Qraved
Open in the Qraved app
OPEN
No. 1 Food App for Indonesia
Follow us
Log in to Qraved to connect with people who love food.

Follow Us

For fresh content everyday

Dining out? You can ask us for recommendations!

Click to chat+6221 292 23070Operational Hours: 11AM-2PM
Download The App
Pho 24 - banner 0Pho 24 - banner 1Pho 24 - banner 2

Pho 24

4.135 reviews
Vietnamese • Citywalk Sudirman • Sudirman • 100K - 200K
CLOSED Open on Today 10:00 - 22:00
Opening Hours
Monday10:00 - 22:00
Tuesday10:00 - 22:00
Wednesday10:00 - 22:00
Thursday10:00 - 22:00
Friday10:00 - 22:00
Saturday10:00 - 22:00
Sunday10:00 - 22:00
Dismiss
CallBeen HereShare

Menu of Pho 24

Pho 24 - menu 0
Pho 24 - menu 1
Pho 24 - menu 2
Pho 24 - menu 3
Pho 24 - menu 4

Photos of Pho 24

Citywalk Sudirman, Lantai 1, Jl. KH Mas Mansyur Kav. 121Show In Google Maps >
Services
Take Away
Halal
Casual Dining

Reviews of Pho 24

5
4
3
2
1
4.1
35 ratings
 - Viky Antono
Viky Antono
0 photo1 reviewOct 26, 2017
Pho 24 ini menjual pho (mie) ala vietnam gitu, kuahnya light, segar, dan biasanya dikasih sidenya sayur2an kayak toge, bawang bombay, dll buat dimasukin ke kuahnya kalo mau. Menu favorite gue disini sih Pho All, isinya lengkap, porsinya gede, dan rasanya sih oke. Lumayan buat yang bosen makan yang biasa2 aja, harganya sih ya oke lah.
 - @pramitadewi
@pramitadewi
in InstagramOct 18, 2019
 - @frankyshogun63
@frankyshogun63
in InstagramOct 18, 2019
 - @ratmi.smart
@ratmi.smart
in InstagramOct 18, 2019
Birthday Pak Bos 🎂🎂 #party #bukber #solidteam
Birthday Pak Bos 🎂🎂 #party #bukber #solidteam
 - @linayantia3d9
@linayantia3d9
in InstagramOct 18, 2019
Bday my bos #Happybdaymybigbos#🎂🎂
Bday my bos 
#Happybdaymybigbos#🎂🎂
Bday my bos 
#Happybdaymybigbos#🎂🎂
Bday my bos 
#Happybdaymybigbos#🎂🎂
Bday my bos 
#Happybdaymybigbos#🎂🎂
Bday my bos 
#Happybdaymybigbos#🎂🎂
+ 2
 - @windywidias
@windywidias
in InstagramOct 18, 2019
Dinner
Dinner

Featured in Journal

Petualangan Kuliner di 7 Restoran Khas Vietnam di Jakarta
Editor's Pick
Petualangan Kuliner di 7 Restoran Khas Vietnam di Jakarta