessert Halloween Gemes di Jakarta
Editor's Pick
9 Spot yang Punya Dessert Halloween Gemes di Jakarta
4 Tempat Nongkrong Kekinian Serba Pink yang Ngehits Banget di Jakarta
Editor's Pick
4 Tempat Nongkrong Kekinian Serba Pink yang Ngehits Banget di Jakarta