Sign In

Search

Operational hours and services might be altered during Ramadhan. Please do contact the restaurant for more details!4 reviews 0
Hours 10:00 - 22:00Closed
Elle Kristyanto
Elle Kristyanto
Elle Kristyanto
17 photos17 reviews
Puas-puasin makan daging uenak!
Denger dari temen kalo Shaburi baru buka di Citywalk so nyempetin Minggu ini nyobain. Belum pernah makan di Shaburi sebelumnya jadi agak 'menggila' pas ambil ini itu. Ehh kekenyangan banget! Ya ampun harusnya gak bole begini nih. Lol. Tapi uenak nann sih! Daging yang paling aku suka adalah yang non-fat karena seratnya paling kerasa (personal preference yach). Kata adek, es krimnya juga enak banget. Bagiku ok sih. Tapi adek ambil second serving padahal tadinya ngeluh uda kenyang😅 My boyfriend lo... Read more
Emy Yunita Sinaga
Emy Yunita Sinaga
Emy Yunita Sinaga
12 photos25 reviews
Nice all you can eat
The new branch of Shaburi in Citywalk Sudirman. The place is not too big, but have enough seat to many people. The meal is good, the drinks as well. We could choose the drinks of 4 kind of drinks. And don't forget, they have Gyudon too.. We can choose the type of beef too, either Tasty beef or Low Fat Beef, or you can mix it. But, the ice cream taste a little bit weird.
1 Likes

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall