Qraved
Makan enak! Ingat Qraved
Kuliner apapun yang kamu cari ada di Qraved! Download sekarang!
Sign In

Search

Open in App
18 reviews 51
Hours 10:00 - 22:00Open Now

About Shaburi shabu shabu scbd

Keistimewaan Shaburi di SCBD terletak pada kualitas daging yang baik dan sistem makan All You Can Eat. Dengan menu condiment yang sangat bervariasi, tak heran Shaburi SCBD jadi salah satu destinasi populer makan shabu-shabu All You Can Eat di Jakarta, ditambah dengan pilihan kualitas daging yang cukup bervariasi pada menunya.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Buffet Available
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Valet Parking
  • Halal
  • Serves Alcohol
Possibly the greatest shabu house ever.The all you can eat menu is really variative and offer a great selection of delicacies. The beef quality is nice too, especially the wagyu The broth is nicely flavoured and I can literally suck it until the bowl is empty
5 Likes
@edwardbudii
@edwardbudii
in Instagram
Kenyangg bego!!!!!!!!
Well spent money.Have an all you can eat package, they have 2 types of meat fillet, regular and low fat (that's the good thing because when you on diet you need this choices) and the other dish also fresh.
1 Likes
@rusma_sardi
@rusma_sardi
in Instagram
shabu shabu 🥓🥓🥓🍵
@suljah_terawati
@suljah_terawati
in Instagram
It's greentea
@emma.mikhael1805
@emma.mikhael1805
in Instagram
Mau tiap hari makan ini pun, hayuu banget!!! 😍😍😍😍 #favoritefood #shaburi
Japanese AYCE shabu.dua kata buat tempat ini. ENAK & SELALU RAME! gak heran sih emang, ini shabu terenak untuk saat ini yang kita pernah coba. kenapa enak? karena all you can eat dan harganya tergolong ok untuk resto ayce. sekarang shaburi udah banyak di mall-mall besar di Jakarta, dulu cuma ada di Pacific Place. Waktu makan hanya 90 menit, kita bisa pilih kuah yang disukai, kita suka sama chicken collagen dan hot miso. sayangnya hot miso sering keabisan :( kita sendiri prefer untuk pilih paket paling standard kar... Read more
2 Likes
Unique shabu-shabu experience!.Love how we can either opt for lean/fat meat! The chicken soup is the best to me❤️ Although tbh for the side dishes their competitor still wins. My only suggestion is that shaburi should add more variety of side dishes (i.e. Tempura or japchae).
1 Likes
Great Shabu House.With many shabu houses currently in Jakarta, Shaburi is certainly one of the go-to places. Have been here multiple times, and never dissapoints. Fresh greens, great broth, good service. Overall a great all you can eat experience.
3 Likes
@jenny_sulistyo
@jenny_sulistyo
in Instagram
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/1509445770163-t.jpeg
5 Shabu-Shabu Nikmat yang Bikin Kamu Datang ke Senopati
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/01/26/beef_bowl_cover-640x426-t.jpg
Mau Dapat Voucher Makan?
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/11/03/11325436_459819110857666_1536982872_n-t.jpg
7 Pilihan Cheese Fondue yang Dahsyat di Mulut

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall