3 reviews
Hours 10:00 - 23:00Closed

Photos

Kemang Village (Lippo Mall), The Avenue of Stars, Lantai Upper Ground, Jl. Pangeran Antasari Show Map >
021 29528425
Opening Hours
Sun - Thu 10:00 - 22:00 , Fri - Sat 10:00 - 23:00
Description
The Red Tomato at Lippo Mall Kemang is the 5th Branch and a new flagship of Red Tomato Group. With 270sqm lot, the new Red Tomato is a cozy-casual yet exclusive lifestyle place by PT. Global Fusion. One of the emphasize of the new Red Tomato is the Bar concept. Here, the cocktails are designed to be enjoyed not just by aficionados but also by everyone who appreciate cocktails. The bar is also one of the very few bars in Indonesia that serves Molecular Mixology Cocktails – which are more than just a combination of various ingredients that taste nice, but rather a result of masterful scientific/ mixology techniques, creating consistent menus that will burst flavors accomodating the different alcoholic taste buds.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Power Plug
Valet Parking
Delivery Service
Free Wifi
Halal
Outdoor Seats
Serves Alcohol
Smoking Area
VIP Room

Reviews of Red Tomato

Load placeholder

Jonet W. Fahmi
7 photos7 reviewsAug 24, 2016
Sebenernya posisinya cukup strategis disebelah lift. tapi saat itu, entah kenapa walaupun malam minggu, tapi kok sepi? tempat lain malah rame gak karu-karuan. Justru karena sepi, akhirnya memutuskan masuk kesana. Hehehe, emang niatnya mau asyik berduaan. Secara interior, suasananya nyaman, cozy, gak terlalu terang, jadi emang cocok banget buat bawa pasangan. Kami pesan Caesar Salad, Pizza Pepperoni dan Tenderloin Steak. Untuk minuman, yang dipesan adalah 2 mineral water dan 1 Strawberry Milkshake. Maaf foto Tenderloin Steaknya gak ada, ada di hp si Ibu. Nantilah kapan2 diupload. Begitu pula dengan Strawberry Milkshake'nya. Anyway, the food, was taste good. No complaint, kecuali mashpotatoesnya yang agak wet look, kayak oily gitu. Staffnya juga ramah, "ramah banget" bahkan karena saya dipanggil Mas, dan pasangan sayabdi panggil Ibu, Gyahahahaha... *peace honey ✌😘 Dari segi harga, ukuran porsi dan rasa, worth it kok. Why? karena kami gak sanggup menghabiskannya, akhirnya Take Away deh...
Aline Chandra
51 photos25 reviewsAug 11, 2013
Red Tomato di Lippo Mall Kemang terletak di area Avenue of The Stars, menempati salah satu sudut yang berdekatan dengan mall. Perpaduan konsep antara kebun ala Italia dan bar masih terlihat di restoran penyedia pizza ini. Bagian depannya merupakan non smoking area dengan desain kebun dan kental dengan nuansa kayu baik untuk furnitur maupun pernak pernik seperti boks kayu. Bagian dalamnya yang merupakan smoking room memiliki kapasitas yang lebih besar dengan open kitchen di sisi kanan dan bar panjang di sampingnya. Pencahayaannya lebih temaram namun suasananya tidak kalah nyaman dan membuat betah untuk berlama-lama disini. Varian baru yang dihadirkan oleh Red Tomato berupa Black Pizza dengan beberapa pilihan topping. Crust pizza yang berwarna hitam ini berasal dari penggunaan tinta cumi untuk memperkaya rasa. Saya mencoba Pop Shrimp pizza yang diberi topping berupa pop shrimp, jagung, baby rocket, mayonaise, keju cheddar yang diparut. Rasanya ternyata enak, rasanya justru seperti makan salad diatas crust pizza, fresh dan crunchy. Varian pizza lainnya yang patut dicoba adalah pizza dengan sentuhan fusion ala peranakan yaitu Nonya Chicken Rendang Pizza. Toppingnya berisi potongan rendang ayam yang empuk, cacahan telur rebus, baby rocket, yogurt dan kacang mede dan keju cheddar parut. Ketika dimakan, sepintas rasa toppingnya mirip dengan gulai, sayur-sayuran segar di atasnya mengimbangi rasa gulai yang cukup berat sementara cincangan kacang mede memberikan tambahan tekstur crunchy nan gurih pada pizzanya. Jangan lupa juga untuk mencoba pasta andalan Red Tomato yaitu Dancing Pasta. Pasta fusion ini mengambil sentuhan oriental dengan menambahkan katsuobushi sebagai topping akhir pada pastanya sehingga terlihat seperti "menari-nari" saat pasta pasta masih hangat. Rasanya gurih dan sedikit pedas dengan saus yang perfectly balanced. Sebagai pelepas dahaga, In High Spirits dari deretan mocktailnya adalah salah satu yang saya rekomendasikan. Campuran lemon, markisa dan aprikot ini sangat segar. Manis dan asamnya berimbang sehingga terasa nikmat hingga sisipan terakhir. Red Tomato Lippo Mall Kemang ini buka hingga larut malam, khususnya di waktu weekend. Cocok untuk tempat hang out bersama teman-teman seraya menikmati renyahnya pizza khas Italia.
An Nur Khairisa
24 photos24 reviewsJul 25, 2013
Located at Avenue of the Stars, an open air area surrounded by several cafes and restaurants, Red Tomato established their rejuvenation with different concept with the previous outlet in Plaza Indonesia. Stepped my feet at this restaurant, I was pampered by the yellow light with cozy garden and barn-alike area. In front of the main door, there are several red tomatoes displayed in a big basket. Next to the red tomato display, there is also stack of red tomatoes with a beautiful artificial tree above them. After the garden-barn area, there is a dining room-alike area but still with garden ambience. I saw they use an artificial grass carpet as if I stepped into a real grass hehehe…In this area, we can see their open kitchen with waiters and chefs cooking and serving in a rush. So let's try their best menus. Instead of offering variation of Asian-Western-Italian thin pizza, in their opening, they offer Black Series Pizza, a crispy thin pizza infused with squid ink with two choices of toppings either Pop Shrimps or Squid. This time I tasted the one with Shrimp. It’s a super thin pizza crust with a generous topping of shrimp and green vegetables! I never tasted such pizza with many vegetables before; I feel like on diet that time hahaha! The pizza crust and the topping just went well on my mouth. It blended perfectly. If you pizza lover, you laso won't miss Nyonya Chicken Rendang. Rendang? Yes, their put it on the topping! It tastes not too strong but still unique. Beside their thin crust pizza, Red Tomato also has their signature pasta, the Dancing Pasta which will appear like dancing due to the hot katsuoboshi on the top of it. Try also their Beef Veal Saltombocca, you gonna surprise with their serving in a big photo frame! It is a 120 gr medallions of pan roasted beef veal tenderloin served with pan gravy sauce creamy polenta & roasted vegetables. The beef veal was tender and juicy while the polenta was creamy with rich corn flavour. Love it. And lastly, choose Watermelon Park to refresh your throat. Bad news is the dessert display hasn’t arrived yet, so this time I couldn’t try their signature dessert. Well, maybe on next visit. For the pricing, they offer still reasonable price with good portion, appetizer ranging from IDR19,000 – 45,000 ; pasta ranging from IDR43,000 – 75,000 ; pizza ranging from IDR69,000 – 89,000 ; main course ranging from IDR69,000 -185,000. Then, for the beverages most of cocktails ranging from IDR75,000 – 100,000 and mocktails and other drinks ranging from 30,000 – 35,000. So, either you come with your friends, family or your boyfriend/girlfriend, I would recommend this place to you since it's cozy and the staff is very warm and helpful even I had a chance to met their cute Marcomm Manger and he's treat me very well. Never had such countless greetings and great lunch before. Memorable!

Featured in Articles

7 Pilihan Makanan dari Berbagai Negara di Kemang Village
7 Pizza Seru Untuk Memeriahkan Hari Kamu
8 Pilihan Pizza Pengganti Kue Ulang Tahun

Near Red Tomato

Open in App