Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
QQ Kopitiam - banner 0QQ Kopitiam - banner 1QQ Kopitiam - banner 2

QQ Kopitiam

4.25 reviews
Indonesian • Plaza Indonesia • Thamrin • Below 100K
OPEN NOW Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Photos of QQ Kopitiam

bihun singapore QQ Kopitiam Elyfas Frodicia Mayagi
 QQ Kopitiam Viky Antono
Plaza Indonesia, Lantai 5, Jl. MH ThamrinShow In Google Maps >
Services
free-wifi
halal
smoking-area
valet-parking
take-away
casual-dining

Reviews of QQ Kopitiam

5
4
3
2
1
4.2
5 ratings
 - Regina
Regina
0 photo1 reviewJun 11, 2019
Menu favorit: Nasi goreng telur. Murah dan enak👌👌
 - @chefrider
@chefrider
in InstagramOct 24, 2020
Jangan lupa SARAP an gess!! Nasgor ikan teri, tempe goreng crispy n teh tarik by @qqkopitiamresto
Jangan lupa SARAP an gess!! Nasgor ikan teri, tempe goreng crispy n teh tarik by @qqkopitiamresto
 - @le_mariana04
@le_mariana04
in InstagramOct 24, 2020
Have lunch with Qwerty.....🍽🍴🥄
Have lunch with Qwerty.....🍽🍴🥄
 - Viky Antono
Viky Antono
1 photo1 reviewApr 15, 2019
QQ Kopitiam di Plaza Indonesia ini kalo lunch selalu rame, mungkin karna termasuk yang affordable disini kali ya Nyobain Kwetiaunya, tidak ada yang istimewa, porsinya juga sedikit
QQ Kopitiam di Plaza Indonesia ini kalo lunch selalu rame, mungkin karna termasuk yang affordable disini kali ya Nyobain Kwetiaunya, tidak ada yang istimewa, porsinya juga sedikit
 - Yudha Negara
Yudha Negara
0 photo1 reviewMar 21, 2019
Bolak-Balik
Gue nyobain kopi susu dan tahu bolak-balik. Kopi susunya enak sih kental dan pas. tahu bolak-balik nya enak banget bikin pengen bolak-balik ke QQ Kopitiam. Edhaaannn keren banget review gue :D