Sign In

Search

4 reviews 0
Hours 10:00 - 22:00Open Now
Services
  • Parking Area
  • Take Away
Puaassss!!.Suka banget sama low fat meat dan es krimnya. Side dishnya juga enak enak, terutama gyudon dan chicken karaage. Kemarin coba soup hinabe nya dan rasanya pun enak! Will definitely coming back soon!
1 Likes
Puas-puasin makan daging uenak!.Denger dari temen kalo Shaburi baru buka di Citywalk so nyempetin Minggu ini nyobain. Belum pernah makan di Shaburi sebelumnya jadi agak 'menggila' pas ambil ini itu. Ehh kekenyangan banget! Ya ampun harusnya gak bole begini nih. Lol. Tapi uenak nann sih! Daging yang paling aku suka adalah yang non-fat karena seratnya paling kerasa (personal preference yach). Kata adek, es krimnya juga enak banget. Bagiku ok sih. Tapi adek ambil second serving padahal tadinya ngeluh uda kenyang😅 My boyfriend lo... Read more
all you can (m)eat!.great food, I personally love their tasty meat. although one of my friend had problem with his stove but it was quickly fixed so my overall experience here was pretty good
Nice all you can eat.The new branch of Shaburi in Citywalk Sudirman. The place is not too big, but have enough seat to many people. The meal is good, the drinks as well. We could choose the drinks of 4 kind of drinks. And don't forget, they have Gyudon too.. We can choose the type of beef too, either Tasty beef or Low Fat Beef, or you can mix it. But, the ice cream taste a little bit weird.
1 Likes
See all reviews

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall