Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Restoran Fiesta - banner 0Restoran Fiesta - banner 1Restoran Fiesta - banner 2

Restoran Fiesta

2.52 reviews
Western • Sari Pan Pacific • Thamrin • 200K - 300K
OPEN NOW Today 06:00 - 23:00
Opening Hours
Monday06:00 - 23:00
Tuesday06:00 - 23:00
Wednesday06:00 - 23:00
Thursday06:00 - 23:00
Friday06:00 - 23:00
Saturday06:00 - 23:00
Sunday06:00 - 23:00
Dismiss
CallBeen HereShare
Sari Pan Pacific Hotel, Jl. MH ThamrinShow In Google Maps >
Services
free-wifi
halal
valet-parking
take-away
serves-alcohol
premium

Reviews of Restoran Fiesta

5
4
3
2
1
2.5
2 ratings
 - Clarein
Clarein
0 photo1 reviewNov 13, 2016
cukup lengkap
Manurut saya untuk breakfast hotel dikelasnya (jangan dibandingin sama hotel yang jauh lebih mahal ya hehe), saripan pacific breakfastnya udah cukup baik dan lengkap. Ada macem2 jam and spreads gitu pasti klo anak2 suka ceail cemil comot2 demen deh. Pilihan ada bacon, sausage semuanya juga lumayan lengkap. Bahkan cukup variatif dan aneh2 sih, ada satu menu tomat trus atasnya ada keju melted.. nyuuumm guilty pleasure bangeett!! Disini cukup lengkap dari menu sarapan standard seperti bubur, sampe asakan indonesia, jepang, western, cereal, segala macem ada kok jadi pasti banyak pilihan!
 - Claudya Indriyani Elizabeth
Claudya Indriyani Elizabeth
0 photo1 reviewJun 12, 2016